• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim saçma kilolarım :(

Canım adet görememen büyük bir sorun bence. Kilolarının bununla ilgisi olabilir. Sende Polikistik Over olabilir mi? Yani yumurta tembelliği. FSH ve TSH hormonlarına baktırmanı öneririm. Tabi bu adetin 3. günü yapılıyor. Doktorlar genelde adetin düzene girmesi için doğum kontrol hapı veriyorlar. Hap kullandın mı? Hormonlardaki sorun kiloya sebep olabilir. İyi bir kadın doğum uzmanına görünmeni öneririm. Ayrıca şeker hastalığın varmış. Mutlaka yediklerine çok dikkat et kendini ihmal etme. Ayrıca canım şeker hastalığı diyetisyenle olacak bir iş değil. Bunun içinde dahiliye uzmanına görün. Bunların hepsi senin kilo verememene neden olabilir.

adet düzeni önemli...

bir kadın doğum uzmanına gidip yardım almalısın. bizim bile adet düzenimiz bozulduğunda karnımız şişer.
bir kilo fazlalık olur.

birde normal diyetisyen sana yardımcı olamaz. diabet vakıflarına başvur. oradan daha iyi yardım alabilirsin.

ben hem abim hemde en yakın arkadaşım şeker hastası insilün kullanıyorlar ikise gayet normal kilosunda kız ardaşım bir ara çok kilo aldı ama bir sende sık ve az yiyerek normal kilosuna düştü hatta şu aralar daha da zayıfladı bence sen diyebet doktoruna git insülin değerlerine baksın derim ben

adet düzeni önemli...

bir kadın doğum uzmanına gidip yardım almalısın. bizim bile adet düzenimiz bozulduğunda karnımız şişer.
bir kilo fazlalık olur.

birde normal diyetisyen sana yardımcı olamaz. diabet vakıflarına başvur. oradan daha iyi yardım alabilirsin.

ben hem abim hemde en yakın arkadaşım şeker hastası insilün kullanıyorlar ikise gayet normal kilosunda kız ardaşım bir ara çok kilo aldı ama bir sende sık ve az yiyerek normal kilosuna düştü hatta şu aralar daha da zayıfladı bence sen diyebet doktoruna git insülin değerlerine baksın derim ben

çok yakından araştırıyorlar zaten bi ayağım doktorda insülin değerlerim çok çok iyi :26: tşkler :34:

ya ben haftada 2 kere hastaneye gidiyorum zaten :43::43::43::43::43:

Canım adet görememen büyük bir sorun bence. Kilolarının bununla ilgisi olabilir. Sende Polikistik Over olabilir mi? Yani yumurta tembelliği. FSH ve TSH hormonlarına baktırmanı öneririm. Tabi bu adetin 3. günü yapılıyor. Doktorlar genelde adetin düzene girmesi için doğum kontrol hapı veriyorlar. Hap kullandın mı? Hormonlardaki sorun kiloya sebep olabilir. İyi bir kadın doğum uzmanına görünmeni öneririm. Ayrıca şeker hastalığın varmış. Mutlaka yediklerine çok dikkat et kendini ihmal etme. Ayrıca canım şeker hastalığı diyetisyenle olacak bir iş değil. Bunun içinde dahiliye uzmanına görün. Bunların hepsi senin kilo verememene neden olabilir.

Kilomu vermemi söylediler ama olmuyor işte :25: :25: polikistik overi dşündüm ama o kadar hormon tahlili ultrasonlar büyük testler uzman doktorlar sonuçta bilirler diye şeyettim :26: bi hap kullandım 5 gün adetten 15 gün sonra yine kullanacakmışım :44: doğum kontrol vermediler bizi yönlendiren hep marmara araştırma çocuk endokrin :44: kadın doğum uzmanınada gittim. Şekerlerim iyi zaten. Dahiliyede birşey yapmadı. Yani ben çocuk endokrine gidiyorum daha iyi :26: tşkler :34:

Oldum olası tombiştim... Diyetisyen bile işe yaramadıyaşım 17 boyum 164 kilom 67 bacaklarım kalın yırtık doldu. Diyet yapıyorum yürüyüş yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum 2 yıldır hamburger yemedim koladan nefret ederim vicdan azabı duyuyorum pizza yediğimde.Şeker hastasıyım insülin kullanıyorum... Regl olamıyorum ama her türlü tahlil ultrason çekildi herşeyim düzgün.. :( saçlarım sanırm bu yüzden seyrek... diyabtimden önce göbeğim yoktu göbeğim çıktı.. vücudum çatlak çatlak. su içme problemim var içemiyorum.benim duruumumda olan var mı ? :25:

Hipotiroid değil mı bu.. Normal testlerde çıkmıyorsa bile tiroidine ultrason çektir

Son düzenleme:
Back
X