Darksunshine'ın Hem Kilolarını Hem De İçini Dökme Günlüğü!

darksunshine34

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
10
0
6
İstanbul
Kızlaaar! Ben 18 yaşındayım. 160 boyunda 62.5 kiloyum. Tabi bu duruma göre 63-64e kadar çıkabiliyor. Diyetisyene gittim. Diyet listesi falan vermedi. Bol su iç, hamur işinden uzak dur ve günde bir saat yürüyüş yap dedi. O yüzden sinir oldum biraz *-* Ben de kendim önceden yediğim kalorili şeyleri minimuma indirerek ve sporla kilo vermeyi deneyeceğimmm

Geçen sene yemekten kısmadan (sadece ekmeği hayatımdan çıkararak) gündee 40 dk yürüyüşle 4 kilo vermiştim. Ama üniversite için il dışına çıktım. Yurt yemekleri kötü olunca dışarıdan beslenmeye çok alıştım :( Pizzalar hamburgerler ... her gün dışarıda yiyordum kilolarımı geri aldım. Şimdi tekrar vermeyi planlıyorum. Tabii ki de 50-52 kilo olsam çok süper olur ama bana 56-57 falan yeter :'(
Artık fast-foodu bıraktım. Hatta geçen arkadaşla bir fastfoodcuya gitmiştik kendisi menü yedi ben iradeli olup yemedim :)) dışarı çıkınca genelde soda falan içiyorum fast food yemek yerine. bu saatten sonra da yersem ancak haftada bir falan yerim o da düsük kalorili menülerden.

iki gündür de aksamları babamla 30 dk yürüyüş yapıyoruz tempolu. ama bugün canım cok cola çektii içecektim bitmiş :( bu işaret olmalı sanırım bakalım özel bir diyet listem yok sadece düzenli beslenme ve sporla verdiğim kiloları yazacağım iyi günleeer

dün spordan sonra gelip tartıldığımda 62.5tum bugün günlük için bi kere daha tartılayım dedim 62.2yim :)))) Bu da benim başlangıc kilom olsun günlük

Sabah sadece zeytin peynir ve bir dilim ekmekle bolca reçel yediim. önceden hep sosis sucuk patates kızartması falan yerdim uzun süredir onları yemiyorum zaten normal kahvaltı yapmayı özlemişim :D

Bugün tüm yediklerimi yazayım barii

Sabah : peynir, zeytin, reçel, bir dilim ekmek

Öğlen: yeşil mercimekle yapılan bir yemek ayran bir de gofret yedim tutamadım kendimi :(

Akşam: yoğurtlu çorba yedim baya da karpuz yedim

bolca su içtim ama spora gidemedim bugün

iyi geceleer

aman allahım sürekli kaçamak yaptığım halde 1 kilo vermişim sabah 61.5tum aç karna heyyaaaa

aksam 6bucuktan sonra yememeye çalışıyorum ama çok geç yattığım için mide kazınıyor illa bi dilim ekmek atıyorum ağzıma ama gün içinde bol su tüketip yarım saat hareket etmeye çalışıyorum umarım böyle devam eder

az önce bir sürü çokoprens yedim lanet olsun :'(

Back
X