- Konu Sahibi darksunshine34
Kızlaaar! Ben 18 yaşındayım. 160 boyunda 62.5 kiloyum. Tabi bu duruma göre 63-64e kadar çıkabiliyor. Diyetisyene gittim. Diyet listesi falan vermedi. Bol su iç, hamur işinden uzak dur ve günde bir saat yürüyüş yap dedi. O yüzden sinir oldum biraz *-* Ben de kendim önceden yediğim kalorili şeyleri minimuma indirerek ve sporla kilo vermeyi deneyeceğimmm
Geçen sene yemekten kısmadan (sadece ekmeği hayatımdan çıkararak) gündee 40 dk yürüyüşle 4 kilo vermiştim. Ama üniversite için il dışına çıktım. Yurt yemekleri kötü olunca dışarıdan beslenmeye çok alıştım
Pizzalar hamburgerler ... her gün dışarıda yiyordum kilolarımı geri aldım. Şimdi tekrar vermeyi planlıyorum. Tabii ki de 50-52 kilo olsam çok süper olur ama bana 56-57 falan yeter :'(
Artık fast-foodu bıraktım. Hatta geçen arkadaşla bir fastfoodcuya gitmiştik kendisi menü yedi ben iradeli olup yemedim :)) dışarı çıkınca genelde soda falan içiyorum fast food yemek yerine. bu saatten sonra da yersem ancak haftada bir falan yerim o da düsük kalorili menülerden.
iki gündür de aksamları babamla 30 dk yürüyüş yapıyoruz tempolu. ama bugün canım cok cola çektii içecektim bitmiş
bu işaret olmalı sanırım bakalım özel bir diyet listem yok sadece düzenli beslenme ve sporla verdiğim kiloları yazacağım iyi günleeer
Geçen sene yemekten kısmadan (sadece ekmeği hayatımdan çıkararak) gündee 40 dk yürüyüşle 4 kilo vermiştim. Ama üniversite için il dışına çıktım. Yurt yemekleri kötü olunca dışarıdan beslenmeye çok alıştım

Artık fast-foodu bıraktım. Hatta geçen arkadaşla bir fastfoodcuya gitmiştik kendisi menü yedi ben iradeli olup yemedim :)) dışarı çıkınca genelde soda falan içiyorum fast food yemek yerine. bu saatten sonra da yersem ancak haftada bir falan yerim o da düsük kalorili menülerden.
iki gündür de aksamları babamla 30 dk yürüyüş yapıyoruz tempolu. ama bugün canım cok cola çektii içecektim bitmiş