Devlet hastanesi olduğundan galibaSlm neden 2 ay sonra uzun ara değil mi? Ben her hafta gidiyorum her hafta birseylerden konuşuyoruz. Doğru beslenmeyi anlatiyor
Teşekkürler bitanemcanımm hayırlı olsun günlüğünn menülerini takip edicem bol eksili günler dilerim
Teşekkürler..Rabişim hayırlı olsun canım beniimSağlıkla kilolarınıı verip en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşıcaksın canıım Takipteyim senii
Öylemi :))Dogrudur. Ben ara verdim mi Bozuyorum o nedenle doktor her hafta çağırıyor kuzu kuzu gidiyorum
Teşekür ederim canım arkadaşım.cnm günlüğün hayırlı olsun
cnm afiyetler olsun diyet listenden biraz bahsedermisinKahvaltımı yaptım
Ohhh tıka basa doydumEki Görüntüle 1593370
İnşallah..Merhaba canım, sen baya zayıflamıştın bildiğim kadarıyla. 73 kilo falandın seninle aynı konulara yazdığımız zamanlar. Çok şaşırdım 87 kilo olmana. İnşallah bu sefer istediğin kiloya sağlıklı ve bilinçli bir diyetle ulaşırsın.
Tuz,şeker,abur cubur,hamur işi falan yasak 1900 kalorilik diyetim ara öğünlerim genelde 1 bardak ayran/yoğurt/süt ve bir porsiyon meyvecnm afiyetler olsun diyet listenden biraz bahsedermisin
Teşekkür ederim kuzumcanım benim günlügün hayırlı olsun…sana güzel bir başlangiç diliyorum.. zaten güzel başladımı güzel gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?