Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

akşam yemeğim ve sonunda 85.4 u gördüm. Sen ne yaptın doktor ne dedi nasıl gecti

Benim de yarın son protein gunum bakalım ctesi doktor ne verecek bu etten midem bulandı resmen

Hayırlı akşamlar canlarım
Menüm
Kahvaltım:
Öğle Yemeğim:Karışık kızartma
1 kase yoğurt,3 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün:
Akşam yemeği:yarım kase yoğurtlu makarna

Bol bol dua edin...Rabbim bize güzel günler yaşatsın..hayattan ümidim var...Hayallerimi gerçekleşitiriceğime inanıyorum...Allah yardımcımız olsun...

Hepinizi öpüyorum

Öğlen karışık Kızartma ???????????????? Hayırdır akşam makarna bak bunlar benim en sevdiğim iki yemek eğer doktorun verdiyse ben de senin doktoruna gitmek istiyorum. Bu sabah 85 i gördüm sonunda içim rahatladi

Benim doktorum çok seker ya oo maşallah kuzum

Merhaba canım günlüğüm,güzel günlüğüm,cici günlüğüm
Bi kaç gündür yoktum ama hep dikkat ettim ama bugün cısss oldu neyseki baya yol teptim kalori yaktığım yorucu gündü diyereeek kendimi motive edeyim şöyleee
Artık yoğun bir kızım ben tabi bu yoğunluğa alışana kadar yeme içme işi hep aceleye,geçe kaldı,yada cıssslar geldi,gitti haftaya güzel güzel yemeğimi hazırlayıp öyle çıkıcam dışarı Artık bu yaşta beslenme taşıcam ama zaten ben kendimi seviyorum kendimle ilgilenmek ayrıca keyifff benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…