Patates turşusu nasıl merak ettim. Yemek düzenin değişti mi alışık olduğum resimler değil farklı bir yol izliyor gibi.Eki Görüntüle 1650471
bu da benim akşam yemeğim yanında hicbirsey yok
Öğlen karışık Kızartma ???????????????? Hayırdır akşam makarna bak bunlar benim en sevdiğim iki yemek eğer doktorun verdiyse ben de senin doktoruna gitmek istiyorum. Bu sabah 85 i gördüm sonunda içim rahatladi
Öğlen karışık Kızartma ???????????????? Hayırdır akşam makarna bak bunlar benim en sevdiğim iki yemek eğer doktorun verdiyse ben de senin doktoruna gitmek istiyorum. Bu sabah 85 i gördüm sonunda içim rahatladi
Merhaba canım günlüğüm,güzel günlüğüm,cici günlüğüm
Bi kaç gündür yoktum ama hep dikkat ettim ama bugün cısss oldu neyseki baya yol teptim kalori yaktığım yorucu gündü diyereeek kendimi motive edeyim şöyleee
Artık yoğun bir kızım ben tabi bu yoğunluğa alışana kadar yeme içme işi hep aceleye,geçe kaldı,yada cıssslar geldi,gitti haftaya güzel güzel yemeğimi hazırlayıp öyle çıkıcam dışarı Artık bu yaşta beslenme taşıcam ama zaten ben kendimi seviyorum kendimle ilgilenmek ayrıca keyifff benim için