Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Kahvaltım:2-3 kaşık peynirli yumurta,5 tane zeytin,salatalık
4 ince dilim tam buğday,yeşil çay

Ara öğün:1 kase yoğurt,armut,tarçın
(Hiç hesapta yoktu abimle alışverişe çıkmıştık o gitti aldı vallaha ben bişe demedim :KK70:
Magnum mini classic:144 cl

Öğle:3 ince dilim tam buğday
2 kaşık pilav,1 kase salata(yağsız)
1 köfte büyüklüğünde tavuk göğsü
1 kase yoğurt

Ara öğün:1 paket kepekli bisküvi
1 bardak ayran

Akşam:1 tane tam buğdaydan tandır ekmeee(şu tandır ekmeğine bayılıyorum komşumuz vermişti az kaldı bitecek zati :KK43:(
Bol domates

Ara öğün:1 küçük kase yoğurt
Şeftali,tarçın

1 bardak yeşil çay
3 litre su

Ah bugün çok zor bi gündü :KK43:
İmtihan dondurmayla başladı şeytan beni habire dürttü hadi bir dondurmayla karın mı doyar git feraceli ye işte diğerlerini dedi durdu:KK62:
ama beeen o laflara kanmadım git be yedim ben zaten yedim ki dünyayı yemeye niyetim yok heeh kışş didim :21:
2.imtiham lokum dün kuzenim getirmişti aklıma düştü oysa aklıma düşmesin diye kuytu köşeye saklamıştım :KK70: neyse yok akideş yok yemicem iste dedim yemediiiim :))
3.imtihan karpuz az önce karpuz doğradım bizimkilere şeytan gene geldi al kızım şu koca tabağı otur yee aman nolcak dedi bende deeeeehhhh dedim minnak bi parça aldım tamam bana yeter bu dedim
Oleeeeyyyyy bugünün imtihanlarını başarıyla atlattımm :)))

Ah bugün çok zor bi gündü :KK43:
İmtihan dondurmayla başladı şeytan beni habire dürttü hadi bir dondurmayla karın mı doyar git feraceli ye işte diğerlerini dedi durdu:KK62:
ama beeen o laflara kanmadım git be yedim ben zaten yedim ki dünyayı yemeye niyetim yok heeh kışş didim :21:
2.imtiham lokum dün kuzenim getirmişti aklıma düştü oysa aklıma düşmesin diye kuytu köşeye saklamıştım :KK70: neyse yok akideş yok yemicem iste dedim yemediiiim :))
3.imtihan karpuz az önce karpuz doğradım bizimkilere şeytan gene geldi al kızım şu koca tabağı otur yee aman nolcak dedi bende deeeeehhhh dedim minnak bi parça aldım tamam bana yeter bu dedim
Oleeeeyyyyy bugünün imtihanlarını başarıyla atlattımm :)))
:KK42::KK9::KK9::KK9::KK9:

Harika ben bayıldım helede şu kötü olduğum zamanlarda okumuş olmam iyi oldu yemin ederim huyları değişti çok ama çok faydalı güzel bir kitap şiddetle tavsiye ederim
Cok sag ol canim, fikir almam iyi oldu =)
---
Ben diger konunu yeni gordum, Allah sabirlar versin, hem annesini hem babasini kaybetmis biri olarak seni cok iyi anliyorum...

Merhaba arkadaşlar dün çok cıslıı bir gündü :KK43: ama allahtan bir güncükten birşey olması :KK70:2 gündür karpuz yemekten cırıldım :D
Bugün ki menüm
Kahvaltım:5 zeyfin,2 kk peynir,4 ince dilim kepek ekmeği,domates,yesil çay
Ara öğün:2 porsiyon karpuz,1 kase yoğurt,1 tane mısır
Öğle:1 köfte kadar tavuk göğsü
1 bardak ayran,domates,2 kaşık pilav
3 dilim ince kepek ekmeği
Ara:1 porsiyon karpuz
Akşam:peynir,zeytin,ekmek,1 bardak ayran
Ara:1 kase yoğurt şeftali,tarçın

4 litre su(çok sıcak ya habire su içiyorum :D
1 bardak yeşil çay

Spora başlamam gerek ama önce şu uyku düzenimi halledeyim de :)

2015-08-11_20.34.16.webp

Selamınaleykum arkadaşlar:KK66:
Bugün naptın ne ettim sporumu yaptım ohh be özlemişim enerjik feraceliyi:-)

Gelelim menüme
Kahvaltım:1 tane tandır ekmeği(3 dilim kepek ekmeğiyle eşit)
Peynirli yumurta
8 tane zeytin:oops:
Yeşil çay

Ara öğün:1 kase yoğurt,1 porsiyon çilek

Öğle:1 köfte büyüklüğünde tavuk gögüs
2 kaşık pilav
1 tabak salata
3 ince dilim kepek ekmeği
2 bardak ayran

Ara öğün:1kase yoğurt,1 porsiyon çilek

Akşam:2 köfte büyüklüğünde Tavuk
3-5 kaşık salata
3 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

Ara öğün:1 kase yoğurt,bool çilek

3 litre su
1 bardak yeşil çay
1 şişe nadeb suyu

Spooooor
300 ip atlama
100 mekik
30 dk yürüyüş

Yoğurt demeyiiiin sevgili diyetisyenim mideeeeem bulanıyir artıkın :KK70:

Teşekkürler canım :)
Sana birşey sorabilir miyim? Diyetisyenin ayda kaç kilo vermen gerektiğini söylüyor
Diyetisyenim belli bi kilo söylemiyor ama önemli olanın sürekli kilo verebilmem ve doğru beslenmeyi öğrenip bi daha bu kiloya çıkmamam olduğunu söylüyor. Suana kadar her hafta 1 kiloya yakın verdim

Diyetisyenim belli bi kilo söylemiyor ama önemli olanın sürekli kilo verebilmem ve doğru beslenmeyi öğrenip bi daha bu kiloya çıkmamam olduğunu söylüyor. Suana kadar her hafta 1 kiloya yakın verdim
Ben ekimde gidicem de diyetisyene inşallah 76-77 kilolarda olurum o zaman

Back
X