- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Canim bu kitabi gormustum ama alip almamaya karar veremedim, nasil, guzel mi?An itibariyle benEki Görüntüle 1601544
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu kitabi gormustum ama alip almamaya karar veremedim, nasil, guzel mi?An itibariyle benEki Görüntüle 1601544
Harika ben bayıldım helede şu kötü olduğum zamanlarda okumuş olmam iyi oldu yemin ederim huyları değişti çok ama çok faydalı güzel bir kitap şiddetle tavsiye ederimCanim bu kitabi gormustum ama alip almamaya karar veremedim, nasil, guzel mi?
Evde bir paket lokum var napsamda onu imha etsemevdekilerin azına tıksam olur mu acep
![]()
Gidip gelip yiyorlar hadi bakalım inşallah hemen biter :))güzel fikir
Ah bugün çok zor bi gündü
İmtihan dondurmayla başladı şeytan beni habire dürttü hadi bir dondurmayla karın mı doyar git feraceli ye işte diğerlerini dedi durduama beeen o laflara kanmadım git be yedim ben zaten yedim ki dünyayı yemeye niyetim yok heeh kışş didim
2.imtiham lokum dün kuzenim getirmişti aklıma düştü oysa aklıma düşmesin diye kuytu köşeye saklamıştımneyse yok akideş yok yemicem iste dedim yemediiiim :))
3.imtihan karpuz az önce karpuz doğradım bizimkilere şeytan gene geldi al kızım şu koca tabağı otur yee aman nolcak dedi bende deeeeehhhh dedim minnak bi parça aldım tamam bana yeter bu dedim
Oleeeeyyyyy bugünün imtihanlarını başarıyla atlattımm :)))
Cok sag ol canim, fikir almam iyi oldu =)Harika ben bayıldım helede şu kötü olduğum zamanlarda okumuş olmam iyi oldu yemin ederim huyları değişti çok ama çok faydalı güzel bir kitap şiddetle tavsiye ederim
Teşekkürler canım :)Salata çok güzel gorunuyor
Diyetisyenim belli bi kilo söylemiyor ama önemli olanın sürekli kilo verebilmem ve doğru beslenmeyi öğrenip bi daha bu kiloya çıkmamam olduğunu söylüyor. Suana kadar her hafta 1 kiloya yakın verdimTeşekkürler canım :)
Sana birşey sorabilir miyim? Diyetisyenin ayda kaç kilo vermen gerektiğini söylüyor
Ben ekimde gidicem de diyetisyene inşallah 76-77 kilolarda olurum o zamanDiyetisyenim belli bi kilo söylemiyor ama önemli olanın sürekli kilo verebilmem ve doğru beslenmeyi öğrenip bi daha bu kiloya çıkmamam olduğunu söylüyor. Suana kadar her hafta 1 kiloya yakın verdim