• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Ben de ara onunda yarım paket diet bisküvi yiyecektim kaptırmışım çalışırken anlamadım tüm paketi yemisim :KK43:

Ben de baslayacagim bu aksam doktor spor yok diyor ama bazen enerji patlaması yaşıyorum bu aralar oturmak bile zor geliyor vücudum hareket etmek istiyor

Öğle yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 tane küçük dolma
Domates
Tandır ekmeği

Ara öğün(15:00)
IMG_20150806_152146.webp

(bana 2-3 gündür bi haller oldu doymak bilmiyorum :( ama birazdan ablişimle yürüyüşe çıkıcaz :KK16:
Akşam yemeğim
1 kepçe çorba
1 kase salata
1 bardak ayran
2 kaşık pilav
2 köfte büyüklüğünde et sote
Tandır ekmeği(yarım)

(bana 2-3 gündür bi haller oldu doymak bilmiyorum :KK43: ama birazdan ablişimle yürüyüşe çıkıcaz :KK16:
Akşam yemeğim
1 kepçe çorba
1 kase salata
1 bardak ayran
2 kaşık pilav
2 köfte büyüklüğünde et sote
Tandır ekmeği(yarım)
O bana da olmuştu diyetinin 2. Haftasında doktor açıkladı. Vücut birden çok kilo verince boşalan deposunu doldurmak istermis bu nedenle salgıladığı hormonlar iştahı ve doyma duygusunu etkilermis iştah ta açılma olurmuş. Eğer bu dönemi anlatırsan vücudun direnmekten vazgeçer. Yüksek kalori ile beslenirken birden azalttığımiz ve kilo verdiğimiz den oluyor.

OUOTE="cakil80, post: 42055934, member: 136883"]O bana da olmuştu diyetinin 2. Haftasında doktor açıkladı. Vücut birden çok kilo verince boşalan deposunu doldurmak istermis bu nedenle salgıladığı hormonlar iştahı ve doyma duygusunu etkilermis iştah ta açılma olurmuş. Eğer bu dönemi anlatırsan vücudun direnmekten vazgeçer. Yüksek kalori ile beslenirken birden azalttığımiz ve kilo verdiğimiz den oluyor.[/QUOTE]
Aa öylemi sağol canım ya bildiği. İyi oldu

Ara:1 tabak karpuz yedim
Bugün toplamda 3 bardak yeşil çay içtim:eek:
Sporda 30 dk yürüdüm :KK76:
Yemeğiniz çok az, ekmek dilimini azaltıp yemeğe ekleyebilirsiniz.
Sebze yemeği etli ya da etsiz 8 kaşık, bakliyat ise 4 kaşık.
Pilav varsa ekmek yok, ekmek varsa pilav yok. Bulgur pilavı daha tok tutar, ama kimi bünyede daha geç kilo vermeye sebep olur.
Haftada 1 kere bedeni şaşırtmak için bozmak şart. Abartı olmamak kaydıyla.
Yemekleriniz bu miktarıyla resmen hamur ağırlıklı besleniyorsunuz.

Canim hayırlı olsun yeni günlüğün. Benim yeni topik iyi geldi bana. Insallah senin ki de sana iyi gelir

Yemeğiniz çok az, ekmek dilimini azaltıp yemeğe ekleyebilirsiniz.
Sebze yemeği etli ya da etsiz 8 kaşık, bakliyat ise 4 kaşık.
Pilav varsa ekmek yok, ekmek varsa pilav yok. Bulgur pilavı daha tok tutar, ama kimi bünyede daha geç kilo vermeye sebep olur.
Haftada 1 kere bedeni şaşırtmak için bozmak şart. Abartı olmamak kaydıyla.
Yemekleriniz bu miktarıyla resmen hamur ağırlıklı besleniyorsunuz.
Ama kilo veriyorum :D benim bünyem böyle

Şok diyet yapanlar da kilo veriyor :KK66: Ben size kilo veremezsiniz demedim ki, ekmeği azaltıp yemeği arttırmalısınız diyorum; daha çok vitamin, besin almış olursunuz. Bir de kepekli yerine mümkünse tam tahıllı buğday.
Diyetisyenime göre hareket ediyorum şimdi :)
Olumlu sonuç almazsam 9öyle yaparım

Back
X