Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor yaparsak hallederizBen de ara onunda yarım paket diet bisküvi yiyecektim kaptırmışım çalışırken anlamadım tüm paketi yemisim![]()
Gel temizlik yapakBen de baslayacagim bu aksam doktor spor yok diyor ama bazen enerji patlaması yaşıyorum bu aralar oturmak bile zor geliyor vücudum hareket etmek istiyor
Oo hoş geldin ablaların en nur yüzlüsüfatmananlamların en nurost: 42053294 .!.:canım sayfan hayırlı olsun gezerken görünce bi uğrayayım dedim
O bana da olmuştu diyetinin 2. Haftasında doktor açıkladı. Vücut birden çok kilo verince boşalan deposunu doldurmak istermis bu nedenle salgıladığı hormonlar iştahı ve doyma duygusunu etkilermis iştah ta açılma olurmuş. Eğer bu dönemi anlatırsan vücudun direnmekten vazgeçer. Yüksek kalori ile beslenirken birden azalttığımiz ve kilo verdiğimiz den oluyor.(bana 2-3 gündür bi haller oldu doymak bilmiyorumama birazdan ablişimle yürüyüşe çıkıcaz
Akşam yemeğim
1 kepçe çorba
1 kase salata
1 bardak ayran
2 kaşık pilav
2 köfte büyüklüğünde et sote
Tandır ekmeği(yarım)
Yemeğiniz çok az, ekmek dilimini azaltıp yemeğe ekleyebilirsiniz.Ara:1 tabak karpuz yedim
Bugün toplamda 3 bardak yeşil çay içtim
Sporda 30 dk yürüdüm![]()
Ama kilo veriyorumYemeğiniz çok az, ekmek dilimini azaltıp yemeğe ekleyebilirsiniz.
Sebze yemeği etli ya da etsiz 8 kaşık, bakliyat ise 4 kaşık.
Pilav varsa ekmek yok, ekmek varsa pilav yok. Bulgur pilavı daha tok tutar, ama kimi bünyede daha geç kilo vermeye sebep olur.
Haftada 1 kere bedeni şaşırtmak için bozmak şart. Abartı olmamak kaydıyla.
Yemekleriniz bu miktarıyla resmen hamur ağırlıklı besleniyorsunuz.
Canım seni takip ediyorum inşallah bende veririmCanim hayırlı olsun yeni günlüğün. Benim yeni topik iyi geldi bana. Insallah senin ki de sana iyi gelir
Şok diyet yapanlar da kilo veriyorAma kilo veriyorumbenim bünyem böyle
Diyetisyenime göre hareket ediyorum şimdi :)Şok diyet yapanlar da kilo veriyorBen size kilo veremezsiniz demedim ki, ekmeği azaltıp yemeği arttırmalısınız diyorum; daha çok vitamin, besin almış olursunuz. Bir de kepekli yerine mümkünse tam tahıllı buğday.
Afiyet olsun canim, yazin ne iyi oluyor dimi domates biber salatalik taze taze =)Bugün kahvaltı geç oldu çünkü akşam geç yattımEki Görüntüle 1600451