• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Çok mutluyum günlüğüm ablamdayım çok ama çok iyiyim :KK68:yarın tartı günü tartıda çikin şeyler görebilirim :-)

Bugün menü yok :( günüm çok ama çok güzel geçti yağmurda ıslandık yürüdük,gezdik,tozduk mutluyduk bi rüyaydı sanki şu 2 gün yarın bu kelebeğin rüyası son buluyor :( hayatın gerçeklerine gidiyorum içimi karartan,ömrümü mahveden beni yıpratan şehre dönüyorum :cry:
:KK42: keşke sabah olmasa zaman dursa :KK61:

Duygusal müziklerle son sabahında bitirdim :( ekmek almaya giderken ablamı çooook özliceeeem :KK61:
IMG_20150822_104324.webp

Dün menü paylaşamadım 1 günlüğüne bir yerde kaldım orda internet yoktu :(Bugün simitlerin miktarını günlük tüketmem gereken ekmek miktarına denk getirdim
Kahvaltı
1\2 simit,2 çeşit peynir
4 tane zeytin,1.50 yumurta(haşlama)
Domates,salata,yeşil çay

Öğle:1 tane simit
1 tabak taze fasülye
1 küçük tabak patlıcan
1 kase yoğurt

Ara:1 minik kase dondurma
Leblebi(1 paket)

Akşam:karpuz,ayran
Yarım ekmek arası döner

3 litre su

Spor
Yolculuk :D

[QUOTEİstanbul da ben , post: 42290302, member: 31599"]Her günün öncekinden daha güzel olsun canım.:KK36:Özlemler güzeldir.[/QUOTE]
Evet özlemek güzel:KK16:
İlk gün insan kötü oluyor.İnşallah çabuk atlatırsın.Ablan nerede sen neredesin?
Ablam istanbulda ben kıceli :eek: ama gene de çok özlüyorum:KK1:

Merhaba nasılsınız ben pek iyi sayılmam çünkü sonunda neden bu kadar düzensiz yediğimi çözdüm 2-3 gündür çok düzensiz ve sağlıksız besleniyorum :KK43: çünkü regli öncesi sendromuna yenik düşüyorum her seferinde.bugün aynı şey oldu çok kötü bir menüm oldu gene:63: amaaaaa yeter artık böyle olmaz hadi kızım feraceli sen yaparsın regli öncesine yenik düştün:KK1: ama regliyken bu olmıcak:KK76:
yapılacaklar
1.Sabah saat 08:00-08:30 da kahvaltı yapılmış olacak
2.6 öğün beslenilecek
Ara öğünlerde(meyve\yoğurt veya ayran,2-3 parça bitter,1 fincan süt)
3.kahve,kola yooook !!!!
Günde 2 bardak yeşil çay

4.Zorlamayacak sporlar(yürüyüş,leslie gibi)
5.hergün 1 yumurta,peynir,1 günde toplamda 3 köfte büyüklüğünde et veya tavuk mutlaka tüketilecek
6.boool boool su hergün 3 litre ve sayılacak kaç litre içildiği
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Hadi bakalım bu sınavıda atlacam inşallah :KK76::KK76:

Back
X