- 12 Ekim 2018
- 66
- 22
- 38
- 40
- Konu Sahibi Saskinnn123
Merhabalar. Arkadaşlar ben eşimle problemler yaşadım ayrilmayi düşündük ailelerimiz de durumu biliyor ve tabi hiç hoş olmadı ikimiz de birbirimizin ailesiyle görüşmüyoruz şuan. Ben öğretmenim eşim muhendis.Hamileyim. Biraz onun hatrına falan diye barıştık ama aile olayı olmadığında gayet iyi anlaşıyoruz. Ama aile konusu olunca inanılmaz koruyucu oluyor. Benim rahatsızlığım su. Ailesine düşen bı apartmanda 3daire var abisi yerlesmis orda oturuyor eşim ve babası da kiracı var kira alıyor. Evlenmeden arabanın kredisini öderken zorluk yaşamadığını çünkü büyük bolumunu kirayla ödediğini söylemişti fakat evlendigimizden beri doğru düzgün kira gelmedi babası bisekilde harciyo ya da abisi asgari ücret alıyormuş da durumu iyi değilmiş de karısı mide ameliyatı oldu kaçak çıktı 2 kere onlara verdi. Ben bişey dediğimde o babamın bize hediyesi istemezse vermez senin baban veriyo mu demeye başladı. Bana bankada paran var mı dedi yok dedim Alla alla niye falan dedi. Ben de sen hesap veriyo musun da hesap istiyorsun dedim saydırdı bisuru tartıştık. Bu durumda nasıl davranmak gerek gerçekten nefret ediyorum artık ailesinden. Ailesi benden köyde onlara iş yapmamı istiyo yemek falan yapmamı. Diğer gelinden görmediğini benden istiyo yani. Ama ailecek diğer gelinin evine çalışıyorlar ben de bunu reddettigimde sıkıntı yaşıyorum. Eşim arkamda değil ddestek değil bu konuda bana ailesini düşünüyor
Son düzenleme: