Benim Sınavım Bu Sanırım.

Aslında konuda annemle ilgili yazmadığım bir ayrıntı var. Konu kapanmasın diye yazamadım ama yazıcam ve inş bu yazdığım uzatılıpta konum kapanmaz gerçekten, dışarıdan desteğe akıllara ihtiyacım var inanın.

2sene önce annem bana çeyizime döşek vs vermek için kendi çeyizliklerini açtı ve pike gibi birşeyin kenarına çok iyi saklanmış muska tarzı birşey bulmuştuk. Bi hoca bulduk ve gösterdik. Muskada kıl vardı (kıl olması kesinlik kötü amaçlı yapılan birşeymiş) Hocanın söylediği ise, kadına yapılan bir büyü bu dedi, aile huzurunu kaçıracak, huzursuzluk vericek davranışta bulunması için yapılmış gibi şeyler söyledi. Yani anneminde 'beni çeken birşeyler var' dediği an o aklıma gelmişti.
Güvenim ikisine de sıfır şuanda.

Birdaha yaparlar mı yapmazlar mı inanın tek bir fikrim yok..

Kocan için değilde annenle olan bağına üzüldüm. Allah kolaylık versin. ÇOcuğun var mı bilmiyorum ama bu olayı kendini dinlemeyip kendine akvitiler yaparak eve bağımlı olmayarak atlatabilirsin.
Hayır çocuğum yok, ama yapmak için korunmayı bırakmıştık ki bu olaylar oldu. Şuan korunmaya devam ediyorum ısrarla eşim hernekadar ben çocuk istiyorum desede.
Çalışıyorum zaten bir işim var Allaha şükür ama eve gelip o yastığa kafamı koyduğum an, yada bi an boşluğa düştüğüm an benliğim gidiyor.

Annen konusunda bisey demicem afedersin yada etmezsin ama esinle bu evliligi devam ettirceksen daha fazla uzatma tatilde 4 gun kus olup iliski olmayinca seninde cinsellige o an yanasmayacagini bildiginden kendini oyle rahatlatmis bence bu affedilmeyecek bisey degil

Psikologdan yardım alman çok doğru bir fikir .. Acilen hayata geçirmelisin ..
Annen tarafından kolay şeyler yaşamamışsın bir de üstüne eşin eklenmiş ..
Hayatınla ilgili bir karar alma şu aşamada bence ve bir uzman desteği al ..
Allah yardımcın olsun .

vallahi beni yanlış anlamayın illa bu işi yapanlar var ben inanmıyorum o ayrı fakat o düşündüğünüz şeyden ziyade bana annenizin nefsi zayıf geldi zaten intihar etmesinin sebebi de kendini acındırmak yaptığı şeyi meşrulaştırmak onu öyle kabul etmenizi sağlamaktı bence..ben yerinizde olsaydım (allah korusun ama) artık annemi ölmüş sayardım.eşinizle olan durumu da psikologtan ziyade ilk olarak beraber gideceğiniz bir aile danışmanı ile çözersiniz gibime geliyor..
babanızın daha fazla aldatılmasına keşke göz yummasanız kardeşinizin annesiyle arası şu an nasıl birlikte mi yaşıyorlar anneniz ne durumda şu an.hiçbir şey olammış gibi devam mı ediyor hayatına.

Bende inanmamayı isterdim ama çevremde fazlasıyla örneklerini gördüğüm için acaba o yüzden mi diyorum.
Evet tamamen nefis meselesi ama engel olamıyorum kendime diyor. Fiziksel anlamda birşey olmadan yakaladık iki seferde sadece telefon görüşmesi ve 1 kere buluşmuş. Allahtan ki erken yakaladım diyorum.
Hatta söylediği şey, gidene kadar engel olamadım kendime ama eve geldiğimde çok pişman oldum dedi.
Bende ilk o sinirle öldün benim için dedim bitti dedim ama inanın olmuyor. Ben hala annemi seviyorum, içimden atamıyorum ama bununla beraber yaptıklarınıda içimden atamıyorum. Buyüzden bukadar zordayım çıkmazdayım.
Umarım kimsenin başına gelmez gerçekten okadaar lanet bir acı ki yutkunmakta bile zorlanıyorum aklıma geldikçe.

Bu saatten sonra eşinle rahat bi şekilde ilişkiye devam edebilirmisin bilmiyorum ama Allah kolaylık versin. Aklına gelicek hep.

Şu an psikolojik olarak köşeye sıkışmış hissediyorsunuz anladığım kadarıyla. bir yol çizmek için önce psikoloğa gidin sağlıklı kararlar almanız için. Eşinizle konuşun ve yaşadığınız ikilemi paylaşın ve aile danışmanından yardım alın. Çocuğunuz yokmuş bu bir anlamda teselli eğer çocuğunuz olsaydı iki kere düşünmeniz gerekebilirdi.kafanızda sürekli şüpheyle dolaşıp kendi kendinizi bitirmeyin. Bırakın eşiniz çabslasın,siz aile danışmanını önerin giderse olumlu bir adım.. . Çalışıyor olmanız ayrı bir güzel kendi ayaklarınız üzerinde durabilien birisiniz . Kısacası önce psikolog ki bunu sonradan pişman olmayacağınız sağlıklı kararlar almanız ve kendiniz için mutlaka yapın... Annenize gelince ne olursa olsun anne o , özlem duyuyorsunuz, vazgeçemiyorsunuz ve vazgeçemezsiniz, insanlar daima hata yapabilirler anneniz büyük ya da küçük hatanız karşısında affetmeyip sizi yalnız bıraksaydı ne hissederdiniz?bazı durumlarda birlik olmadan nereye kadar kaçabilir ya da düzeltebiliriz ki???

bilemiyorum nutkum tutuldu insanın en sevdikleri en çok üzenler artık. Allah yardımcın olsun. ama onları affetmelisin onlar için değil kendini mutlu etmek için yapmalısın. eskisi gibi olamayacak hiç bir şey ama zamanla değişime uğrayacaktır ilişkileriniz. bu süreçte psikolog dan yardım alman iyi olur.

cok zor seylerdir yasadigni tabi ki anennin yapdigi gunah cok buyuk bir hata ama bir sey var o annenin senin annendir nede olsa seni seviyor annem benin icin artik yoktur diyemezsin af edeceksin baska caren yok inan allah uzun omur versin bir gun hayatda olmayanda bunlari hatirladiginda kendine kizicaksin sen af et unut babana da br sey soyleme .benim Babam hayatda diyl ne bileym simdi dusunyorm nede olsa kas ki hayatda olsaydi cok zor ///esine gelince ola bilir dogru soyluyor konrtola devam et bence birde arkadas gibi konusmaya calis belkide annene asiri kizgin oldugundan esine artik dikkat ayiramiyosundur erkekler bir az dikkat ve ilgini cok seviyorlar ama psixologa gorunsen iyi olur en azi bu zor sureyi rahat atlatirsin

Gecmiş olsn

Ne yapardım bilmiyorum, ne desem yalan olur. Annemi affedebilirdim belki ama eşimi etmezdim sanırım. (kendini tatmin ettiği için değil ikisinin zevki çok ayrı) diğer yaptıkları için. Belki de herkesi arkanda bırakıp kendine yeni bi ev tutmalı ve her şeyi değiştirmelisin hayatında.

Kendiniz için terapi şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…