yorumlarınız için tşkler kızlar,abisiyle kavgalarına bugüne kadar hiç karışmadım zaten karışmam daa ama bana karşıdaa somurtkan ve çok büyüğümmüş gibi hareket ediyo aynı zamanda da beni kıskandığını düşünüyorum çünkü biz eşimle el ele tutuşuyoruz sarılıyoruz meselaa ben yanından ayrılınca hemen geliyo sarılıyoo çocuk gibi davranıyoo,eşim 3-4 ay birlikte yaşarız birkaç borcum biitince çıkarız ayrı eve diyordu ama şimdi hiç öyle görünmüyoo,ben onu umursamamaya çalışıyorum geçiyorum odama ama öyle bi müzik dinliyoki komşular bile gelip şikayet etmiş zamanında son ses açıyo deli ediyo insanı ,evde bir tek o yaşıyo sankii offf
yorumlarınız için tşkler kızlar,abisiyle kavgalarına bugüne kadar hiç karışmadım zaten karışmam daa ama bana karşıdaa somurtkan ve çok büyüğümmüş gibi hareket ediyo aynı zamanda da beni kıskandığını düşünüyorum çünkü biz eşimle el ele tutuşuyoruz sarılıyoruz meselaa ben yanından ayrılınca hemen geliyo sarılıyoo çocuk gibi davranıyoo,eşim 3-4 ay birlikte yaşarız birkaç borcum biitince çıkarız ayrı eve diyordu ama şimdi hiç öyle görünmüyoo,ben onu umursamamaya çalışıyorum geçiyorum odama ama öyle bi müzik dinliyoki komşular bile gelip şikayet etmiş zamanında son ses açıyo deli ediyo insanı ,evde bir tek o yaşıyo sankii offf
merhaba kızlar evleneli daha 15 gün bile olmadı,sorunum görümcem,benle yaşıt ve üniv öğrencisi,balayına gideceğimiz gün eşimle şiddetli bir kavga oldu aralarında ve resmen bizi evden kovdu , eşimin ayrı ev açma imkanı şuan yok bu yüzden aynı evdeyizz,bu kavga yüzünden balayım da mahvoldueşimle normaldede anlaşamazlar,asabi kafasının dikine bi kızz ,herkesi kendisi gibi olsun ister ,sende istemediği bişi görsün laf sokmaktan çekinmez,evde hiçbir iş yapmazz,sürekli yer içer dağıtır,kendi odası zaten çöplük gibidir,annesinin sözünü dinlemez bağırır azarlar,ben bu kızla napıcam bilmiyorum sinir ediyo benii ,yeni gelinim diye sabrediyorum ama nereye kadar
abi-kardeş ilişkilerine sakın girme, yorum yapma canım. onların anlaşma şekilleri öyledir belki. sana sararsa o zaman da gerektiği gibi, çemkirmeden cevabını verirsin. mutluluklar dilerim
Onun evinde mi kalıyorsunuz? Kayınvalidenizle kalıyorsunuz değil mi? O kim oluyormuş da kovuyormuş sizi çok komik :) Siz karışmayın hiç arkadaşın dediği gibi annem hep der bir kardeş kavgasına bir de karı koca kavgasına karışılmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?