Ayri eve cikmazsiniz sonra da gorumcem beni kiskaniyor dersiniz. Gorumcen seni niye kiskansin, erkek arkadasini elinden mi aldin? Kiz evde rahat edecekken abisi karisini getiriyor, onunde sariliyor filan hos bir durum degil. Ayni yasta olmaniz birseyi değiştirmeniz. Arkasindan pasakli , pis diyen bir yengeyle arkadas olacagini sanmiyorum. Gorumcenizin sagligi icin bir an once kendi evinize geciniz.
canım görümcene saygı da kusur etme.yaşıt da olsan o senden üstün.yemeğini hazırla çayını ver,meyvesini soy.müziği açtğında sen de geç odaya iki kıvır o zaman iyi olursunuz.masaj istiyorsa yap ne bileyim.sonuçta sen sonradan geldin oraya e hizmetlerini edeceksin illaki.odası pis diyorsun gelin olarak niye temizlemiyorsun çok kızdım buna.
canım görümcene saygı da kusur etme.yaşıt da olsan o senden üstün.yemeğini hazırla çayını ver,meyvesini soy.müziği açtğında sen de geç odaya iki kıvır o zaman iyi olursunuz.masaj istiyorsa yap ne bileyim.sonuçta sen sonradan geldin oraya e hizmetlerini edeceksin illaki.odası pis diyorsun gelin olarak niye temizlemiyorsun çok kızdım buna.
görümcemin benii kıskanması için erkek arkadaşını elinden almama gerek yokk bunu anlamamak için aptal olmak lazım konuyu nereye bağlamışsın anlamadım,,,kız evde rahat edecekken ne demek yaa ömür boyuu böyle mi yaşayacaktıı kendisini hazırlaması gerekirr zatenn keyfinden ödün vermiyorrr öyle rahat biri merak etme ,eşimlee sarılmam vs neden hoş bir durum olmasın biz yeni evliyizz vee görümcem var die el perçem mi oturucazz ayrıca bu dediklerim genelde dışarda zaman geçirdiğimizde olan bir durum,arkasından pasaklı dedim diee arkadaş olacağını sanmıyorum demişsin,başından beri kız benim yüzüme neler sölüyo ve ben halen geçinmeye çalışıyorummm .........
Seni kiskanmasi icin mantikli bir sebep verebilir misin bana. Bir kiz kardes aksine abisinin mutlulugunu ister ama ayni evde kalmak istedigini hic sanmiyorum. Bana tam tersi gibi geldi nedense. Keyfinden ödün vermesine gerek var mi? Sonucta evine sonradan giden sensin. Ustelik annesi yok mu bu kizin basinda. Akil veremiyor mu ona. O karismiyorsa sen hangi hakla karisiyorsun ben anlamadim. Gecinmeye calistigini hic sanmiyorum. Ayri eve cikamiyorsaniz bastan dusunecektiniz bunu hanimefendi. Ev ustunde ev olmaz bunu hic gormediniz mi cevrenizden.
Sorun: Gorumceniz.
Cozum: Yol yakinken ayri eve tasinmak.
neden bukadar acımasız oluyosunuzzz kısmanması normall butun görümceler kıskanırrrr abilerini kardeslerini yapmayın bayanlar ayıp oluyo
anlaşılan ayrı eve çıkma imkanı olmayanların evlenmeye hakkı yokk , kes sesini otur ..hepsi bu mu yaniii ,ben böyle bir durumda nasıl davranmalıyım diye tecrübeli kişilerden yorum istiyorumm aynı evde oturmayı kabul etmişsin ne yaşasan hakkındır şeklindeki yorumlarıda anlamıyorumm hangii zamandayızz ,,sürekli böyle gidecek diye bişi yokk bu sürecii iyi bi şekilde atlatmaya çalışıyorum bilmem anlatabildim mii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?