benim sorunum da görümce.. !

Ayri eve cikmazsiniz sonra da gorumcem beni kiskaniyor dersiniz. Gorumcen seni niye kiskansin, erkek arkadasini elinden mi aldin? Kiz evde rahat edecekken abisi karisini getiriyor, onunde sariliyor filan hos bir durum degil. Ayni yasta olmaniz birseyi degistirmeniz. Arkasindan pasakli , pis diyen bir yengeyle arkadas olacagini sanmiyorum. Gorumcenizin sagligi icin bir an once kendi evinize geciniz.

biçok arkadaşş aynı evde oturmayı kabul etmişsin şimdi nie dert yanıyosun,niye kabul ettin demişş,eşimin babası yıllar önce vefat etti,o zamandan beride ailenin tüm yükünü taşıyorr ,ailesini dağıtmadan ve kimseye muhtaç etmeden bugünlere kadar getirmiş bir insan,halende biçok sorumluluğu var bende isterim ayrı evde yaşamayı herkes gibi ama durum bu ve ben bu durumda görümceme karşı nasıl davranmam konusunda şaşkınım bu yüzden burdayımm neyse ilginize tşk ederim.

görümcemin benii kıskanması için erkek arkadaşını elinden almama gerek yokk bunu anlamamak için aptal olmak lazım konuyu nereye bağlamışsın anlamadım,,,kız evde rahat edecekken ne demek yaa ömür boyuu böyle mi yaşayacaktıı kendisini hazırlaması gerekirr zatenn keyfinden ödün vermiyorrr öyle rahat biri merak etme ,eşimlee sarılmam vs neden hoş bir durum olmasın biz yeni evliyizz vee görümcem var die el perçem mi oturucazz ayrıca bu dediklerim genelde dışarda zaman geçirdiğimizde olan bir durum,arkasından pasaklı dedim diee arkadaş olacağını sanmıyorum demişsin,başından beri kız benim yüzüme neler sölüyo ve ben halen geçinmeye çalışıyorummm .........

Son düzenleme:
Ah bu görümcelerr :) Canım öncelikle aynı evdesiniz ve bunu bilerek evlenmişsin. Bu yüzden bazı şeylere sineye çekmelisin çünkü eve yeni gelen sensin onunsa kendi düzeni var-ne kadar dağınık da olsa-

İlk başta kıskanmalar çekişmeler vs mutlaka olacaktır.Yaşıt da olsanız senin daha daha yapıcı olman gerekir yenge olarak.Unutma ki eşinin kardeşi ve aynı evi paylaşıyorsunuz bazı olayları,sözleri sakın büyütme.İnan eşinle aran bile bozulabilir bu yüzden.Her ne kadar terbiyesizce konuşsa da annesi de,abisi de ondan vazgeçmezler.

Dediklerini çok kâle alma boşuna sinirlerini bozma iyi taraf sen ol.Benim de yengemle kavgalarım oldu ama şimdi unuttuk hatta küçük bebişimiz bile var :)İnşallah sana da nasip olur,hala olunca da akıllanır görümcen

canım görümcene saygı da kusur etme.yaşıt da olsan o senden üstün.yemeğini hazırla çayını ver,meyvesini soy.müziği açtğında sen de geç odaya iki kıvır o zaman iyi olursunuz.masaj istiyorsa yap ne bileyim.sonuçta sen sonradan geldin oraya e hizmetlerini edeceksin illaki.odası pis diyorsun gelin olarak niye temizlemiyorsun çok kızdım buna.

kusura bakmayın ama bu devirde hastalık dışında aynı eve gelin gidenlere aklım almıyor

sonra da sürekli konu açılıyor açılır tabi arada mesafe yok saygı yok daha ne olsun

Son düzenleme:
anlaşılan ayrı eve çıkma imkanı olmayanların evlenmeye hakkı yokk , kes sesini otur ..hepsi bu mu yaniii ,ben böyle bir durumda nasıl davranmalıyım diye tecrübeli kişilerden yorum istiyorumm aynı evde oturmayı kabul etmişsin ne yaşasan hakkındır şeklindeki yorumlarıda anlamıyorumm hangii zamandayızz ,,sürekli böyle gidecek diye bişi yokk bu sürecii iyi bi şekilde atlatmaya çalışıyorum bilmem anlatabildim mii???

Tabi çok ayıp, önünde diz çöküp eteklerini de öpsün mü?

süperrr bir yaklaşımmm köleee neden temizlemedin odayııı nerde benim çayımmm kahvemmm elbiselerimide ütüle as dolabaaa

ayyyyyyy bana görümce demeyin ya tüylerim diken diken oluyor...başedilmez bi tanede bende var

cnm allah yardımcın olsun durumun zor gibi geldi bana çünkü kendi evliliğinizi oturtmaya çalışma aşamasındasınız 15 gün daha nedir ki görümceni takmamaya çalış uyumsuz dengesiz bir tip anlaşılan odana geçip allahtan (sabır değil) afiyet iste cnm bu mübarek ayın hürmetine sana sadece o yardım eder inş.kavgalara müdahele etme sinirlerine ve eşine hakim ol onu sakin tut ve ayrı eve çıkmanız için yavaştan ikna et çünkü sanki çıkmayı düşünmüyo gibi geldi bana...

....................................................

Son düzenleme:

Seni kiskanmasi icin mantikli bir sebep verebilir misin bana. Bir kiz kardes aksine abisinin mutlulugunu ister ama ayni evde kalmak istedigini hic sanmiyorum. Bana tam tersi gibi geldi nedense. Keyfinden ödün vermesine gerek var mi? Sonucta evine sonradan giden sensin. Ustelik annesi yok mu bu kizin basinda. Akil veremiyor mu ona. O karismiyorsa sen hangi hakla karisiyorsun ben anlamadim. Gecinmeye calistigini hic sanmiyorum. Ayri eve cikamiyorsaniz bastan dusunecektiniz bunu hanimefendi. Ev ustunde ev olmaz bunu hic gormediniz mi cevrenizden.

Sorun: Gorumceniz.
Cozum: Yol yakinken ayri eve tasinmak.

Ayrica uslubunuza dikkat ediniz.

Son düzenleme:
allah yardım etsin canım bi laf söylerse altta kalma cevabını ver yoksa tepene cıkar yeniyim falanda cekinme ezerler seni yoksa odasıylada ilgilenme yapmış yapmamış karışma bendede var bitanee aman görümce deilmi hepsi aynı cadı kıskanccc hiçç tınlama onu yokmuş gibi davran ....

neden bukadar acımasız oluyosunuzzz kısmanması normall butun görümceler kıskanırrrr abilerini kardeslerini yapmayın bayanlar ayıp oluyo

gelinler,görümcelerin kendilerini kıskandığını düşünürler ama aslında onlar kıskanırlar.görümcelere saygı.görümcelere saygı.görümceler bunu hakediyor inanın bana.

Son düzenleme:

ayrı eve çıkma imkanım olasaya kadar beklerdim

yaşlarınız kaç ne bu acele

bende eşimle liseden beri sevgiliydim ama 2 yıllık üniversite okudum 3 yıllık çalışma hayatım olduktan sonra nikah masasına oturdum

bilmem anlatabildim mi aynı eve giderken ne bekliyordunuz allah aşkına herkesin sizi kapıda karşılayıp saygı duruşunda beklemelerini mi

ayrı evlerde bile gelin görümce kaynana sorunları oluyor değil tıkış tepiş hepsi bi evde

evet çok haklısın hangi zamandayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…