25/ nasıl bir tecrübesizlik mesela? Siz olsanız nasıl davranırdınızYasınız kac acaba? Tecrübesizlik bence bu Baska birsey değil. (hayata dair daha cok)
Ona neye kırıldığımı anlatmak bana çok saçma geliyor. Kendisi farketsin istiyorum ama buda çok zor sanırım.
Mesela siz olsanız nasıl davranırdınız zaten iletişim de bir problemim olduğunu biliyorum ama benimkisi huy gibi nasıl kurtulabilirim bilmiyorumiletişim kurmayı bilmiyorsunuz bence bu konuda kendinizi geliştirin.
Yani ben genelde daha netim. Bozulduğum seyleri o an nedenleri ile birlikte söylemeyi tercih ederim. Çalısıyor musunuz bilmiyorum ama iş hayatı da insanı cok olgunlastırıyor.25/ nasıl bir tecrübesizlik mesela? Siz olsanız nasıl davranırdınız
Mesela siz olsanız nasıl davranırdınız zaten iletişim de bir problemim olduğunu biliyorum ama benimkisi huy gibi nasıl kurtulabilirim bilmiyorum
Cok cocukca davranislariniz var.
Insanlar konusa konusa anlasir. Derdini soylemeyen derman bulamaz.
Iletisimsizlikle cozmeye calisiyosun. Neye kiziyosan guzel dille dile getir. Neye kirildiysan . Belki sen yanlissin. Onu bi dinle bakalim ne taraftan anlatacak sana.
Askim ayakabiyi bende sana almak osterdim ama bak simdi onu alsak boyle boyle. Bizim butcemiz soyle soyle.
Sizde ayakabiyla ilgili olan kirginliginizi kapris yolla degil acik aecik guzel dille anlatin. Askim biliyo musun ben sana kirildim aslinda sen de hakli olabilirsin ama kirildim iste boyle boyle olunca diyin uzgunce. Bakalim nolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?