- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.133
- 133
Arkadaşlar bende farkındayım çocuksu tavırlarımın olduğunu,yalnız yargılamanız için yazmadım yol göstermeniz için fikir almak için yazdım. Lütfen eleştirirken biraz dikkatli olun.
Fazla alingansin eşine de böyle alinganlik yapip trip atiyorsun . Bunu aşman gerekiyor . Yanliş yaptiginin farkindasin ama yanlişin elestirilince alinganlik yapiyorsun. Eleştirilere açik olmazsan yardimlari da görmezsin.Arkadaşlar bende farkındayım çocuksu tavırlarımın olduğunu,yalnız yargılamanız için yazmadım yol göstermeniz için fikir almak için yazdım. Lütfen eleştirirken biraz dikkatli olun.
Evet ailem bugüne kadar ne istediysem yaptı, aldı. Söylediklerinizi deniycem çok teşekkür ederimBİ şey merak ettim aileniz genelde her dediğinizi yapmaya çalıştı mı bugüne kadar? Ya da sizi çok dinlemiş midir isteklerinizd kulak verdiler mi?
Ben de çok ağlıyorum sinirlenince. Ama sorunun ne olduğunu söylerek :) siz böyle davranarak hem eşinizden soğutursunuz kendinizi hem de siz yok yere beklersiniz adam anlayacak da gönlünüzü alacak da... vakit kaybı.
Kendinize kural koyun. Bi şeye alındığınızda sinirlenmek yerine direkt sorun neyse onu söyleyin hemen. Ama bunu da trip atarak, kızarak, küserek değil. Normal bi şekilde. Emin olun hiç bu kadar üzülmezsiniz hem de eşinizle aranız gerilmez.
Evet fazlaca alıngan olduğumu yazmamışım evet kesinlikle öyle bende böyle olmak istemiyorum aslında kendi kendimi yoruyorum.Fazla alingansin eşine de böyle alinganlik yapip trip atiyorsun . Bunu aşman gerekiyor . Yanliş yaptiginin farkindasin ama yanlişin elestirilince alinganlik yapiyorsun. Eleştirilere açik olmazsan yardimlari da görmezsin.
Erkekler düz mantıktır. Almıycam derseniz gerçekten istemediğinizi düşünür. ‘Bakıyorum ama aklım geçen ki ayakkabıda kaldı’ diyebilirsinizBenim sorunum kendimle alakalı arkadaşlar kendimi bir türlü çözemiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. İlk aylar balayı havasında geçti. Sonradan ara sıra tartışmalarımız oldu. Yalnız ben çok duygusal bir yapıya sahibim. Eşimle tartışırken sürekli ağlıyorum. Direk ağlama moduna geçiyorum. Sinirlendim diyelim hemen ağlıyorum. Bunlar sizce zayıf bir kişiliğe sahip olduğumu mu gösterir. Birde mesela kendimi çok iyi ifade edemiyorum eşime. Ufak bir ilgisizlik sezginlesem hemen çocuklar gibi küsüyorum suratım asılıyor. Eşim defalarca soruyor ne oldu niye durgunsun falan diye ama birşey yok diyorum. Ona neye kırıldığımı anlatmak bana çok saçma geliyor. Kendisi farketsin istiyorum ama buda çok zor sanırım. Bunları söylemiyorum eşime sonra içimde birike birike patlıyorum yine ağlamaya başlıyorum. Şuan evliliğimiz yeni oturmaya başlıyor acaba bundan dolayı mı diye düşünüyorum. Ben anlatmadan o neye kırıldığımı anlayamaz ama bazen söylemek de yoruyor beni. Mesela geçenlerde bi ayakkabı beğendim ihtiyacım olan bir ayakkabıydı sonra eşime gösterdim alalım dedi sonra fiyatı çok geldi dedi bana bende birşey söylemedim ama bozuldum, eğer bana derse ayakkabı baktın mı falan diye şöyle söylemek istiyorum ben ‘ayakkabı almıycam’ istemiyorum diycem. Bozulduğumu bu şekilde gösteriyorum yada ifade edebiliyorum sizce yanlış mı yada siz olsanız nasıl ifade ederdiniz. Gerçekten bazen kendimi çözemiyorum.
Farketmişsin ve duzelmek istiyorsun yolun yarisini geçmissin , simdi yapman gereken bu yanlislari tekrar etmemek . Alinganlik huyundan vazgecmeye calis, her seye trip atmadan güzel bi dille ifade et kendini. Istedigin bir şey mi var açikca söyle sana gecerli bir sebep sundugunda alinmak yerine anlayis göster hayatina normal seyrinde devam et. İlişkini yipratirsin böyle yaparak sonunda iletisim de işe yaramaz hale gelir.Evet fazlaca alıngan olduğumu yazmamışım evet kesinlikle öyle bende böyle olmak istemiyorum aslında kendi kendimi yoruyorum.
Bence destek almalısınız. Yanlış anlamayın asla haddime değil ama kendinizi tanımıyor ve sorguluyorsunuz ya onun için diyorum. Uzmana anlatıp sormak daha mantıklı olacaktırBenim sorunum kendimle alakalı arkadaşlar kendimi bir türlü çözemiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. İlk aylar balayı havasında geçti. Sonradan ara sıra tartışmalarımız oldu. Yalnız ben çok duygusal bir yapıya sahibim. Eşimle tartışırken sürekli ağlıyorum. Direk ağlama moduna geçiyorum. Sinirlendim diyelim hemen ağlıyorum. Bunlar sizce zayıf bir kişiliğe sahip olduğumu mu gösterir. Birde mesela kendimi çok iyi ifade edemiyorum eşime. Ufak bir ilgisizlik sezginlesem hemen çocuklar gibi küsüyorum suratım asılıyor. Eşim defalarca soruyor ne oldu niye durgunsun falan diye ama birşey yok diyorum. Ona neye kırıldığımı anlatmak bana çok saçma geliyor. Kendisi farketsin istiyorum ama buda çok zor sanırım. Bunları söylemiyorum eşime sonra içimde birike birike patlıyorum yine ağlamaya başlıyorum. Şuan evliliğimiz yeni oturmaya başlıyor acaba bundan dolayı mı diye düşünüyorum. Ben anlatmadan o neye kırıldığımı anlayamaz ama bazen söylemek de yoruyor beni. Mesela geçenlerde bi ayakkabı beğendim ihtiyacım olan bir ayakkabıydı sonra eşime gösterdim alalım dedi sonra fiyatı çok geldi dedi bana bende birşey söylemedim ama bozuldum, eğer bana derse ayakkabı baktın mı falan diye şöyle söylemek istiyorum ben ‘ayakkabı almıycam’ istemiyorum diycem. Bozulduğumu bu şekilde gösteriyorum yada ifade edebiliyorum sizce yanlış mı yada siz olsanız nasıl ifade ederdiniz. Gerçekten bazen kendimi çözemiyorum.
İstediğim herhangi birşey alınmayınca sevilmediğimi düşünüyorum. Maddi açıdan çok zorlamayacak bizi. Ya da markette en küçük bir şeyi alamayınca değer vermediğini düşünüyorum.Canım sen ergen misin? Fiyatı fazla geldiyse uygun bakiver nolcak geçinmek kolay değil. Ben koca kışı tek bir botla geçiriyorum yeri geldiğinde o zaman ben cingan çıkarayım.Nolcak az anlayış
Benim de yükselen burcum balık, galiba onun da etkisi var. Ağladıktan sonra iletişim kurabiliyorum ama tam olarak yine ifade edemiyorum. Dediğin gibi içime almaktansa söylemek en iyisi.Genelde yaşa dem vurmuşlar ama ben 32 yaşında gayette tecrübeli biri olarak aynı ağlamaları yaşıyorum bunda bir sorun yok. Yani balık burcuyum ağlayarak iletişim kuruyorum diyebilirim. Sinirlensem ağlarım, üzülsem ağlarım , sevinsem ağlarım. Ağlarım yani.
Ama gözyaşlarında bir sınırı var. Kendileri akmaktan bıkınca bu sefer kırıldığım, kızdığım şeyleri dökerim orta yolu buluruz.
Sen içine atmaktan vazgeç olmazsa ağlayarak anlat problem yok. Ama içinde tutma. Erkekler biz kadınlar gibi değiller. İnce düşünemiyorlar. Ona senin düşündürmen gerek ki buda söylerek oluyor. Hadi bakalım diline kuvvet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?