Benim sorunum sizce ne?

Bİ şey merak ettim aileniz genelde her dediğinizi yapmaya çalıştı mı bugüne kadar? Ya da sizi çok dinlemiş midir isteklerinizd kulak verdiler mi?

Ben de çok ağlıyorum sinirlenince. Ama sorunun ne olduğunu söylerek :) siz böyle davranarak hem eşinizden soğutursunuz kendinizi hem de siz yok yere beklersiniz adam anlayacak da gönlünüzü alacak da... vakit kaybı.

Kendinize kural koyun. Bi şeye alındığınızda sinirlenmek yerine direkt sorun neyse onu söyleyin hemen. Ama bunu da trip atarak, kızarak, küserek değil. Normal bi şekilde. Emin olun hiç bu kadar üzülmezsiniz hem de eşinizle aranız gerilmez.

Arkadaşlar bende farkındayım çocuksu tavırlarımın olduğunu,yalnız yargılamanız için yazmadım yol göstermeniz için fikir almak için yazdım. Lütfen eleştirirken biraz dikkatli olun.

İşte böyle davranmayın demek istiyoruz :))) Kimse sizi kötü olarak eleştirmiyor. Davranışınızı eleştiriyor. Trip atma huyunuzu bırakın.

Arkadaşlar bende farkındayım çocuksu tavırlarımın olduğunu,yalnız yargılamanız için yazmadım yol göstermeniz için fikir almak için yazdım. Lütfen eleştirirken biraz dikkatli olun.
Fazla alingansin eşine de böyle alinganlik yapip trip atiyorsun . Bunu aşman gerekiyor . Yanliş yaptiginin farkindasin ama yanlişin elestirilince alinganlik yapiyorsun. Eleştirilere açik olmazsan yardimlari da görmezsin.

Evet ailem bugüne kadar ne istediysem yaptı, aldı. Söylediklerinizi deniycem çok teşekkür ederim

Ağlamadan, açık açık içindekileri söyleyeceksin, aksi takdirde eşin nerede bilsin ne olduğunu. Böylece beraberce çözüm arayacaksınız ya sen bütçenize uygun olanı seçeceksin yada ilerde alacaksın.

Fazla alingansin eşine de böyle alinganlik yapip trip atiyorsun . Bunu aşman gerekiyor . Yanliş yaptiginin farkindasin ama yanlişin elestirilince alinganlik yapiyorsun. Eleştirilere açik olmazsan yardimlari da görmezsin.
Evet fazlaca alıngan olduğumu yazmamışım evet kesinlikle öyle bende böyle olmak istemiyorum aslında kendi kendimi yoruyorum.

Alıngan olduğunuzu biliyorsanız trip atmadan Bi durup düşünün bakalım Bi sakin olmaya çalışın. Yetişkin bir birey olarak Bişilerin farkına varın. Artık birlikte ev geçindiriyorsunuz mesela. Ayakkabı bu ay alınmazsa 2 ay sonra alınır. Bunda takmaya değer bişi yok. Derdinizi sıkıntılarınızı konuşmazsanız iletişim kurmayıp surat asarsanız eşiniz bu tavrınız zamanla sinir olmaya başlar. 25 yaş çokta küçük değil. Gerekirse profesyonel yardım alın ama büyümenin olgunlaşmanın bir yolunu bulun

Erkekler düz mantıktır. Almıycam derseniz gerçekten istemediğinizi düşünür. ‘Bakıyorum ama aklım geçen ki ayakkabıda kaldı’ diyebilirsiniz

ağzı olan konuşan bir insansınız karşıdakinin anlamasını beklemeyin siz bir şey söylemeden aptalca ve çocukça tripler bunlar. yetişkin insanlar gibi oturun ne derdiniz varsa konuşun hep böyleyseniz karşıdakinin sinirini sabrını erken tüketirsiniz

Evet fazlaca alıngan olduğumu yazmamışım evet kesinlikle öyle bende böyle olmak istemiyorum aslında kendi kendimi yoruyorum.
Farketmişsin ve duzelmek istiyorsun yolun yarisini geçmissin , simdi yapman gereken bu yanlislari tekrar etmemek . Alinganlik huyundan vazgecmeye calis, her seye trip atmadan güzel bi dille ifade et kendini. Istedigin bir şey mi var açikca söyle sana gecerli bir sebep sundugunda alinmak yerine anlayis göster hayatina normal seyrinde devam et. İlişkini yipratirsin böyle yaparak sonunda iletisim de işe yaramaz hale gelir.

Adam kahin değilse neye kırıldığınızı da anlayamaz. Ayrıca ona saçma geleceğini düşünüyorsanız, demek ki size göre de saçma. Biraz olgun davranırsanız sorun çözülür. Kırılıp, üzüldüğünüz yerde belirtin ki karşı taraf buna göre davransın.​

Baya itici. Ben böyle yapan insanların yanında yöresinde bulunmak istemiyorum. Şöyle bir 500km ötesi iyidir.

İlk evlendigimde bende aynindim hemen ağlar ve aglamaktan konusamazdim hatta bende olsam ozmanki halimde aynı cevabı verir konuşmaz surat aşar ve o ayakkabıyı alıp getirmesini beklerdim oda anlamazdi yapmazdi daha çok ağlar surat yapardım. Ama geçiyor onlar size tecrübe oluyor ben şuan öyle bi konusuyorumki bazen ağlamak istiyorum ama aglayamiyorum o derece kapı masa kirmisligim bile var ağlamayı kestigimden beri canavarlastim

Bence destek almalısınız. Yanlış anlamayın asla haddime değil ama kendinizi tanımıyor ve sorguluyorsunuz ya onun için diyorum. Uzmana anlatıp sormak daha mantıklı olacaktır

Ben ayakkabı almıycam dersen. Erkeğin anladığı he demek ki ihtiyacı yok onlar bu düşünce tarzına fazla ayak uyduramıyorlar trip atmadıkları için nasıl birşey olduğunu bilmiyorlar dolayısıyla

Canım sen ergen misin? Fiyatı fazla geldiyse uygun bakiver nolcak geçinmek kolay değil. Ben koca kışı tek bir botla geçiriyorum yeri geldiğinde o zaman ben cingan çıkarayım.Nolcak az anlayış

Canım sen ergen misin? Fiyatı fazla geldiyse uygun bakiver nolcak geçinmek kolay değil. Ben koca kışı tek bir botla geçiriyorum yeri geldiğinde o zaman ben cingan çıkarayım.Nolcak az anlayış
İstediğim herhangi birşey alınmayınca sevilmediğimi düşünüyorum. Maddi açıdan çok zorlamayacak bizi. Ya da markette en küçük bir şeyi alamayınca değer vermediğini düşünüyorum.

Genelde yaşa dem vurmuşlar ama ben 32 yaşında gayette tecrübeli biri olarak aynı ağlamaları yaşıyorum bunda bir sorun yok. Yani balık burcuyum ağlayarak iletişim kuruyorum diyebilirim. Sinirlensem ağlarım, üzülsem ağlarım , sevinsem ağlarım. Ağlarım yani.
Ama gözyaşlarında bir sınırı var. Kendileri akmaktan bıkınca bu sefer kırıldığım, kızdığım şeyleri dökerim orta yolu buluruz.

Sen içine atmaktan vazgeç olmazsa ağlayarak anlat problem yok. Ama içinde tutma. Erkekler biz kadınlar gibi değiller. İnce düşünemiyorlar. Ona senin düşündürmen gerek ki buda söylerek oluyor. Hadi bakalım diline kuvvet

Benim de yükselen burcum balık, galiba onun da etkisi var. Ağladıktan sonra iletişim kurabiliyorum ama tam olarak yine ifade edemiyorum. Dediğin gibi içime almaktansa söylemek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…