Benim de yükselen burcum balık, galiba onun da etkisi var. Ağladıktan sonra iletişim kurabiliyorum ama tam olarak yine ifade edemiyorum. Dediğin gibi içime almaktansa söylemek en iyisi.
Balık burcu MusunBenim sorunum kendimle alakalı arkadaşlar kendimi bir türlü çözemiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. İlk aylar balayı havasında geçti. Sonradan ara sıra tartışmalarımız oldu. Yalnız ben çok duygusal bir yapıya sahibim. Eşimle tartışırken sürekli ağlıyorum. Direk ağlama moduna geçiyorum. Sinirlendim diyelim hemen ağlıyorum. Bunlar sizce zayıf bir kişiliğe sahip olduğumu mu gösterir. Birde mesela kendimi çok iyi ifade edemiyorum eşime. Ufak bir ilgisizlik sezginlesem hemen çocuklar gibi küsüyorum suratım asılıyor. Eşim defalarca soruyor ne oldu niye durgunsun falan diye ama birşey yok diyorum. Ona neye kırıldığımı anlatmak bana çok saçma geliyor. Kendisi farketsin istiyorum ama buda çok zor sanırım. Bunları söylemiyorum eşime sonra içimde birike birike patlıyorum yine ağlamaya başlıyorum. Şuan evliliğimiz yeni oturmaya başlıyor acaba bundan dolayı mı diye düşünüyorum. Ben anlatmadan o neye kırıldığımı anlayamaz ama bazen söylemek de yoruyor beni. Mesela geçenlerde bi ayakkabı beğendim ihtiyacım olan bir ayakkabıydı sonra eşime gösterdim alalım dedi sonra fiyatı çok geldi dedi bana bende birşey söylemedim ama bozuldum, eğer bana derse ayakkabı baktın mı falan diye şöyle söylemek istiyorum ben ‘ayakkabı almıycam’ istemiyorum diycem. Bozulduğumu bu şekilde gösteriyorum yada ifade edebiliyorum sizce yanlış mı yada siz olsanız nasıl ifade ederdiniz. Gerçekten bazen kendimi çözemiyorum.
Konu sahibine balık misin diye sormuştumGenelde yaşa dem vurmuşlar ama ben 32 yaşında gayette tecrübeli biri olarak aynı ağlamaları yaşıyorum bunda bir sorun yok. Yani balık burcuyum ağlayarak iletişim kuruyorum diyebilirim. Sinirlensem ağlarım, üzülsem ağlarım , sevinsem ağlarım. Ağlarım yani.
Ama gözyaşlarında bir sınırı var. Kendileri akmaktan bıkınca bu sefer kırıldığım, kızdığım şeyleri dökerim orta yolu buluruz.
Sen içine atmaktan vazgeç olmazsa ağlayarak anlat problem yok. Ama içinde tutma. Erkekler biz kadınlar gibi değiller. İnce düşünemiyorlar. Ona senin düşündürmen gerek ki buda söylerek oluyor. Hadi bakalım diline kuvvet
Balık burcu musun diye sormaya gelmiştim, ben de balığım. Bu ağlama olayı bende de var maalesef oradan tanıdık geldi. Ama bu huyumu bildiğim için hem ağlar hem sorunumu paylaşırım. Gerçi ben evli değilim, eski sevgiliye karşı öyleydim diyelim. Önceden konu sahibesi gibiydimKonu sahibine balık misin diye sormuştum
Ben de balıgım çünkü bu ağlama olayı malesef bende de var
Sizde de varmış
Valla ben de 38 yasa geldim hala ağlarımBalık burcu musun diye sormaya gelmiştim, ben de balığım. Bu ağlama olayı bende de var maalesef oradan tanıdık geldi. Ama bu huyumu bildiğim için hem ağlar hem sorunumu paylaşırım. Gerçi ben evli değilim, eski sevgiliye karşı öyleydim diyelim. Önceden konu sahibesi gibiydim
Ne olacak bu balıkların hali hiç bilmiyorum
Benim ayrıca bütçem bar zaten ama onunla başka ihtiyaçlarımı aldım. Ayakkabıyı da eşime aldırmak istedim ki önce kendisi teklif etti. Sana spor ayakkabı alıcam dedi. Sonra internette biraz baktı. Bende baktım beğendiğim bir model oldu. Önce dedi ki kartımdan alışveriş yap. Akşam konuşmuştuk bunu. Sonra da bana pahalı geldi dedi. Ki normal standart bir fiyat 300 tl bile değil ayakkabının fiyatı.Eşiniz niye size ayakkabı alıyor. .Bütçenizi ayarlayın ve kendi ayakjabinizi kendiniz alın. .
Yani bu işler onun isteğine ,müsait olup olmadığını düşünmesine mi bağlı. .
Valla bazen erkekler düşünemiyor bile ..Her şeyi engelleyen neden engellediğini yapamadığını anlatamıyorsa esin de hatalı.
Çalismiyorsaniz lütfen bir işe girin ve eşinize alışveriş konularında muhtaç olmayın. .Ben çalışmadan önce de böyle şeylerin kararını kendim veriyordum..
Burda bir de size akıl vermişler. Bence yaşadığınız durumdan sıkıntı duymanız ve kendinizi ifade edemeyişiniz eşinizin tavırlarına da bağlı!
Sana ayakkabı alacağım. .Sanki çocuğuna alıyor. Beğendiğiniz ayakkabıyı giyip hadi alalım aşkım diyecektiniz. .Pahalı falan hikaye. .illa kadını kendilerine bağımlı yapma çabalarıBenim ayrıca bütçem bar zaten ama onunla başka ihtiyaçlarımı aldım. Ayakkabıyı da eşime aldırmak istedim ki önce kendisi teklif etti. Sana spor ayakkabı alıcam dedi. Sonra internette biraz baktı. Bende baktım beğendiğim bir model oldu. Önce dedi ki kartımdan alışveriş yap. Akşam konuşmuştuk bunu. Sonra da bana pahalı geldi dedi. Ki normal standart bir fiyat 300 tl bile değil ayakkabının fiyatı.
Benim sorunum kendimle alakalı arkadaşlar kendimi bir türlü çözemiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. İlk aylar balayı havasında geçti. Sonradan ara sıra tartışmalarımız oldu. Yalnız ben çok duygusal bir yapıya sahibim. Eşimle tartışırken sürekli ağlıyorum. Direk ağlama moduna geçiyorum. Sinirlendim diyelim hemen ağlıyorum. Bunlar sizce zayıf bir kişiliğe sahip olduğumu mu gösterir. Birde mesela kendimi çok iyi ifade edemiyorum eşime. Ufak bir ilgisizlik sezginlesem hemen çocuklar gibi küsüyorum suratım asılıyor. Eşim defalarca soruyor ne oldu niye durgunsun falan diye ama birşey yok diyorum. Ona neye kırıldığımı anlatmak bana çok saçma geliyor. Kendisi farketsin istiyorum ama buda çok zor sanırım. Bunları söylemiyorum eşime sonra içimde birike birike patlıyorum yine ağlamaya başlıyorum. Şuan evliliğimiz yeni oturmaya başlıyor acaba bundan dolayı mı diye düşünüyorum. Ben anlatmadan o neye kırıldığımı anlayamaz ama bazen söylemek de yoruyor beni. Mesela geçenlerde bi ayakkabı beğendim ihtiyacım olan bir ayakkabıydı sonra eşime gösterdim alalım dedi sonra fiyatı çok geldi dedi bana bende birşey söylemedim ama bozuldum, eğer bana derse ayakkabı baktın mı falan diye şöyle söylemek istiyorum ben ‘ayakkabı almıycam’ istemiyorum diycem. Bozulduğumu bu şekilde gösteriyorum yada ifade edebiliyorum sizce yanlış mı yada siz olsanız nasıl ifade ederdiniz. Gerçekten bazen kendimi çözemiyorum.
Ne alakası var kı..ben birine hediye almak ıstedıgımde sn sunu alacağım dedıgımde kendi egemenlıgıme mı almak istiyorum. Herseyı erkek lıderlıgıne baglıyorsunuz..sana ayakkabı almak ıstıyorum demek ıstemıs olamaz mı..erkekler düz mantıktır pahalı dedıyse cıdden pahalı gelmıstır....Sana ayakkabı alacağım. .Sanki çocuğuna alıyor. Beğendiğiniz ayakkabıyı giyip hadi alalım aşkım diyecektiniz. .Pahalı falan hikaye. .illa kadını kendilerine bağımlı yapma çabalarısiz eşsiniz az çok bütçenizi biliyorsunuz Karar mercii sadece eşiniz değil.
sen kendini çözemezken, eşin seni nasıl çözsün, müneccimmi adam...derdin neyse söyliyceksin...Benim sorunum kendimle alakalı arkadaşlar kendimi bir türlü çözemiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. İlk aylar balayı havasında geçti. Sonradan ara sıra tartışmalarımız oldu. Yalnız ben çok duygusal bir yapıya sahibim. Eşimle tartışırken sürekli ağlıyorum. Direk ağlama moduna geçiyorum. Sinirlendim diyelim hemen ağlıyorum. Bunlar sizce zayıf bir kişiliğe sahip olduğumu mu gösterir. Birde mesela kendimi çok iyi ifade edemiyorum eşime. Ufak bir ilgisizlik sezginlesem hemen çocuklar gibi küsüyorum suratım asılıyor. Eşim defalarca soruyor ne oldu niye durgunsun falan diye ama birşey yok diyorum. Ona neye kırıldığımı anlatmak bana çok saçma geliyor. Kendisi farketsin istiyorum ama buda çok zor sanırım. Bunları söylemiyorum eşime sonra içimde birike birike patlıyorum yine ağlamaya başlıyorum. Şuan evliliğimiz yeni oturmaya başlıyor acaba bundan dolayı mı diye düşünüyorum. Ben anlatmadan o neye kırıldığımı anlayamaz ama bazen söylemek de yoruyor beni. Mesela geçenlerde bi ayakkabı beğendim ihtiyacım olan bir ayakkabıydı sonra eşime gösterdim alalım dedi sonra fiyatı çok geldi dedi bana bende birşey söylemedim ama bozuldum, eğer bana derse ayakkabı baktın mı falan diye şöyle söylemek istiyorum ben ‘ayakkabı almıycam’ istemiyorum diycem. Bozulduğumu bu şekilde gösteriyorum yada ifade edebiliyorum sizce yanlış mı yada siz olsanız nasıl ifade ederdiniz. Gerçekten bazen kendimi çözemiyorum.
Çok çocuksu davranıyorsunuz.Benim sorunum kendimle alakalı arkadaşlar kendimi bir türlü çözemiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. İlk aylar balayı havasında geçti. Sonradan ara sıra tartışmalarımız oldu. Yalnız ben çok duygusal bir yapıya sahibim. Eşimle tartışırken sürekli ağlıyorum. Direk ağlama moduna geçiyorum. Sinirlendim diyelim hemen ağlıyorum. Bunlar sizce zayıf bir kişiliğe sahip olduğumu mu gösterir. Birde mesela kendimi çok iyi ifade edemiyorum eşime. Ufak bir ilgisizlik sezginlesem hemen çocuklar gibi küsüyorum suratım asılıyor. Eşim defalarca soruyor ne oldu niye durgunsun falan diye ama birşey yok diyorum. Ona neye kırıldığımı anlatmak bana çok saçma geliyor. Kendisi farketsin istiyorum ama buda çok zor sanırım. Bunları söylemiyorum eşime sonra içimde birike birike patlıyorum yine ağlamaya başlıyorum. Şuan evliliğimiz yeni oturmaya başlıyor acaba bundan dolayı mı diye düşünüyorum. Ben anlatmadan o neye kırıldığımı anlayamaz ama bazen söylemek de yoruyor beni. Mesela geçenlerde bi ayakkabı beğendim ihtiyacım olan bir ayakkabıydı sonra eşime gösterdim alalım dedi sonra fiyatı çok geldi dedi bana bende birşey söylemedim ama bozuldum, eğer bana derse ayakkabı baktın mı falan diye şöyle söylemek istiyorum ben ‘ayakkabı almıycam’ istemiyorum diycem. Bozulduğumu bu şekilde gösteriyorum yada ifade edebiliyorum sizce yanlış mı yada siz olsanız nasıl ifade ederdiniz. Gerçekten bazen kendimi çözemiyorum.
İstediğim herhangi birşey alınmayınca sevilmediğimi düşünüyorum. Maddi açıdan çok zorlamayacak bizi. Ya da markette en küçük bir şeyi alamayınca değer vermediğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?