Benim sorunum sizce ne?

Benim de yükselen burcum balık, galiba onun da etkisi var. Ağladıktan sonra iletişim kurabiliyorum ama tam olarak yine ifade edemiyorum. Dediğin gibi içime almaktansa söylemek en iyisi.

Birbirinize yeni alışıyorsunuz ama aklından çıkarma o dışardan birisi değil eşin. Yeri gelir annenden babandan yakındır. Sonuçta aynı yatağı paylaşıyorsunuz. Paylaşımınız arttıkça birbirinize bağlanırsınız kanısındayım. Şuana kadar hiç yanıltmadı bu durum beni. Umarım sizin iletişiminizde tez vakitte o boyuta gelir.

Bu adamlardan çok mu şey bekliyoruz acaba?
Adam farkında olmayabilir insanlık hali değil mi bu
İletişim kuramiyorsunuz belli ki

Ayrıca pahaliysa sebebini söylemiş zaten ne suçu var . Ne gerek var filan dememiş ki
Bu kadar kırılgan olmak eşinize de size de zarar verir

Ben de çok ağlarım. O konuda kontrol mekanizmam yok. Ama hem ağlayıp hem derdimi sakince anlatırım.
Sinirliysem de ağlarım ve aynı anda adamı darmaduman edebilirim.
Ağlayıp susmak bir çözüm değil yani.

Derdiniz neyse mutlaka konuşun. Karşıdaki kişi neye kırıldığınızı, sinirlendiğinizi tahmin edemez. Tahmin edebilse kırmış ya da sinirlendirmiş olmazdı zaten.
Böyle boş trip atmaya devam ederseniz bir süre sonra tahmin etmeye de uğraşmaz, "Bu da hep bıdı bıdı yapıyor" der geçer.

Balık burcu Musun

Konu sahibine balık misin diye sormuştum
Ben de balıgım çünkü bu ağlama olayı malesef bende de var
Sizde de varmış

Konu sahibine balık misin diye sormuştum
Ben de balıgım çünkü bu ağlama olayı malesef bende de var
Sizde de varmış
Balık burcu musun diye sormaya gelmiştim, ben de balığım. Bu ağlama olayı bende de var maalesef oradan tanıdık geldi. Ama bu huyumu bildiğim için hem ağlar hem sorunumu paylaşırım. Gerçi ben evli değilim, eski sevgiliye karşı öyleydim diyelim. Önceden konu sahibesi gibiydim
Ne olacak bu balıkların hali hiç bilmiyorum

Eşiniz niye size ayakkabı alıyor. .Bütçenizi ayarlayın ve kendi ayakjabinizi kendiniz alın. .
Yani bu işler onun isteğine ,müsait olup olmadığını düşünmesine mi bağlı. .

Valla bazen erkekler düşünemiyor bile ..Her şeyi engelleyen neden engellediğini yapamadığını anlatamıyorsa esin de hatalı.

Çalismiyorsaniz lütfen bir işe girin ve eşinize alışveriş konularında muhtaç olmayın. .Ben çalışmadan önce de böyle şeylerin kararını kendim veriyordum..
Burda bir de size akıl vermişler. Bence yaşadığınız durumdan sıkıntı duymanız ve kendinizi ifade edemeyişiniz eşinizin tavırlarına da bağlı!

Valla ben de 38 yasa geldim hala ağlarım

ben şahsen dobra olmayan sürekli bişeylere alınan, küsen, kendisi konuşmadan derdinin isteğinin anlaşılmasını bekleyen dünya sadece onun etrafında dönüyormuş gibi hareket eden alıngan insanları çok sıkıcı buluyorum yanlarında rahat olamıyorum. bencede biraz güçlü olmayı deneyin.

Benim ayrıca bütçem bar zaten ama onunla başka ihtiyaçlarımı aldım. Ayakkabıyı da eşime aldırmak istedim ki önce kendisi teklif etti. Sana spor ayakkabı alıcam dedi. Sonra internette biraz baktı. Bende baktım beğendiğim bir model oldu. Önce dedi ki kartımdan alışveriş yap. Akşam konuşmuştuk bunu. Sonra da bana pahalı geldi dedi. Ki normal standart bir fiyat 300 tl bile değil ayakkabının fiyatı.

Sana ayakkabı alacağım. .Sanki çocuğuna alıyor. Beğendiğiniz ayakkabıyı giyip hadi alalım aşkım diyecektiniz. .Pahalı falan hikaye. .illa kadını kendilerine bağımlı yapma çabaları siz eşsiniz az çok bütçenizi biliyorsunuz Karar mercii sadece eşiniz değil.

Esınızın bozulacak bir hareketini gormedım acıkcası sızın cocuklugunuzu gordüm..su gunlerde tek maas gıren evlerde bu konudaki konusmalar her gün geiyor kı fasulye olmus 10 TL. Birsey pahalıysa ve butcenı zorluyorsa DHA ucuz olana bakarsın..adam almıyalım dememıs ki..direk alalım demiş...
Sekerı alınmayan cocuk gıbı trip atmayı dusunuyorsunuz birde...
Yapmayın ne kendınıze ne esınıze yapmayın...

eve giren maaş bellidir , ekonomik durumunuza göre mantıklı olun alabileceğiniz eşyanın limitini siz belirleyin. Çok hassas yaklaşıyorsunuz eşinize be çok fazla beklenti içindesiniz o yüzden en ufak sorunda bukadar sarsılıyorsunuz.

Siz anlatmazsanız karşı taraf yüzünüze bakarak derdinizi anlayamaz. Kendinizi açık ve net şekilde ifade etmeniz lazım. "Sen böyle söyleyince ben böyle hissettim" gibi.

şuan kendimi gördüm ilk yıllar normal bence ya biz şuan iyiyiz ben böyle yaparak hem kendimi hem eşimi yorduğunu farkettim torpuledim kendimi oda dikkat ediyor ama eskisine göre zamanla oturur bu şeyler

Ne alakası var kı..ben birine hediye almak ıstedıgımde sn sunu alacağım dedıgımde kendi egemenlıgıme mı almak istiyorum. Herseyı erkek lıderlıgıne baglıyorsunuz..sana ayakkabı almak ıstıyorum demek ıstemıs olamaz mı..erkekler düz mantıktır pahalı dedıyse cıdden pahalı gelmıstır....

sen kendini çözemezken, eşin seni nasıl çözsün, müneccimmi adam...derdin neyse söyliyceksin...

Çok çocuksu davranıyorsunuz.

Ayrıca ayakkabıya ihtiyacınız var, adamın da durumu varsa aldırın. Fakir değilse, cimriliğe alıştırmayın

Ayakkabı bu en az 2 sene giyeceğim, 50-100 ün hesabını yapacak bir durum yok derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…