Benim sorunum ...

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
benim sorunum şu kızlar ...insanları fazla önemsiyorum mesela biri bana gelmek istedi o Zaman müsait Değilim başka planım var vs .. Müsait Değilim diyorum ezile büzüle başka Zaman gelsen diyorum Kusura bakma Lütfen vs dlyorum öyle dediğim için kendimi kötü hissediyorum ve sonra tekrar mesaj atıyorum lütfen kusura bakma böyle planım olmasa gelmeni isterdim vs ve aradan Bi iki gün geçince ilk fırsatta yani hemen çağırıyorum yarın gel mutlaka bekliyorum vs ... Ben niye böyleyim niye bu kadar kötü hissedip ezik psikolojiye girip tekrar tekrar açıklama yapıyorum bana Bi yardım Edin ya

Niye oyle diyosun biri seni reddedince cokmu uzuluyorsunda karsindakinin gonlunu yapma derdindesin.

Size Sertap Erener'den İncelikler Yüzünden adlı şarkıyı armağan ediyorum.

Ama "siz yine de incelikli davranın." Bizim insanımız bunu suistimal etmeye yatkın olsa da.

Gerektiği yerde gerektiği kadar tepki verdiğime inanıyorum
Şöyle düşünüyorum benim bir işim varsa karşımdakininde vardır zamanı gelir redederim zamanı gelir rededilirim bunlar doğaldır
Çokta üzerinde durmamak lazım
Bana kalırsa hayır diyemeyen insan eğitimini tamamlayamamıştır
Bu çok önemlidir

Son düzenleme:
üzülmeyin bu kadar "başka zaman artık" genişliği gelsin size inşallah kısa süre içinde
hayat bu, planlar iptal olabilir veya ertelenebilir bunlar çok normal şeyler

Kız olur mu hiç öyle. Eziklik psikolojisi değil o kirilmasin diye içinden öyle geliyordur. Kibarlık bu bence. Hiç öyle düşünme.

benim sorunum şu kızlar ...insanları fazla önemsiyorum mesela biri bana gelmek istedi o Zaman müsait Değilim başka planım var vs .. Müsait Değilim diyorum ezile büzüle başka Zaman gelsen diyorum Kusura bakma Lütfen vs dlyorum öyle dediğim için kendimi kötü hissediyorum ve sonra tekrar mesaj atıyorum lütfen kusura bakma böyle planım olmasa gelmeni isterdim vs ve aradan Bi iki gün geçince ilk fırsatta yani hemen çağırıyorum yarın gel mutlaka bekliyorum vs ... Ben niye böyleyim niye bu kadar kötü hissedip ezik psikolojiye girip tekrar tekrar açıklama yapıyorum bana Bi yardım Edin ya
eziklik psikolojisi değil incelik aslnda bu

Back
X