Benim sucum ne?

eşiniz kendisi boyle bi durumda kalsaydı size laf ettirmezdi bile...
boyle durumlarda sakın ola alttan almayın dik durun...ben oraya mecburi gittim actım oturdum bi cay içtim bunun için hesap verecek değilim deyin ve uzarsa konusmak istemiyorum artık bu konuyu dırdır etme deyin...bu tarz onların bize uyguladıgı tarz...

ispatlama cabasına falan girmişsiniz sakın sakın...dik durun o da geri cekilecektir...

bu beraber gittiğiniz beyefendiyi eşiniz biliyordu galiba onceden demekki bi kıskanclık varmış hastaneye eşinizi de cagırabilirdiniz..o zaman hiçbişey diyemezdi gelemeseydi...gelseydi zaten sorun olmazdı...

eşiniz kendisi boyle bi durumda kalsaydı size laf ettirmezdi bile...
boyle durumlarda sakın ola alttan almayın dik durun...ben oraya mecburi gittim actım oturdum bi cay içtim bunun için hesap verecek değilim deyin ve uzarsa konusmak istemiyorum artık bu konuyu dırdır etme deyin...bu tarz onların bize uyguladıgı tarz...

ispatlama cabasına falan girmişsiniz sakın sakın...dik durun o da geri cekilecektir...

bu beraber gittiğiniz beyefendiyi eşiniz biliyordu galiba onceden demekki bi kıskanclık varmış hastaneye eşinizi de cagırabilirdiniz..o zaman hiçbişey diyemezdi gelemeseydi...gelseydi zaten sorun olmazdı...
Zaten sizin dediginiz gibi yaptim ozur diledi dun dedim ki sende is arkadaslarinla yemek yiyorsun seni ariyorlar konusuyorsun ediyorsun yani biz insaniz erkek kiz is arkadaslarimiz olacak ki burasi ozel sektor yabani gibi hareket edemezdim kiskanabilirsin ama bu sana agir ithamlarda bulunabilecegin hakki vermez dedim hak verdi dun onun ailesininde bir problemi varmis onun da stresi varmis bana patlamis.. merak edip sormadim bile inanin yasadigim stresten umrumda bile olmadi...

Sizin suçunuz, herşeyinizi eşinizin ellerine teslim etmeniz..!
İş telefonuna cevap vermek için bile ona danışacak kadar kararsızsanız, o da sizi herkesin içinde öyle rezil eder.
Kusura bakmayın ama biraz dik durmanız lazım.. İş dünyasında her an herşey olur.
Her seferinde böyle tartışacak mısınız?
+1

Back
X