Evet evliToplananların hepsi evli mi
Bilmem belki deKonularınızı biliyorum,siz çok alıngansınız,
Dert olmayan konuları bile dert ediniyor ve şikayet ediyorsunuz,
Onlar da çekiniyor olabilir mi bu huyunuzdan?
Ama en çok zoruma giden de.arkadasim.,tanistirsigim.insanlaru sevmedi yani bana öyle dedi.Cok dedikoducular felan dedi keşke tanistirmasaydin dedi.ben bu kadar samimi olduklarını bilmiyordumKonularınızı biliyorum,siz çok alıngansınız,
Dert olmayan konuları bile dert ediniyor ve şikayet ediyorsunuz,
Onlar da çekiniyor olabilir mi bu huyunuzdan?
Cevabı bu olabilirEvet evli
Ben de bu durumu anlamıyorum ki .evli değilse uzaklaş.bekarlardan kaçCevabı bu olabilir
Bazı insanlarda bu vardır medeni hale göre arkadaşlık
Benim böyle buldumcuk bi ark vardı. Her görüştüğümüzde muhabbetin yüzde 80i onun mutlu evliliği ve mükemmel kocasıdır halbuki yalanBen de bu durumu anlamıyorum ki .evli değilse uzaklaş.bekarlardan kaç
Ben de bu durumu anlamıyorum ki .evli değilse uzaklaş.bekarlardan kaç
Haklısınız . Mesela üst konsum da evlenme arefesinde.ikisi sürekli düğün yeri düğün şarkısı muhabbeti yapıyorlar.Bi yönden hak veriyorum ama acaba ben mi bir şey yaptım niye beni disliyiyor diye de üzüldümBence büyük etken oluyor üzülmene gerek yok.
Mesela benim 2 arkasim var . Üçümuz güzel anlaşıyoruz. Ancak bi yerden sonra istemsiz sohbet bebeğe dönüyor ve diğer arkadaşımız sıkılıyor. Bende şöyle yapıyorum artık . Ayrı ayrı görüşüyorum ve kimse sohbet dışı kalmıyor ..
Mesela eşimin akrabalarinda gençler toplanır.(20-30 yaş arasi) Bi kısım ünidir yada atama bekliyidur onlar bi arada sohbet eder.
Bi kısmı yeni evlenecek olanlar onlar bi kenarda sohbet eder.
Çocuklu lar bi kenarda ve hamileler bi kenarda .
Yani sen orda olsaydın evlilikten eşten ne bileyim birsürü fasafisodan istemsiz sohbet kayar. Dışlanmis gibi olma diye böyle yapmış olması büyük ihtimal.
Siz tanistirdiniz diye ayrı bi zamanda bi araya gelemicek diye birşeyde yok.gayet normal kendisi tanımak gozlemlemek te istemiş olabilir.
Aman kim kime giderse gider boşver canım benim böyle şeyleri dert etme.
Bende senin gibiydim boyle durumlar beni cok uzerdi ozelliklede ortak arkadaslarin toplanip beni cagirmamalari suan umursamiyorum bile bence takmamaya calisKızlar merhaba.Aslinda dert değil.ama içten ice üzüldüm. Çok sevdiğim bir arkadaşım var .Evlenme arefesinde.Esi de öğretmen. Ben de onu ne kadar öğretmen arkadaşım varsa taşırırdım zaten seneye arkadaş olacaksınız eşinden dolayı diye.Buraya kadar sorun yok.
Benim üst konsum da öğretmen .onunla da tanışırdım .Bir gün üst komşu benden yağlı kağıt istedi verdim.Sonra kağıdı vermek için aşağı indi o anda misafiri geldi (kendisi yemekli cagirmis).misafiri benim en yakın arkadaşım.Uzuldum ama belli etmedim.
Benim facebook kapanmıştı. Annemin facebook hesabında ekli.Bugun bir baktım hep bu arkadaşım evinde benim tanistirsigim insanlar toplanmış.Hem de bir gün iki gün değil . Sürekli çağırmış kızlar hem de hep arkadaşım çağırmış.Kizlar içten içe üzüldüm.Belki eşinden dolayı samimi olmak istedi ama beni neden dışladı ki.Hic bir sorunumuz yoktu halen de yok zaten hep arar sorar ama anlam veremedim yaptığına
Aramızda ufacık bir sürtüşme olsa yine anlarım ama böyle olunca da diyorum ki.demek ki o beni bu kadar sevmiyor umursamiyorBende senin gibiydim boyle durumlar beni cok uzerdi ozelliklede ortak arkadaslarin toplanip beni cagirmamalari suan umursamiyorum bile bence takmamaya calis
Baska yorum yapanlardan birinin dedigi gibi bazi evli sahislar sacma bi sekilde sadece evlilerle gorusmek istiyorAramızda ufacık bir sürtüşme olsa yine anlarım ama böyle olunca da diyorum ki.demek ki o beni bu kadar sevmiyor umursamiyor
Ah keşke yapabilsemBirkaç kişi yazmış ama ben de yazayım, diğer konularınızı da biliyorum. Çok alıngan ve takıntılı birisiniz. En olmadık şeyleri cımbızla seçip ona üzülüyorsunuz. Yardım almanız yararlı olabilir.
Ayrıca tanıştırdığınız insanlar birbirleriyle sizden daha iyi anlaşmış da olabilirler. Kimin evine kim çağırılır sonuçta size soramazlar. Belki de ortak noktanız yoktu ve sizi çağırmak istemediler?
Her şeyi böyle irdeleyip sorgulamayın bence
Yok bundan sonra kimseyi kimseyle tanistirmamAçıkçası ben samimi arkadaşımı öyle milletle tanıştırmam çünkü bu işin kuralı bu,bir şekilde en azından bir süre dışlanmış hissedersin. Bence sen de yapma
bu yorumdan sonra sevinmen lazım seni o dedikoducuların içine dahil etmediği içinAma en çok zoruma giden de.arkadasim.,tanistirsigim.insanlaru sevmedi yani bana öyle dedi.Cok dedikoducular felan dedi keşke tanistirmasaydin dedi.ben bu kadar samimi olduklarını bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?