Benim tasarımım güzel odam oturma odam

koyunlu halıdan aldım canım tabii bu kiri değil ama tozu belli ediyor olmasaydı eğer benim için daha iyi olurdu ama odama böyle uygun olunca sabah 8:30 da başlıyorum süpürge yapmaya gün içinde 2 yada bazen 3 kez süpürüyorum anlayacağın başa çıkılmıyor böyle ve bende koltuklarımın üzerine aldığım kırmızı polardan alıp halıma da yayacağım işi daha kolay olacak istersen sende öyle yap canım hem süpürge yaparkende kaymıyor ve temizlik açısındanda rahat oluyor canım ...
sende güle güle kullan ve sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah canım....

canımcım odan güzel şık uyumlu ama bari halının üstüne kırmızı serme süprizzzzz
kırmızı renge bakmak insanı agresif yapar eğer bi süre sonra odada herkesin heyheyleri gelmişse suç kırmızınındır a.s.

canımcım odan güzel şık uyumlu ama bari halının üstüne kırmızı serme süprizzzzz
kırmızı renge bakmak insanı agresif yapar eğer bi süre sonra odada herkesin heyheyleri gelmişse suç kırmızınındır a.s.
yok güzelim ya heyheylenmenin aksine bize daha çok enerji veren bir renk oluşturuyor kırmızı ama polar halıya yayılınca daha bir zor oldu temizlemem ve o yüzden kaldırdım canımcım ya çok sağol fikrin için ama asla aklımdan çıkmayacak eğer ki birgün kötü enerjimiz olursa odamda bil ki kırmızı dekorasyonumdan bilicem haberin olsun tatlım....a.s.

kırmızı benim aşkımmm yaa.onsuz bir yaşam aslaaaaaaa düşünemem.benimde evim istediğmi gibi olursa herşey duvar dahil kırmızı olcak.bayıldımm odanaa.:nazar::nazar::nazar:ama canmcım fiskos sehbayada organzenin aynısından ser.daha iyi olur.nacizane fikrim tabikii a.s.a.s.a.s.

Civil civil orada olasim geldi bes caylari nede güzel olur :)
Allah güzel kizinizi size bagislasin.. Güle güle oturun insallah canim..

kırmızı benim aşkımmm yaa.onsuz bir yaşam aslaaaaaaa düşünemem.benimde evim istediğmi gibi olursa herşey duvar dahil kırmızı olcak.bayıldımm odanaa.:nazar::nazar::nazar:ama canmcım fiskos sehbayada organzenin aynısından ser.daha iyi olur.nacizane fikrim tabikii a.s.a.s.a.s.
benim doğumgünümüde unutmöayan,zevklerimiz aynı olan arkadaşıma herşeyin gönlünce olmasını diler....
baştan aşağıya kırmızılı bir ev ve mutluluklar dilerim...
organzemin parçasıda aynı masa örtüsünden aslında biraz da değişti bazı şeyler çekeyim ve görün canım...
canım arkadaşım.....a.s.

Civil civil orada olasim geldi bes caylari nede güzel olur :)
Allah güzel kizinizi size bagislasin.. Güle güle oturun insallah canim..
allah önce sağlık ,huzur ,mutluluk versin sonrada benim evimde beş çayına seni bana versin...
güzel gönlüne sağlık canım....a.s.

bayildim ya evine bende istiyom bana ne:çok üzgünüm:
NOEL BABA GEYİĞİMDE OLSAK HEMEN DERDİM AMA GÖNLÜMDEN GEÇEN HEMEN SANA DAHA BİLE İYİLERİNİN OLMASI...
HUZURU BULDUĞUMUZ HERYERDE MUTLU OLMANIN TADINI ÇIKARMAMIZ DİLEĞİMLE ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK CANIM.....a.s.

çok güzel bi oda olmuş canım rengarenk süper ........güle güle oturun.....

Kızlar belkı ne alaka dıyeceksiniz ama benim aklıma hemen seks geldi cok hos olmuş hakikaten ..ellerine saglık

herşey için ideal aslında bu kırmızı renk canım belkide haklıısn saol!

kırmızıya bayılırım.ve acayıp güzel olmuş canım oturma odan.güle güle otur hayatım.senın istediğin gibi,içine sinerek olmuşsa ne güsel işte içinde yaşayacak olansensin bitanem.güsel günlerde otur hayatımm...a.s.

daha iyileri sizlerin olsun inşallah...herkese sağlık mutluluk dolu huzurlu yuvakar nasip olsun!

içindeki renklere emeğini katmış çok güzel bir ortam yaratmışsın...kutlarım..mutlu olmak için sıcak renkler yeter....

Back
X