- Konu Sahibi yagmur_nehir
-
dağın başında karakolda vatani görevini yapan bir asker ablası olarak,hergün ağlayarak izliyorum bu tür üzücü haberleri.
insanın aklı başından gidiyor,gözünün içine bak ,okut,büyüt bir hainin kurşununa şehit olsun.
Çok yazık ne diyeceğimi Bilemiyorum.
Onların hepsi masum, bizi korkuyorlar,eğitimleri,şartları okadar zor ki bunu bizzat gittim gördüm.
Allah onları ıslah etsin ,ekmek yedikleri vatana ihanet etmekten vazgeçirsin ,içlerine insan sevgisi versin ne diyeyim
Benimde askerde kardeşim var 4 ayı kaldı ve ben haberleri izledikce delircek gibi oluyorum. Allahım korusun onları. anlıyorum seni canım. Şimdide Türkiye'nin tüm şehir merkezlerine saldırıda buluncaz diye tehtit ediyorlar. Yok mu bunun bir çaresi allahaşkına bitsin artık bu terör diyorum içimden.artık ağlamaktan göz yaşlarım bitti
Allahım hepsine hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah.senin kardeşin nerde benimki muş da.
Dün gece yine elazığ ve hakkarıi de şehit vermişiz.sinirden uyuyamadım .başımızdakıler sağolsun çıkıp da iki kelime edip tepkılerını koymuyorlar ortaya.artık biz de toplum olarak alıştık sanki ben bundan da çok üzüntü duyuıyorum.birlikte hiçbirşey yapılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?