- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Tesekkur ederim :) evet oglum yuzunden gidemiyordum. Simdi ailemin yanina gidersem ogretmeni ile bagi birden koparacagim. Ama su an da cok uzak olmayacaklar. Ogretmeni ile belirli rutinlerde gorusturebilirim. Yani alistira alistira olmus olacak. Ben bu adimi atayim sonra donus yapacagim insallah :) mesele oglumu en uygun sekilde ikna etmekNe kadar güzel çok sevindim adınıza bundan sonra her şey çok daha güzel olur umarım. :) Ama benim aklıma takılan bir şey var ailenizin yanına okul problemi yüzünden gidemiyordunuz. Her türlü okul değişecekse onların yanında bu desteği almanız sizin için daha kolay olmaz mıydı?
Mesajı yazdıktan sonra geldi bu aklıma. Daha güzel haberlerle gelirsiniz inşallah bundan sonrası için. Oğullarınıza ve size mutluluklar dilerimTesekkur ederim :) evet oglum yuzunden gidemiyordum. Simdi ailemin yanina gidersem ogretmeni ile bagi birden koparacagim. Ama su an da cok uzak olmayacaklar. Ogretmeni ile belirli rutinlerde gorusturebilirim. Yani alistira alistira olmus olacak. Ben bu adimi atayim sonra donus yapacagim insallah :) mesele oglumu en uygun sekilde ikna etmek
TesekkurlerMesajı yazdıktan sonra geldi bu aklıma. Daha güzel haberlerle gelirsiniz inşallah bundan sonrası için. Oğullarınıza ve size mutluluklar dilerim
Insallah :) sabah ilk isim su cocuk kulubunu sormak olacakaa cok guzelmıss
hadı bakalım hersey yoluna gırcek
gerekırse tasının cocuk bu her ortama bızden daha cok adapte oluyor tasındıgınız yerdekı okulada alısır
hem aktıvıte huzurlu ortam daha ıyı olur
:) adınıza sevındım ınsallah hersey yolunda ıstedıgınız gıbı gıder
Amin insallah :)Allah yolunu hep acik etsin mutluluk huzur dilerim zor bir surec senin icin umarim hersey dahada yoluna girer
Kiz sen beni gulmekten oldureceksinGüneş doğdu diyince ben de ex koca mayına bastı sandım.
Kiz sen beni gulmekten oldureceksin
Tesekurler :)Ay sevindim Allah im yardımcınız olsun.
Insallah :) Tesekkurlerİnşallah hep güzel haberler verirsin bize
Valla hiç hayal demeyin belki gerçeğe döner türlü manyak geziyor ülkemizde bölücüsü var cihatçısı varbomba olabilir serseri kurşun olabilir
Tesekur ederim insallahCok güzel sevindim adiniza
Umarim hersey dilediginiz gibi olur canim..
insallah Tesekkurler :)harika bir haber...çok sevindim inanki..umarım herşey dahada güzel...
ayy hadi insallah :)Konularını takip ediyorum senin.. İyiliği sonuna kadar hakediyorsun sen. Elinde mesleği , gücü olup da bön bön koca diye zırıldayan kadınlarla doluyken etraf maşallah sen çok güçlüsün..
Tam şuan içime Doğdu başarılı bir kariyer yolu seni bekliyor.
Allah yolunu açık etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?