- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi Hazal zamani
-
eyvah.. Eyvah...
Sakın arkanıza bile bakmayın. O insanlarla karşılaşamayacağınız bir yol bulun.
Tam çirkeflik.
Hem sen kadına niye para gönderiyorsun yav, niye??
Sana ne o kadından. Sakın muhatap bile olma, hiçbiriyle, asla.
memleketteki karısı da enteresanmış. Seni seviyor, kendine çek onları ayır, bana dönsün. Bu nasıl mantık? Vebalim diye düşünme canım benim bilerek yapmadın ki. Asıl o adam 4 insanın vebalini taşıyor üstünde. Hiç yüzgöz olma gerekirse numaranı değiştir, seni bulamasın.
zor bir durum, adam da tam bir pislikmiş. Bence gerekirse numaranızı falan değiştirin hiç bi şekilde haber alamayın onlardan...allah yardımcınız olsun, umarım hersey yoluna girer..
canım benim ...değiştircem evet numaramı en güzeli bu..ya düşünsene aldığım parayı benden almaya kalktı o kadın gelip eşimin parası die..çok cektim cek..iyiki kardeşi vardıda çirkeflerle uğraşmadım..dünyada ne kötüler var yaa..düşün kadın karısını biliyor çocuğu olduğunu bile bile nikah yapıyor..gerçek eşi ben biliyor....istiyorum ki o kadından düşşün ailesine dönsün...ama banane yaa..zaten o biçim zarara girmişim..hiç mantıklı düşünemiyorum
ay nasıl bir hikaye şok oldum...
Ucuz kurtulmuşsun canım ne diyeyim...
aaa alindim simdi benim esimde benden 8 yas kucuk :) ama ben erkek budalasi degilim...
ayrica benim malim mulkum yok esimin var.. dikkat edin lutfen
şok oldum okurken ucuz atlatmışsınız inş tamamen de kurtulursunuz sanki dağ başında yaşıyoruz kaçıracakmış he
isterse çıksın her türlü malzeme var cantamda.. Keşke çıksaaa..tüm hıncımı alırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?