Benim vebalim...

bulmuşsun başına belayı. adam peşini bırakıcağa benzemiyoreyvahedigeldismile
d.bakırlılar daha bi sahiplenir zaten.. evlenmeden evlilik moduna girerler canından bezdirirler insanı.kaydirigubbakcemile
sana diyebileceğim tek şey uzar dur, yoksa ailenin ve senin daha çok başınız ağrırlmaz:

Son düzenleme:

ırkcı değil ama inanın beni cevrem çok uyardı bu memleketten uzak dur başın yanar..ben insanlığa baktım..sonuca bakın tuhaf şeyler çıktılar..halen anlatırken bile başım dönüyor..banada zarar verirdide ailesi yanımdaydı hep..

insanlığına da bakmıcaksın bunların hiçbi şekilde prim wermiceksin bunlara herkesin sözüne gelirsin birgün hayatını kendi ellerinle sonlandırma doktorunun bile cehaleti tavan yapmış durumda kaldıki evli olduğunu gizleyen memleketinii saklayan kendi yalanları içinde kaybolan bir erkekten insanlık beklemek çok yanlış...

daha sonuna kadar okumaya dayanamadım......
sana diyeceğim tek şey sakın bir daha görüşme seni bulmalarına aramalarına izin verme derim...telefonlarını değiştir elinden geliyorsa taşın başka yere..ne biliyorsun o kadının da senin için bir dolap çevirmediğini???neler neler var üzülüyorsan dua et ama tamamen kes konuşmaları derim...tam bir çirkeflik....herşey beklenir anlattığın o insanlardan...sakın derim sakın konuşma bir daha..zira bunlar bence sana bir dolap çevirme peşinde...

Son düzenleme:
ailesi bugün senin yanında, yarın yanında olucağını kim söyledi?

bi kere onun ailesi insan olsa senin değil oğullarına çocuk veren insanın, eşinin yanında olurlar

dikkat et sen de karısının durumuna düşme..

evliyken bu haltı yiyebilen adam unutmaki sana da aynı oyunu oynar

çok geçmiş olsun, zarar görmeden kurtulmuşsun... umarım kısa zamanda tamamen kurtulur ve mutlu olursun

kızlar..dün gece beni erkek kardeşi aradı..onu aramış demş annemin kontrolune gidecez nüfüs cuzdanı sende veririmisin demiş..Aman Allahım neler demiş..siz yuvamı bozdunuz ben istanbulda düzen kurmuştum.İnşallah geberir demiş öz annesine...kavga edip o kadından ayrılmışlar..bugünden yola çıkıp gelecekmiş..o benden kurtulcağınımı sandı..onun için yuvamı yıktım demiş..olaya bakarmısnız kızlar..İSTANBUL a geliyor..şimdi eve gidemicem mi ben..savcılığa versem işe yaramaz biliyorum..kendimi nasıl korucam ben şimdi bu adi adamdan..erkek kardeşim var ama oda deli dolu kesin katil olur biliyorum..biber gazı falan alsam...aslında çıksa karşıma çok büyük hıncım var geldiğine pişman olur ama ..işte rezilliği göze almak lazım...sizce napmam lazım..

offf...demedim mi sana bunlar bela ailece bi dolap çeviriyor diye...korkma Allah a sığın ve Ayetel Kürsi oku devamlı hergün."Ayetel kürsi okuyana meleklerin eşlik edeceği koruma altına alınacağı haber verilmiş".
ailene de söylemen yararlı olacaktır..Allah yardımcın olsun ve umarım ders olur sana ve herkese..

havlayan köpek ısırmaz genelde ancak rahatsız ederse savcılığa suç duyurusunda bulunun.Bence numaralarınızı da değiştrin.Kardeşi,eski eşi vs. ile de görüşmeyin.O aileyi tamamiyle arkanızda bırakın

aman allahim ne insanlar var korku filmi gibi
allah yardimciniz olsun su gunler hurmetine allah sizi ve ailenizi korusun ne denebilirki polise gidin bence sikayetci olunyada evi bastiginda arayin polisi kapida yakalasinlar ay ne bileyim sok oldum bende

canım zaten o dua hep dilimde..aslında korkmuyorum benim ona yapacaklarımdan korkuyorum..çantamda herşey mevcut..zarar vereceğim biliyorum ,kesin bana gel gidelim dicek bırak onu sesini yükseltse..benim yapacaklarımı aklı almaz.

cok karısık yazmıssınız...konuyu anladım ama neyi danisiyorsunuz anlamadım daha? evli oldugunu ogrendiginiz anda uzaklasmaliydiniz, baska yapılacak birsey var mı ki??

Senin psikolojinin bozuk olduğunu ve erkeler tarafından ilgi görmediğini gördüğün ilk ilgidede böyle paranı pulunu ortaya serdiğini düşünüyorum..kusura bakma sadec bu benim fikrim...yanlıştan da kötü berbat bir yoldasın

kaydirigubbakcemile5vereliniortakalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…