Benim vebalim...

]Senin psikolojinin bozuk olduğunu ve erkeler tarafından ilgi görmediğini demişin

ve değilde veya deseydinn seni anlayışla karşılardım..evet psikolojim babandan sonra dengesizleşmiş olabilir yaşamayan anlamaz sanırım sizler gibi..
erkeklerden ilgi görmeyen o kadar kızlar varki..ilgi görmeyenler bu yolamı giriyor yani önüne gelene atlayıp paramı döküyorlar.....

ben bir ticaret yaptım paramı o dönemde kaybettim..lakin şimdi kaybettiğim bu paranın hemen hemen 10 katını gene o iş sayesinde kazandım...

benim kaybettiğim paranın derdinden değil bu adamın vebalinden nasıl kurtulabilirm dye böyle bir konu açtım..

genede bir fikir öğrendim ilgi görülmeyenin bu yollara düştüğünü..

çok teşekkürler...

arkana bile bakma, adam sana ne kötülükler etmiş sen hala vebal düşünüyorsun. arkadaşların da dediği gibi ulaşılmaz ol telini falan değiştir....

ay canım benım cok gecmıs olsun hayretler ıcınde okudum ne ınsanlar var ya allah yuzune bakmısta bu adamın pıslıgını sana gostermıs uzak dur bunlardan o kadınla bı baglantı kurarsan araları duzeldıkten sonra ınan yıne suclu sen olursun hıc bulasma bı an once kurtar kendını

çok geçmiş olsun,ne diyeyim şoktayım..malesef bu tiplerden piyasada çok var.bencede mümkün olduğunca uzak dur.ama tedbirli ol.

pekiböyle bir adam karşınıza çıksa ne tepki verirdiniz?bende biber gazı var gözbebeğine kadar sıkıcam ..lakin kör olursa suçlu olurmuyum..cezası olabilirmi?kendimi bir şekilde korumam lazım bu pislik insandan...

Canım düşman filan hikaye bak şimdi onun senin karşına çıkmasını beklemeyeceksin sen onun karşısına çıkacaksın ama yanlız olmayacaksın.
Biber gazı sıktığın zaman gözü kör olmaz ama verdiği acı ile sana zarar verebilir onun için tavsiye etmiyorum.

okurken bile olayları takip etmekte zorlandım ben çok karışık saçma sapan bidurum var ortada bence siz hiçbiryle uğraşmayın izinizi kaybettirin numaranız adresiniz ne varsa değiştirin ve asla irtibat kurmayın ki şikayette falan bulunun adam hakkında sahte kimlik için uzak durun uzak....

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ama savunma konusunda ne kadın olarak kendinize çok güvenin ne de erkek kardeşinizin başını belaya sokun. Yapacağınız ilk iş savcılığa dilekçe vermek. Olabilecek her olayda haklılığınızın ispatı için gerekli bu. Karşılaşma vs. durumlarda ise hemen 155 i arayın çok çabuk geliyorlar. Biber gazınızda yanınızda olsun mecbur kalırsanız kullanırsınız. Ancak okuduklarımdan anladığım kadarıyla bir hınç besliyorsunuz ve sizde bu insanlarla muhatap oluyorsunuz. Ama unutmayın ki sizinle birlikte başı belaya girebilecek bir aileniz var. Kurtulmak istiyorsanız tüm diyalogları kesip , yasal yollardan önlem alın. Allah yardımcınız olsun

canım tşkler düşüncene..ben alakamı çoktan kesmiştim..sadece karşıma çıkmasından çekiniyorum..ismini dahi duyunca sinirden kalbim çıkacak gibi oluyor...birde kendince öyle sebepler bulmuş ki kendi haklı çıkmak için..neymiş üst komşusunu kardeşi ayartmış ben işbirliği yapıp kardeşiylen alakası yok..bir kere çıktı karşıma siz hayatımı maffetiniz falan..Allahtan üsteki kadından olmamak için fazla tepki veremedi çünkü peşimde olduğunu kadın duyabilir onu kaybedebilirdi..ama şimdi ayrlmışlar ve bu adamn gidecek kapısı yok..benim derdimde kötü şeyler yapmak..buna karşılık oda yaparsa artık gazetede 3.cü sayfaya çıkarız..bu arada devriye gezen bir polisin cep tel.numarasını aldım..grekirse arayacağım..

Güzelim hiçbiriyle görüşme ve hepsinden uzaklaş.
Mümkünse bulunduğun yerden taşın hatta.
Sen daha 18 yaşındasın, bu olayı senin açından kimse bilmez ama duyulursa lekelenen senin namusun olur.
İyi ki zamanında kurtulmuşsun bu insanlardan...

tşkler canım düşüncene..lakin 18 de değilim..eşi o yaştaydı..ama 18 lik beyin var sanırım..insan tanımamışım..

Amannnnnnnnnn Amannnnnnn kaç o ortamdan ..
sen delimisin güzelim Allah sana yardım etmiş hayatın kaymadan kurtulmuşsun ..
yerını degıstır, telefonlarını adresını degıstır .. ne karısı ne o adam nede baskası ulasamasın sana .
ne yardım etcen basına bela alcan .. bırak ne hallerı varsa gorsunler .. aman dıyım bulaşma ..

aynen canım gerçekten Allahın sevdiği kullardanmısımda beni korumuş...

Sen sen ol doğulu erkekten uzak dur kadına,kıza saygıları sıfır

ya arkadaşım saygının doğulusu batılısı olmaz.Bu yargıya varmanız için çok uzun yıllar süren bir araştırma yapmanız ve doğuluların büyük bir kısmını tanımanız gerekiyor.

yol verr gitsin,battıkca senıde herkesıde surukluyor bu adam,yazık ya ne bıcım ınsanlara guvenıp kalbınızı acmıssınız,cok gecmıs olsun.

ema 1 doğulu batılı diye ayrım yapamazsın bu çok yanlış
evet bi kaç kişide görmüş olabilirsin ama genelleme yapman çok yanlış
konu sahibi arkadaşa gelince
arkana sakın bakma değer verilecek tek bi insan yok
ucuz kurtulmuşsun

öncelile geçmiş olsun çok
gerçekten ucuz atlatmışınız..
bnce elinizden gelebi yapmışınız kadına para da göndermişiniz
tekrar o adamla muhattap olman sana da daha kötü yaralar açabilir
tlfn numaranızı değiştirin.hatta mümkünse evinizi bile değiştirin
uzuak durun o insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…