- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Senin psikolojinin bozuk olduğunu ve erkeler tarafından ilgi görmediğini gördüğün ilk ilgidede böyle paranı pulunu ortaya serdiğini düşünüyorum..kusura bakma sadec bu benim fikrim...yanlıştan da kötü berbat bir yoldasın
arkana bile bakma, adam sana ne kötülükler etmiş sen hala vebal düşünüyorsun. arkadaşların da dediği gibi ulaşılmaz ol telini falan değiştir....
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ama savunma konusunda ne kadın olarak kendinize çok güvenin ne de erkek kardeşinizin başını belaya sokun. Yapacağınız ilk iş savcılığa dilekçe vermek. Olabilecek her olayda haklılığınızın ispatı için gerekli bu. Karşılaşma vs. durumlarda ise hemen 155 i arayın çok çabuk geliyorlar. Biber gazınızda yanınızda olsun mecbur kalırsanız kullanırsınız. Ancak okuduklarımdan anladığım kadarıyla bir hınç besliyorsunuz ve sizde bu insanlarla muhatap oluyorsunuz. Ama unutmayın ki sizinle birlikte başı belaya girebilecek bir aileniz var. Kurtulmak istiyorsanız tüm diyalogları kesip , yasal yollardan önlem alın. Allah yardımcınız olsun
güzelim hiçbiriyle görüşme ve hepsinden uzaklaş.
Mümkünse bulunduğun yerden taşın hatta.
Sen daha 18 yaşındasın, bu olayı senin açından kimse bilmez ama duyulursa lekelenen senin namusun olur.
Iyi ki zamanında kurtulmuşsun bu insanlardan...
Amannnnnnnnnn Amannnnnnn kaç o ortamdan ..
sen delimisin güzelim Allah sana yardım etmiş hayatın kaymadan kurtulmuşsun ..
yerını degıstır, telefonlarını adresını degıstır .. ne karısı ne o adam nede baskası ulasamasın sana .
ne yardım etcen basına bela alcan .. bırak ne hallerı varsa gorsunler .. aman dıyım bulaşma ..
Sen sen ol doğulu erkekten uzak dur kadına,kıza saygıları sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?