Benim vebalim...

ya arkadaşım saygının doğulusu batılısı olmaz.Bu yargıya varmanız için çok uzun yıllar süren bir araştırma yapmanız ve doğuluların büyük bir kısmını tanımanız gerekiyor.

kesinlilke katılıyorum
saygının kürtle türkle lazla çerkezle yunanla inngilizle alakası hiç yok

vay beee canım valla nediyim seni suçlamıyorum çünki piyasada böyle iğrenç erkekler çok sen elini ayagını çek herşyden telini değiştir.mümküsünse taşın bile bu işten sırıl iyice mide bulandırıcı bu ilşler

ama vicdanım rahat değil benim için geldi ya buralara..aslında ben sebep buldum baksanıza yuva yapmışım onaa..

Senin için gemedi güzelim rahat ol paranın kokusunu aldı diye geldi o. Vicdan azabınıda bırak kimin için vicdan yapıyorsun karısı içinmi? zaten onun yaşı 18 neyin yalnış neyin doğru olduğunu alqılayamıyor daha, alqılasa sevinir kurtuldum pis herifden diye barışmak istemezdi. O yüzden boş ver ne halleri varsa görsünler. Hiç karışma bence başında dert alma.kötükedihüso

tuhaf olan boşanma davası mahkemede devam ediyor kız zaten istemiyormuş..ama bu pislik adam kadını boşamıyordu .çocuğu içinmiş...18 yaşında birde br güzel...
bir taraftanda başka bir kadın kendinden büyük parasılan ev almış..imam nikahını kıyıp kocam diyor...karısı bana bişey demezken kadın arayıp kocamın peşini bırak diyor...kadına diyorum ya bu adamın karısı 2 sokak ilerinizdeymiş..sen onun peşine düşsene ben istanbuldayım..kadın bana çok hırs yapmış..her kavga edişlerinde bu it istanbulda soluğu alıyor diye..inşallah karşıma çıkmaz arkadaşım çıkarsa çok kötü şeyler yaşanacak..

Sen numaranı niye hala değişmiyorsun kız ? değiş kafanı dinle rahatla hatta taşın deyen arkadışım vardı ona katılıyorum taşın muhitin değişsin.:lepi:

işimide değiştirmem gerecek ki çok güzel iş yerim..numaramı niye değiştirmiyorum dersen ne yaptığını nerde olduğunu bilmek istiyorum ki o günler eve gitmiyim..olay daha taze çünkü..

vereliniortak bencede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…