Benim yaninda baskasinin poposuna bakti !!

12gece34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
4
2
1
31
Hala garip hissediyorum
Olay dün oldu cocuklarla ve esimle alisveris merkezine gittik

Dolasirken bi kiz gördük vücüdü gayet iyi belliki düzenli spor yapiyo poposu falan büyük yuvarlak egilmis biriyle konusuyodu

Benin dikkatimi cekti malesef ki esiminde ve resmen kizin poposuna bakti ! Bisey demedim sonucta göz bu kayabilir her ne kadarrahatsiz olsamda
Asönsere bindik gözlerini tskip ediyorum asansör cam bu arada bakiyorum hala bakiyo kiza

Sabir cektim indik asansörden gidiceginiz yön sagda ve beyimiz sola gidiyo ve asagiya bakiyo tekrar kizi görmek icin ! Bahaneside galiba burdan gidicektik!!

Yine bisey demedim attim icime ama cok garip hissediorun galiba bi aksam kusucam icimdekileri zaten iyi giden bi evliligimiz yok

Nasil davransam bilmiyorum.normali bu tekrar dönüp bakmasi

valla bende bakardım. güzelse baklır. birşey yapma ne yapacan... gözünü cevir deseydin ( o anda tabi )

Ne demek uleyyyn başkasının popişine bakmak..
Çok şükür şimdiyr dek rastlamadm böyle bişeye. Ama rastlasam o an orda demesemdr mesela avm çıkışında derdim.

direk orda anldiginizi farkettirseydiniz ya madem bu kadar içinize dert oldu.
eşinizde ayıp etmiş gerçekten göz göre göre

Bakar tabiki güzel birini görünce ben de bakıyorum ama öyle defalarca dönüp dönüp bakması hoş değil,doğru da değil.Tepki versen de bi sey değişceğini sanmıyorum ama

Göz kayması eyvallah da kızın poposuna 2 sn fazla bakmak için kırk takla atması hoş olmamış tabi. Siz de uzun boylu geniş omuzlu kaslı erkeklere bakın bir daha yanında meh onunki can da sizinki patlıcan mı?

Biraz fazla abartmış ben olsam fena bozardım orda.ama madem kötü bi evliliğiniz var dahada kötü olun diyemem madem orda sustunuz uzatma istersen

bakmak var bakmak var:)herkes birbirini gorur sosyal ortamda bu elimizde degil ama yakısıklı bir adam gordugum de donup bir daha bakmam herhangi biri gibi gelir yani..su guzel kadın tabi biz bile bakıyoruz diyen kadınların cogunun eslerine soz geciremedigi icin bu durumu kabullenmis oldugunu dusunuyorum yani bir erkek yakısıklı adam ben bile bakıyorum karım da bakar tabi dedigini duymadım hic:)

Ben bayan oldugum halde guzel bir bayan gorsem tekrar tekrar bakiyorum. Erkek nasil bakmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…