aynen. o anda bi aşırı olmayan bi laf söylenirdi belki ama çok da tepki vermicen. alışmak gerekiyo böyle şeylere
Hala garip hissediyorum
Olay dün oldu cocuklarla ve esimle alisveris merkezine gittik
Dolasirken bi kiz gördük vücüdü gayet iyi belliki düzenli spor yapiyo poposu falan büyük yuvarlak egilmis biriyle konusuyodu
Benin dikkatimi cekti malesef ki esiminde ve resmen kizin poposuna bakti ! Bisey demedim sonucta göz bu kayabilir her ne kadarrahatsiz olsamda
Asönsere bindik gözlerini tskip ediyorum asansör cam bu arada bakiyorum hala bakiyo kiza
Sabir cektim indik asansörden gidiceginiz yön sagda ve beyimiz sola gidiyo ve asagiya bakiyo tekrar kizi görmek icin ! Bahaneside galiba burdan gidicektik!!
Yine bisey demedim attim icime ama cok garip hissediorun galiba bi aksam kusucam icimdekileri zaten iyi giden bi evliligimiz yok
Nasil davransam bilmiyorum.normali bu tekrar dönüp bakmasi
Biz estetik algıyla bakıyoruz tatlım onlarsa hayalederek bakıyor fark bu.Ben bayan oldugum halde guzel bir bayan gorsem tekrar tekrar bakiyorum. Erkek nasil bakmasin.
Biz estetik algıyla bakıyoruz tatlım onlarsa hayalederek bakıyor fark bu.
Kendini bilen, karakter sahibi, gelişimini tamamlamış bir kadın olarak ben de erkeklere bakmıyorum herkesi insan olaran flu görüyorum kadın erkek genç yaşlı farketmiyor sadece çocukları flu görmüyorum o masum dünyalarına girmek için gayet insani olarak gözlerinin içine bakıp gülümseyerek kontak kuruyorumyuh neler diyenler olmuş.Örnek verenlerin örneği de enteresan." yakışıklı birini görünce biz de bakıyoruz" demiyorlar, "güzel kadın görünce biz bile bakıyoruz" diyorlar.Bu kadar mı erkek egemen kültüre uyum sağlar kadınlar hayret ediyorum doğrusu.Hayır efendim, kendini bilen, karakter sahibi, gelişimini tamamlamış erkek bakmaz.Hayır birde bakılan tarafın açısından da bakamıyorlar.Bakılan taraf, yani tacize uğrayan taraf ne olacak? Ortadoğu ülkelerinde ki mantık ne kadar da güzel yerleşmiş.Oradaki kadınlar da bunu kanıksamış durumda.Kadınım tacize uğramam normal, erkektir tabiki kadına bakar diyerek özümsemişler.
" yakışıklı birini görünce biz de bakıyoruz" demiyorlar, "güzel kadın görünce biz bile bakıyoruz" diyorlar.Bu kadar mı erkek egemen kültüre uyum sağlar kadınlar hayret ediyorum doğrusu.Hayır efendim, kendini bilen, karakter sahibi, gelişimini tamamlamış erkek bakmaz.
Burada herkes fikrini beyan etmekte özgür niye gocundunuz anlamadim ne yapabileceksin söyle bana engel olabilecekmisin o öküz gibi bakan erkeklere sen bakmazsan görmezsin zaten..öküz mü bu arkadaş bir kez baktı dönüp dönüp adeta salyalarını akıtarak bakmak nedir
erkekler ne yapsınmış iyi gözle taciz etsinler sürekli
değiştirin şu kafaları artık
Burada herkes fikrini beyan etmekte özgür niye gocundunuz anlamadim ne yapabileceksin söyle bana engel olabilecekmisin o öküz gibi bakan erkeklere sen bakmazsan görmezsin zaten..
Hala garip hissediyorum
Olay dün oldu cocuklarla ve esimle alisveris merkezine gittik
Dolasirken bi kiz gördük vücüdü gayet iyi belliki düzenli spor yapiyo poposu falan büyük yuvarlak egilmis biriyle konusuyodu
Benin dikkatimi cekti malesef ki esiminde ve resmen kizin poposuna bakti ! Bisey demedim sonucta göz bu kayabilir her ne kadarrahatsiz olsamda
Asönsere bindik gözlerini tskip ediyorum asansör cam bu arada bakiyorum hala bakiyo kiza
Sabir cektim indik asansörden gidiceginiz yön sagda ve beyimiz sola gidiyo ve asagiya bakiyo tekrar kizi görmek icin ! Bahaneside galiba burdan gidicektik!!
Yine bisey demedim attim icime ama cok garip hissediorun galiba bi aksam kusucam icimdekileri zaten iyi giden bi evliligimiz yok
Nasil davransam bilmiyorum.normali bu tekrar dönüp bakmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?