Benim yaninda baskasinin poposuna bakti !!

Bu konularda hep aynı şeyleri yazıyorum ama gerçekten mesajları okuyunca dayanamıyorum..

"Ben bile bakıyorum ". Yahu siz kadınsınız , kadın kadına şehvet içeren duygularla bakmıyor ki ? Nasıl kendinizi bir tutuyorsunuz anlamıyorum.

O zaman söyle diyelim, " benim açıkta bıraktığım ya da bırakmadığın güzel yerlerime tüm sapıklar bakabilir tabi, çünkü güzel. Ben bile bakıyorum "

Dediginizden aynı bu anlam çıkıyor.!

Bu konu gerçek gibi gelmedi bana velevki gerçekse böyle konularda tepki verilecekse o anda verilmeli, yoksa sonradan kalkıp , baktın yok bakmadın muhabbetlerine hiç lüzum yok.

aynen. o anda bi aşırı olmayan bi laf söylenirdi belki ama çok da tepki vermicen. alışmak gerekiyo böyle şeylere

Alışmak mı gerekiyor? Siz kocalarınızın bu tip ayılıklarından rahatsız olmuyor olabilirsiniz belki ama kendisine bakılan kadınlar rahatsız, bunu da bilin yani. Herifin ağzının suyu akmış resmen, kadının peşinden gitmeye kalkmış karısının yanında. Bu iğrençliğe alışan nelere alışmaz? Biz kadınlar neden böyle rezil heriflerin tacizine uğramak zorundayız peki? Merak etmeyin bunlar kimse bir yerini açmasa da, çirkin bile olsalar bakıyorlar. Alışmak gerekiyor demiş ya kafaya bak! Seni taciz etsinler sen de ona alış o zaman. Alışmakmış, hemcinslerinden de utanmıyorsun.

W Wurstria taciz konusunda haklısınız, adam da aşırılığa kaçmış abartmış ama. bu bi gerçek ki her erkek etrafına bakınıyor. kimisi ayılığın dibine de vuruyo... evet buna itirazım yok ama aşırı abartmanın da, ne yapsam ben acaba şimdi buna demenin faydası yok. çok rahatsız olduysa o anda laf söylücekti. şimdi söylese adam kabullenmez, hangi kadın, ne zaman bakmışım, kim bakmış, başkasına bakmışımdır.......

yuh neler diyenler olmuş.Örnek verenlerin örneği de enteresan." yakışıklı birini görünce biz de bakıyoruz" demiyorlar, "güzel kadın görünce biz bile bakıyoruz" diyorlar.Bu kadar mı erkek egemen kültüre uyum sağlar kadınlar hayret ediyorum doğrusu.Hayır efendim, kendini bilen, karakter sahibi, gelişimini tamamlamış erkek bakmaz.Hayır birde bakılan tarafın açısından da bakamıyorlar.Bakılan taraf, yani tacize uğrayan taraf ne olacak? Ortadoğu ülkelerinde ki mantık ne kadar da güzel yerleşmiş.Oradaki kadınlar da bunu kanıksamış durumda.Kadınım tacize uğramam normal, erkektir tabiki kadına bakar diyerek özümsemişler.

Tepki en başta verilmesi gerekliydi, bu durumda tatlı sert olarak, sonrasında kafaya takılacak bişey değil, alt tarafı bakmış bunu engellemek mümkün değil, eve gelipte vahlanılacak bir durum değil bence, yani eşlerinin yanında bana bakanları düşündüğümde çok sıradan bir olay gibi geliyor bana bu..

guzel bacim,

esimle M.Y. Kosem dizisini izliyoruz. her izledigimde su cumleyi kuruyorum:

- Silahdarrrrr, oglus neeegzel burnun...

Esim de sunu diyor:

- Estetik o, estetik.

Gorunumu guzel bir seye sadece estetik algi ile bakmak sikintisizdir. edepsiz bakis ile takdir bakisi aradaki farki biliyorsunuzdur. Ayrica nice pelvik kas yapmis bedenden daha makbul bir bedeniniz var hem ana hem es olarak! kendinizin farkina varin.

Kendini bilen, karakter sahibi, gelişimini tamamlamış bir kadın olarak ben de erkeklere bakmıyorum herkesi insan olaran flu görüyorum kadın erkek genç yaşlı farketmiyor sadece çocukları flu görmüyorum o masum dünyalarına girmek için gayet insani olarak gözlerinin içine bakıp gülümseyerek kontak kuruyorum

+100000

öküz mü bu arkadaş bir kez baktı dönüp dönüp adeta salyalarını akıtarak bakmak nedir

erkekler ne yapsınmış iyi gözle taciz etsinler sürekli

değiştirin şu kafaları artık
Burada herkes fikrini beyan etmekte özgür niye gocundunuz anlamadim ne yapabileceksin söyle bana engel olabilecekmisin o öküz gibi bakan erkeklere sen bakmazsan görmezsin zaten..

Goz bu sonucta dikkatini cekip bianlik bakmasi normal ama esinde abartmis gidip tanissaymis bari ben olsam orda bagir cagir rezl ederdm kendimi blyrm

Burada herkes fikrini beyan etmekte özgür niye gocundunuz anlamadim ne yapabileceksin söyle bana engel olabilecekmisin o öküz gibi bakan erkeklere sen bakmazsan görmezsin zaten..

sorun ne biliyor musun bu durumların kadınlar tarafından normalleştirilip eeaa ne var ki baksın napcan boşuycan mı kıvamına getirilmesi asıl sorun bu

ilk bakması belki abes olmayabilir bende bakardım çünkü ama bu abartmış yani.

tamam herkes bakabilir evet göz bu nitekim sen dahi bakmışsın ama bakmak için çaba sarf etmek kusura bakma da ayılıktır. bırak sana yapılan saygısızlığı o kadına da yapılan terbiyesizliktir.
o anda sustuysan bu saatten sonda tartışma çıkarmanın bi manası yok. ben olsam anında oha lan derdim muhakkak. bi de temiz ağzına ederdim bi daha bakıyor mu bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…