Benim yaninda baskasinin poposuna bakti !!

göstemek isteyen egilir. görende görür.
benim ki de yıllar önce mini pileli etegi ile koşan bir kadına bakmıştı. flort halindeydik o zaman.
kuzum önüne baksan da kaza yapmadan eve gidebilsek demiştim. külodu görünüyordu kızın koşarken. tüm trafik
benim eşim karımda bakar der. ki bakarım.
eşimde bakma diyebilir ki diyor da sen kafanı aşagı indir der: D bakma başka tarafa bak ...
aldatmadan konuşuyorduk. ünlü olursa ne olur olmaz filan..dedim ki kocacım sen merak etme benim kalemim adam zaten etrafta yok. bir sen varsın. eger olurda buralara Hugh Jackman gelirse ozaman ciddi endişe et
vuuuu kıyemet koptu evde halada söyler bunu hahahahah içine oturmuş garibimin

Tepkini vermekte çok geç kalmışsın asansörde hala bakmaya devam ederken parmağımı gözüne sokardim aaaa yanlışlıkla oldu sende yanlış yerlere bakma diye der basar giderdim eve .. ilk bakış her zaman suçsuzdur ama dönüp tekrar tekrar bakmak zaten ortadadır niyet kimbilir neler hayal etti oan pis ..

Birdaha bakması hoş değil
Ama bence bu konuyu gündeme getirip kendini küçük düşürme

güzel kadına ben de bakıyorum ne var diyen hanımlar,
konu sahibinin kocası gibi, güzel popolu bir erkeğin poposuna uzun uzun bakabilirler mi acaba eşlerinin yanında?

ben olsam, bak şuradaki adamın poposu daha güzel. biraz da ona bak derdim.

İlk kez gordugunde bakmasi normal ki sozde bakmissiniz
Ama donup donup tekrar bakmasi kotu orda tepkinizi gostermeliydiniz bence
Evliliginizde sikintilar var anladigim kadariyla ... ozel degilse ne gibi sikintilar
Cinsellik aranizda var mi yok mu

Güzel popo görünce ben bile bakıyorum istemsiz bir şekilde ama adamim bakmıyor çok garip insanın bi gözü kayar Bence eşiniz ilki neyse de ikinci bakışı hiç iyi bir niyetle yapmamış gözlerini koyabilir içine bade koyabilirsiniz su durum da

Ya bende bir sıkıntı var sanırım, güzel kadına ben bile bakıyorum kocam nasıl bakmasın diyemedim hiç, diyebileceğimi de sanmıyorum.sonuçta severek evleniyoruz, duygularımız var, içgüdülere sahibiz, artı erkek doğada ne denli çok eşli ise kadın da aynı oranda çok eşli, ama kültürel evrim diye bir şey var sonuçta.eşinin incineceğini bile bile her güzel ve yakışıklı gördüğümüz insana gözlerimizi dikip bakmıyoruz.Tek eşliyiz bunu kabul etmişiz ve sadakatsizlik sadece temasla olan bir şey değil.Ben hiç ömrümde ben bile kaslı erkek görünce bakıyorum karım nasıl bakmasın diyen koca görmedim.Kadına ortadoğunun erkek güdümlü ataerkil çok eşli bakış açısı feci şekilde sirayet etmiş bence.

ben olsaydın yerinde şaşı olacaksın yavaş bak derdim.
yada eşime gıcıksam şayet bir 'çelme takma' içimin yağlarını eritirdi

Valla eşiniz ayıp etmiş uzunca bakarak. Biz dün erkek arkadaşımla avmdeyken bu durum başıma geldi, ben farketmedim tabi erkek arkadaşımı beklerken o farketmiş, sonra yine karşılaştık yine bakıyordu sonunda hiç hoş olmayan konuşmalar oldu. Ben ve diğer kadın öylece bakakaldık, biz utandık adamın yerine.

Böyle durumlarda tepkiyi hemen vermek gerekiyor. Ama böyle kavgalı gürültülü bir tepki değil de, "şaşı oldun canım" veya "doyamadıysan aşağıya inelim tekrar bak" gibi.
Hahahahha çok hoşsunuz. Az daha bakta hevesini al iyice

İnsan dikkatini çeken bir şeye bakar, doğaldır, ama sürekli gözünü ayırmamak, takip etmek artık tacize girer, eşinize bunu iyice bir anlatın. Yaptığı şey iğrenç, mide bulandırıcı, konunun dikkate değer kısmı bu bence.
Evli bekar olmakla alakası yok bu davranışın, kim yaparsa yapsın yanlış, konuyu burdan açın, toplum içinde nasıl davranması gerektiğini, aynı şeyi size bir başkası yapsa ne tepki vereceğini, nasıl hissedeceğini sorun.
Siz toplum içinde size gözünü dikip bakan, yolunu değiştiren biri hakkında ne düşünürsünüz?

Gözlerini oyarım bu erkekler kadınların zekasını ne zaman fark edecek acaba ? Kim sorarsa çaktırmayacaklar

ORDA o an tepkini koycaktın. Artik yaptıysa bile illa ki yapmamıştır. Bakmamıştır.

Nasil bizim dikkatimizi cekiyosa erkeklerinkini de cekiyor.Hadi ilk anda donup bakti ama daha sonrasinda boyle yapmasi cok yanlis.Colugu cocugu karisi var.Bence ac konuyu böyle devam etmesim
Icine ata ata kafayi yersin bir sure sonra.

Bende yaşadım böyle bişey ama çok fena bozuldu..şöyle ki oteldeyiz havuzun yanında bişeyler içiyoruz tabi gözlerde gözlükler var farketmedim sandı haliyle..ahh be anacım doğuruyosun bari tatile gönderme dedimbenim patates afalladı bi ne dedin anlamadım dedi..baksana ya anacım doğurmuş salmış ortama ne gerek vardı yani dimi şimdi havuza falan da atlar ahh ahh banada patates mi yarabbim dedim sonrası sinir harbi tabi ciddi söylüyorum sandı safım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…