Var. Bu memlekette namuslu erkeklerde var Allah a şükür.Bakmayanı varmı acaba
Çoğu bakıyo o yapmaz bu yapmaz asla dememek lazım neler duyduk burda.Var. Bu memlekette namuslu erkeklerde var Allah a şükür.
Karısının kızının yanında bakmaktan bahsediyorum ben. Yalnızken bakarlar mı bakmazlar mı o Allah la onların arasında..Karısının yanında başka kadınları kesen adam kadar ş.....ide yoktur bence.Çoğu bakıyo o yapmaz bu yapmaz asla dememek lazım neler duyduk burda.
Yemin ediyorum balkonda kahkaha attım sokakta çınladı sesim :)))) Kırk sene düşünsem aklıma gelmezdi... Ama inan bir daha başıma gelirse Allah korusun da... Söyleyeceklerim bunlardır :)))Valla ben olsam aynen derdim ki; kizin g..tunu cokmu begendin..simdi senin g..tune oyle bir tekme atarim ki fakir sumugu gibi o kizin g..tune yapisirsin..
O kizin g.tunden cok daha buyuk sorunlar varmisAyrilm karari aldim emin olamiyorum korkuyorum sanki ama uzun süredir aklimda oöan bisey bu
Beyimiz saat 6da isten cikti hala evde yok arkadaslariyla mangal yapip iciyomus aramasam haberim olmicak yemek yaptim bekliyorum saf saf sürekli aynibsey
Ilgi alaka sifir
Bizimle ite kaka 2 saat geciriyosa (ayda yildabir) arkadaslarina en az 10 12 saatini ayiriyo 1 günde! Ve mutlaka ger gün görüsür en az 3 4 saat olmak sartiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?