Benim yaninda baskasinin poposuna bakti !!

Hemen cevrede bakılacak erkek arardim:))) başka türlü anlamıyorlar.

Sizin yanınızda bunu yapıyorsa siz yokken arkaya tezgah kuruyordur herhalde

Rahatsız olmakta haklısınız. Her şeyi geçtim bir kadına ısrarla bakmak çok rahatsız edici o kadın için de. Hiç hoşlanmam.

Neden o anda biraz da sakayla karisik alooo neye baktin falan demediniz ki? Tepkisiz kalip icinizde buyutmeniz daha kotu olmus.

Artık nasıl bir popoysa...İlk bakması normal de ikincisinde poponun peşinden gitmesi enteresan.

Çoğu bakıyo o yapmaz bu yapmaz asla dememek lazım neler duyduk burda.
Karısının kızının yanında bakmaktan bahsediyorum ben. Yalnızken bakarlar mı bakmazlar mı o Allah la onların arasında..Karısının yanında başka kadınları kesen adam kadar ş.....ide yoktur bence.

normal degil ama tepkinizi o an vermeliydiniz, şimdi ıslatıp önüne çıkarırsanız inkar etmesi çok kolay bi kere, soylediginizle kalırsınız. ilk anda da kavga çıkarır gibi değil de dalga geçerek iğneleme seklinde soylemek daha iyi sanki.

Ayrilm karari aldim emin olamiyorum korkuyorum sanki ama uzun süredir aklimda oöan bisey bu

Beyimiz saat 6da isten cikti hala evde yok arkadaslariyla mangal yapip iciyomus aramasam haberim olmicak yemek yaptim bekliyorum saf saf sürekli aynibsey
Ilgi alaka sifir

Bizimle ite kaka 2 saat geciriyosa (ayda yildabir) arkadaslarina en az 10 12 saatini ayiriyo 1 günde! Ve mutlaka ger gün görüsür en az 3 4 saat olmak sartiyla

Eşimle arabadayız. Yanımızdan bi kadın yürüyo. Tabi trafik sıkışık ve öyle bas gaza durumu yok yani. Normal seyir halinde. Neyse benimki baya baya gözüyle yedi. Yanından geçti kafa sola doğru kaydı. Araba kızı geçti kafası 180 derece sol geriye doğru kaydı. Ve ben ilk baktığında ses etmedim. İkinci kez baktığında sola doğru gözümle gözünün kavuşması için ben ona doğru bakıyorum. Ve son hareketten sonra önüne bakarken göz göze geldik. Yüzüne tükürdüm. Çünki ben güzel bi kadınım. Düzenli sporumu yaparım kendime bakarım 57 kilo hiçbir fazlalığım yoktur. Güzellik uzmanıyım her zaman bakımlıyım. Sen yanında gül gibi karın varken başka kadınlara benim yanımda bakamazsın dedim. Arabayı durdur yoksa kaza yaparım dedim. Korkusu yetti. Suratına bakmadan indim. Akşam yemeğe çıkardı özür diledi. Güya gönlümü alacak. Bir daha da assla yapmadı yapamadı. O tükürük ona yeter artar bile. Hiç kavga etmedim gürültü çıkarmadım. Bir daha yapsaydı o gözlerini oyar sıkardım o gırtlağını. Zaten etraf güzel hatun dolu. Ben yokken zaten bakıyodur ama benim yanımda bakamaz. Hele bi de senin kocan gibi buradan gitmeyecek miydik ayağı çekecek bana.. Allah yarattı demem herkesin içinde o suratına tükürük mü yer tokat mı o anki ruh halime bağlı. Yani diyeceğim şu ki... Öküzler bacım alt beğinleri üst beğinlerini yönetemedikleri için bazen aptal gibi davranıyolar.

Valla ben olsam aynen derdim ki; kizin g..tunu cokmu begendin..simdi senin g..tune oyle bir tekme atarim ki fakir sumugu gibi o kizin g..tune yapisirsin..
Yemin ediyorum balkonda kahkaha attım sokakta çınladı sesim :)))) Kırk sene düşünsem aklıma gelmezdi... Ama inan bir daha başıma gelirse Allah korusun da... Söyleyeceklerim bunlardır :)))

Bakmiyorum diyen erkek yalan söyler biz kadinlar bile güzel bir kadin görünce bakiyoruz yalan mi yani erkekler ne yapsın

O kizin g.tunden cok daha buyuk sorunlar varmis

Ben böyle şeylere hiç gelemem, normalleştirenleri de anlamam. Bir mekanda eşine bakıldı diye kavga çıkartabilecek adamlar elin karısına kızına bakmıcak o kadar. Göz kayması diye bir şey yok, göz zinası diye bir şey var. Keşke tepkinizi o an koysaydınız. Bir daha boş bulunmayın bence canınızı bu kadar sıktıysa, içinize atıp üzülceğinize dışınızdan söyleyin o üzülsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…