Benim yaninda baskasinin poposuna bakti !!

Ne eşlerinin yanında ne de yalnızken baksınlar efendim. Hiç hoş bir görüntü değil. Böyle davranan erkeği -çok denk gelmedim ama- cidden uyarırım. Benim bakmamla onun bakması bir değil, kusura bakmayın. Ayrıca ben de öküz gibi kimseye bakmam, bakanlara da sinir olurum. Cep telefonları çıktı da izleyicilerden biraz kurtulduk.

Göz kaymasi da iğrenç bana göre. Bizim niye gözümüz kaymiyor. 'Gözü kayan' bayanlara bosan yazan bile olur burda. Erkek yapinca sorun yok ama. Bakmak ve görmek olarak ayirsak daha doğru. Karşına çıkınca o anda istemeden görmüş olursun ama kafanı çevirip bir daha bakmazsin. Eşine o an tepki verseydin keske ama hala verebilirsin içinde kalmasın

Aynen ya yalnızken baksin diyenleri anlamiyorum

Bakmak var, bakmak var.. ikisi cok ayri kavramlar.. insanin gozu kayabilir, ama diger turlusu hos degil..

Göz hakkını da fazla abartmis eşiniz. Kiz nereye gitti diye bakinirken 'noldu avını mı kaybettin' diye sorsaydiniz keşke. Bu tür durumlarda bekletmeden söylemek lazım bu durumları, vakit geçince soylenince sanki iyi olmuyor.

Ay canım ben de senin yüzünden şimdi balkonda kahkaha attım.Dediklerini bir bir hayalimde canlandırdım.Sessizce süzüyorsunuz bakışlar birleşiyor veeee bir lapak tükürük ahahahahaha alemsin Ağzına sağlık bir daha yaparsa tükürük ile kalma bence s..ç bir güzel sıva valla

benım tepkı dırek şu olur ben aradan cıkıyım da ayarla ıstersen? sen hayırdır ?

Maalesef bizde böyle bir olay yaşadık yeni evliyken yani bilmiyorum okadar da uzun sürmedi bakması ama eve gelince yeni taşınıyorduk eve. sonunda dayanamayıp bağırıp matkap makinesini ve tornavida şu bu o an elime geçtiyse üstüne atıp kaçmıştım evden yanında da arkadaşımız vardı rezil oldu ohh canıma değsin

Valla o orada bakarken ben yanından sessızce uzaklasıp ceker gıderdım eve de almazdım o totosuna baktıgı kıza gıtsın ne ısı var evde host hadı baska kapıya derdım

ya o anlık gözü takılmış olabilir de, kızı tekrar görmek için bakınması anormal
aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum da sinirli bi yapısı yoksa sen de kısasa kısas yap:)

Yalnız millete bakarken çocuklarida unutmasinlar
Biliyorsunuz devir ko

Ay bence kesinlikle erkek, bir kadin erkek adam tabi bakar der mi
Konusunda da kendi fantezisini anlatmis resmen. İnsallah kadin degildir ya boyle dusunen bir kadin olmasi beni uzdu

Ay bence kesinlikle erkek, bir kadin erkek adam tabi bakar der mi
Konusunda da kendi fantezisini anlatmis resmen. İnsallah kadin degildir ya boyle dusunen bir kadin olmasi beni uzdu
var var boyle kadınlar da hatta esine kadına bak ne guzel surası soyle burası boyle diye gosterenler de var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…