Ne eşlerinin yanında ne de yalnızken baksınlar efendim. Hiç hoş bir görüntü değil. Böyle davranan erkeği -çok denk gelmedim ama- cidden uyarırım. Benim bakmamla onun bakması bir değil, kusura bakmayın. Ayrıca ben de öküz gibi kimseye bakmam, bakanlara da sinir olurum. Cep telefonları çıktı da izleyicilerden biraz kurtulduk.
Ay canım ben de senin yüzünden şimdi balkonda kahkaha attım.Dediklerini bir bir hayalimde canlandırdım.Sessizce süzüyorsunuz bakışlar birleşiyor veeee bir lapak tükürük ahahahahaha alemsin Ağzına sağlık bir daha yaparsa tükürük ile kalma bence s..ç bir güzel sıva vallaEşimle arabadayız. Yanımızdan bi kadın yürüyo. Tabi trafik sıkışık ve öyle bas gaza durumu yok yani. Normal seyir halinde. Neyse benimki baya baya gözüyle yedi. Yanından geçti kafa sola doğru kaydı. Araba kızı geçti kafası 180 derece sol geriye doğru kaydı. Ve ben ilk baktığında ses etmedim. İkinci kez baktığında sola doğru gözümle gözünün kavuşması için ben ona doğru bakıyorum. Ve son hareketten sonra önüne bakarken göz göze geldik. Yüzüne tükürdüm. Çünki ben güzel bi kadınım. Düzenli sporumu yaparım kendime bakarım 57 kilo hiçbir fazlalığım yoktur. Güzellik uzmanıyım her zaman bakımlıyım. Sen yanında gül gibi karın varken başka kadınlara benim yanımda bakamazsın dedim. Arabayı durdur yoksa kaza yaparım dedim. Korkusu yetti. Suratına bakmadan indim. Akşam yemeğe çıkardı özür diledi. Güya gönlümü alacak. Bir daha da assla yapmadı yapamadı. O tükürük ona yeter artar bile. Hiç kavga etmedim gürültü çıkarmadım. Bir daha yapsaydı o gözlerini oyar sıkardım o gırtlağını. Zaten etraf güzel hatun dolu. Ben yokken zaten bakıyodur ama benim yanımda bakamaz. Hele bi de senin kocan gibi buradan gitmeyecek miydik ayağı çekecek bana.. Allah yarattı demem herkesin içinde o suratına tükürük mü yer tokat mı o anki ruh halime bağlı. Yani diyeceğim şu ki... Öküzler bacım alt beğinleri üst beğinlerini yönetemedikleri için bazen aptal gibi davranıyolar.
Yalnız millete bakarken çocuklarida unutmasinlarGöz kayması eyvallah da kızın poposuna 2 sn fazla bakmak için kırk takla atması hoş olmamış tabi. Siz de uzun boylu geniş omuzlu kaslı erkeklere bakın bir daha yanında meh onunki can da sizinki patlıcan mı?
Yalnız millete bakarken çocuklarida unutmasinlar
Biliyorsunuz devir ko
Adam zaten uçmuşBabalar da unutmasın çocuklarını ama di mi? :)
bakicak tabi ki erkek adam sonuçta
Aaa erkek miydin sen banlanmissin belliydi zatenbakicak tabi ki erkek adam sonuçta
Ay bence kesinlikle erkek, bir kadin erkek adam tabi bakar der miAslında şaşmamak lazım ABREKA, çünkü fake üye değilse, hanımın koca olarak tanıdığı erkek böyle:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...imden-cekiniyorum.998211/page-7#post-50706909
Erkek adamdır bakar da duvardan duvara vurur da, gerekse tecavüz de eder tabiysi(!)
var var boyle kadınlar da hatta esine kadına bak ne guzel surası soyle burası boyle diye gosterenler de var:)Ay bence kesinlikle erkek, bir kadin erkek adam tabi bakar der mi
Konusunda da kendi fantezisini anlatmis resmen. İnsallah kadin degildir ya boyle dusunen bir kadin olmasi beni uzdu
var var boyle kadınlar da hatta esine kadına bak ne guzel surası soyle burası boyle diye gosterenler de var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?