Kendimi senin yerine koyuyorum; doğma büyüme İstanbullu biri için , Erzurum'da yaşamak zor.. Erzurum'a takılıp kalmasın kimse, bu
pempembe yorumun ıcın tesekkur anlamıssın benı ama sorun baska bı sehır degıl doguda olması ozellıkle ege olur akdenız olur olmaz dıyo o aılesınden ayrılmaz kesınlıkle ama bunu benden ıstıyoo sen evlisin sanırım aılenleaynı sehırde mısın
Sana ailesiyle birlikte yaşamayı teklif ediyorsa; gitmemen en doğrusu.
Kesinlikle aile ile birlikte yaşanmasına karşıyım. Aile üzerine aile olmuyor.
ayrı ev dıyo ama bı memur maası ben orda ıs bulurum bulamayadabılırım sonra cevırıp aılemle der dıye korkuyorum nasıl olsa evlıyız dıye der
pempembe yorumun ıcın tesekkur anlamıssın benı ama sorun baska bı sehır degıl doguda olması ozellıkle ege olur akdenız olur olmaz dıyo o aılesınden ayrılmaz kesınlıkle ama bunu benden ıstıyoo sen evlisin sanırım aılenleaynı sehırde mısın
Ben ailemden çok uzakta yaşıyorum, Doğuda yerimseniben Ama sayılı yıllar için.. Yani dönüşüm yine memleketime olacak , o yüzden sen bana bakma ! Erzurum doğu illeri içinde en gelişmiş,
en büyük ve güzel illerden biridir , biliyorum.. Ben , ailesiyle oturmandan ve aileni çok özlemenden, üstüne üstlük uğrunda o kadar uzağa gittiğin biriyle de anlaşamamandan korkuyorum..
Çünkü fedakarlık yapacak olan sensin ve karşındaki bunu hak ediyor mu; ya da buna layık olup ileride seni mutlu etmeye çalışacak mı.. Benim tereddütlerim bunlar..
Ben ailemden çok uzakta yaşıyorum, Doğuda yerimseniben Ama sayılı yıllar için.. Yani dönüşüm yine memleketime olacak , o yüzden sen bana bakma ! Erzurum doğu illeri içinde en gelişmiş,
en büyük ve güzel illerden biridir , biliyorum.. Ben , ailesiyle oturmandan ve aileni çok özlemenden, üstüne üstlük uğrunda o kadar uzağa gittiğin biriyle de anlaşamamandan korkuyorum..
Çünkü fedakarlık yapacak olan sensin ve karşındaki bunu hak ediyor mu; ya da buna layık olup ileride seni mutlu etmeye çalışacak mı.. Benim tereddütlerim bunlar..
esının mı ısı orda aılenın yanına donecegıne sevındım hep uzakta olmaz tabı
en iyisi haklısın canım hep uzakta olmaz bakacıya cocuk emanet etmek de zor bayanlar daha duygusal haklısın bende oyleyım yoksa baska bı sehırde yasamayı beceremedıgımden degıl ama bunu onuun anlayacagınıı sanmıyorum o sadece aılesını dusunuyo yakın olsu onlara baksın dusunsene ben bu durumda neler hıssedıcem o kadar uzaktan otobusle gıtmek zor ucakta kac para kac kere gıdebılıcem cok zor sevıyorum hemde cok sankı baskasını hıc sevemem gıbı gelıyo ama ne yapayım kader pempembe kac yıllık evlısın kac yasındasın canım
istanbul gibi bir şehirde doğup büyümüş olmak başka illerde yaşamını sürdürmek çok farklıdır
öyle bir şehiri hiçbir şehirle değişebileceğinizi sanmıyorum
istanbul çok farklı bir şehir.
Türkiyenin neresine hangi iline giderseniz gidin orayı ararsınız
bu birincisi
ikincisi karşı taraftaki kişi belli ki ailesine düşkün biri kalkıpgittiniz yarın öbür gün bir derdim var bölümünde görümce elti kaynana muhabbetleriyle karşı karşıya gelebiliriz..
iyidüşünün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?