benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar inanın fikrinize ihtiyacım var birini seviyoorum ben istanuldayım o doguda ama o na ılk zamanlar senle heryerde yasarım dıyodum sonra fıkrım degıstı o benı sucladı ben gıtmedım oda gelmedı burda yasamak ıcın gelmeme sebebi ise annesı babasını bırakamzmıs yaslılarmıs halbukı orda 3ablası var 2si o sehırde benımde aılem burda ve gıtmemı ıstemıyolar ayıldık ama msn konusuyoruz ısrarla aynı seyı soyluyor bende annemı babamı bırakmak ıstemıyorum erkek kız farkedermı boyle mevzularda ben dogdugumdan berı bu sehırdeyım hıc ayrılmadım boyle dusunmem yanlısmı helekı doguyu hıc bılmıyorum erzuruma hıc gıtmedım resımlerımı sıl dedım baksan bıle olmıycak madem dedım memur oldu burayı yazmadı orayı aılesın tercıh ettı gelse yıne gelır tayın olur becayıs falan soyledım cok kafam karısık bunlar yetmıyo gıbı komsu geldı gecen gun yasın olmus 26 27 evlen sevmek olmaz bu yastan sonra evllılıkm korkusu olr krıterler evlenemezsın kısmetlerını degerlendır demesınmı sızce ne yapmalıyım moralım bozuk umarı anlatabılmısımdır sızlere kendımı daha once baslık acmıstım ama hepsıını burda toplıyım dedım fıkrınızı yazarsanız sevınırım sizce ben ona ne demelıyım ne yapmalıyım

Son düzenleme:
ay yok artık başkasını brkere işin içine koymayın.ikicisi eğer sen çok seviyorsan gidersin arkadasım bahneye gerek yok hem bastan soyle sonra fikrim değişti gelemem birde onu düşün.
onun gelmemesi çok normal,eğer sewiyorsan sen gideceksın
yoksa herkez evine gidecek

sevıyorsan demssın sevıyorum oda sevıyo ıllakı benım mı gıtmem gerekır onu gelmemesı nıye cok normal geldı

ay ortada bulusun madem ikinizde ortada bi yerde bulusun ikinizde ayni seyi yapmis olursunuz kimse kimseyi suclamaz
ankaraya tayin isteyin orda yasayin cok mu zor?

Kendimi senin yerine koyuyorum; doğma büyüme ıstanbullu biri için , Erzurum'da yaşamak zor.. Erzurum'a takılıp kalmasın kimse, bu başka bir yer de olabilir. Sen ,alıştığın ortamdan farklı bir yere

gidiyorsun önemli olan nokta bu. Hani benim gibi annen baban memur olsa , alışırdın elbet, zaten yıllarca şehir değişip durmuş olurdun.Ama sen zorluk çekersin , alışman güç olabilir..

Zaten sen de kendinde bu gücü görseydin giderdin , buraya yazmak yerine . Evlenip , orada yapamamaktansa , evlenmeden önce düşünmen en iyisi...

O da ıstanbul ' a alışamayabilir. Zaten o da kendinde o gücü görse , gelirdi...

Bilemiyorum, ama görünen şu ki zor iş...

gelmez katıyen ordan ev aldı annesıne babasına onları bırakmazmıs anlıycagın

Sana ailesiyle birlikte yaşamayı teklif ediyorsa; gitmemen en doğrusu.

Kesinlikle aile ile birlikte yaşanmasına karşıyım. Aile üzerine aile olmuyor.

Öyle ya ya da böyle, dünya iyisi de olsan, onlar da öyle olsa, mutlaka sorunlar yaşanıyor...

Ki en önemlisi önce herşeyini kısıtlı yaşamak zorunda kalıyorsun... Eşinle koyun koyana tv. izleyebilme lüksün bile olmuyor en basiti.

Ama eğer ayrı evde yaşayacaksanız; neden gitmiyorsun ?

Memur sonuçta; ilk evlendiğinizde orada yaşarsınız, sonra tayin ister başka memlekete gidersiniz ...

İllede gitmek istemiyorsa; mutlu olduktan sonra; hangi şehirde olduğunun ne önemi var ki ??

Seni mutlu edeceğininden eminsen, ona güveniyorsan, dünyanın öbür ucu da olsa gitmelisin bence...

Ben ailemden çok uzakta yaşıyorum, Doğuda yerimseniben Ama sayılı yıllar için.. Yani dönüşüm yine memleketime olacak , o yüzden sen bana bakma ! Erzurum doğu illeri içinde en gelişmiş,

en büyük ve güzel illerden biridir , biliyorum.. Ben , ailesiyle oturmandan ve aileni çok özlemenden, üstüne üstlük uğrunda o kadar uzağa gittiğin biriyle de anlaşamamandan korkuyorum..

Çünkü fedakarlık yapacak olan sensin ve karşındaki bunu hak ediyor mu; ya da buna layık olup ileride seni mutlu etmeye çalışacak mı.. Benim tereddütlerim bunlar..

benı mutlu eder mı etmez mı farklı seyler olur mu bı memur maası kac kere aılemı gormeye gelebılıcem ben orda ıs bulamasssam bıde o var ayrı oturucaz dıyo bırde fıkrı degısırse ne yaparım bırde senın dedıgın gıbı sayılı yıllar olsa senın gıbı memleketıme aılemın yakınına donsem neyse gecer derdım canım cıdden senı yazısarak tanısammda cok sevdım benı anladın derdımme ortak oldun mutlu ol her zaman

esının mı ısı orda aılenın yanına donecegıne sevındım hep uzakta olmaz tabı

esının mı ısı orda aılenın yanına donecegıne sevındım hep uzakta olmaz tabı

Eşimin işi gereği canım... Dönüşümüzde ailemin bulunduğu şehire gitmeyi istiyoruz..

Kadınlar daha duygusal , aileye daha düşkün oluyor.. En azından bebeğini büyütürken annene emanet etmen , bakıcıya emanet etmenden kat kat iyi..Bunları düşünerek ailemin yanını düşünüyoruz

bakalım..

Sen de bu tereddütlerini sevgilinle paylaş, bir bayan olarak senin gitmendense , onu gelmesinin daha mantıklı olduğunu söyle..Ama çok seviyorsan , anlaşacağınıza inanıyorsan da bilemiyorum

ya ben aşka da kıyamıyorum...Ailen de istemiyor , nasıl olacak?benneyaptım
ki

en iyisi haklısın canım hep uzakta olmaz bakacıya cocuk emanet etmek de zor bayanlar daha duygusal haklısın bende oyleyım yoksa baska bı sehırde yasamayı beceremedıgımden degıl ama bunu onuun anlayacagınıı sanmıyorum o sadece aılesını dusunuyo yakın olsu onlara baksın dusunsene ben bu durumda neler hıssedıcem o kadar uzaktan otobusle gıtmek zor ucakta kac para kac kere gıdebılıcem cok zor sevıyorum hemde cok sankı baskasını hıc sevemem gıbı gelıyo ama ne yapayım kader pempembe kac yıllık evlısın kac yasındasın canım

Canım ben 10 aylık evliyim , 23 yaşındayım...Memur kızıyım , annem babam yıllarca şehirden şehire gittiler iş gereği...Ama ben bile senin durumunda "yok" dedim... Sen doğma büyüme

ıstanbullusun , ordan başka yerde bu yaştan sonra yaşaman , alışman zor gelir sana... Hem de onun seni mutlu edeceğinin garantisi de yokken...

Sudan çıkmış balık gibi olmandan korkuyorum , ailenden ayrı ,çook uzakta , istesen de pat diye göremezsin (maddiyata bakar çünkü , yol uzak hem de), ilk defa ayrılacaksın ıstanbuldan...

Ya gerçekten içim "yok" diyor benim...
:1no2:

Kendimden örnek vereyim.Bende Ankara'da yaşıyorum.Erkek arkadaşım Salihli'deydi.Bende başta senin için Salihli'ye gelirim dedim.Sonra vazgeçtim.Bana ne o gelsin Ankara'ya ben neden gideceğim ki diye düşündüm.Oysaki Salihli güzel bir yer.ızmir'e en fazla 1 saat.Fakat ben onun beni bırakmayacağından o kadar emindim ki o sorduğunda "ben asla asla gelmem oraya" dedim.Aslında o da Ankara'ya gelmek istemiyordu.Fakat ben hiç esnek davranamdım.Herneyse sonucu söyleyim.Biz ayrıldık.Yani o ayrılmak istedi.Tabi neden bu değil.Nedenini tam olarak bilmiyorum bile.Fakat bu da sebeplerden biri bence.Ve ben 3 ay oldu onsuz o kadar mutsuzum ki anlatamam.Kendi kendime ne salakmışım diyorum.Böyle çok mu mutluyum şimdi onsuz.Keşke o yanımda olsaydı, bana sahip çıksaydı ben keşke gitseydim Salihli'ye keşke gitseydim.Şimdi gel dese koşa giderim gene.Ha bunları inan ki ayrılıpın verdiği acıyla duygusal olarak söylemiyorum.Bu ayrılık bana, asıl nasıl mutlu olacağımı gösterdi.Fakat artık çok geç...
O yüzden sende iyi düşün.Onsuz eğer mutsuz olacaksan ıstanbul'da yaşamışsın ne fayda eder ki?Seviyorsan,güveniyorsan, onunda seni sevdiğine inanıyor ve güveniyorsan ben git derim.

Canım, şimdi erkek arkadaşın memur olarak atandığı için onun şuan için
senin yanına gelmesi imkansız gibi birşey.. Ancak daha sonraları tekrar tayin
isteyebilir kendisi.Bu durumda kendini onun yerine koymalısın, eğer gerçekten
seviyorsan yanına gitmende bir sakınca yok canım..Mutluluklar diliyorum!:1hug:

ıstanbulda yasamıs bırı ıcın zor olsa gerek ama ılk baslarda sevgın daha cokmuş kı gıderım demıssın

evlılık cok gercekcı bısey gıdıpte yapamamak cok kotu olur

hakkında hayırlısı inş ...

istanbul gibi bir şehirde doğup büyümüş olmak başka illerde yaşamını sürdürmek çok farklıdır
öyle bir şehiri hiçbir şehirle değişebileceğinizi sanmıyorum
istanbul çok farklı bir şehir.
Türkiyenin neresine hangi iline giderseniz gidin orayı ararsınız
bu birincisi
ikincisi karşı taraftaki kişi belli ki ailesine düşkün biri kalkıpgittiniz yarın öbür gün bir derdim var bölümünde görümce elti kaynana muhabbetleriyle karşı karşıya gelebiliriz..
iyidüşünün derim

siz ailenızle aynı sehırdemısınız?ama benı anlamıssınız teşekkur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…