Benim yüreğim gitti:(

başınız sağolsun.
biz de meleğimizi (yeğen) 6 aylıkken şeker yüzünden kaybettik.
geçecek inşallah, düzeleceksiniz. mevlam yeni bir melekle dindirsin acınızı.

başın sağolsun.
plesanta dekolmanı oldu herhalde.
maalesef ani gelişen ve kayıp oranı çok olan bir durum
Allah sabır versin.

İkinci bebek istiyorum sezaryenle olduğu için 1 sene bekliycem beklemek bile çok zorr
Allah sabir versin! Yine hamile kalirsiniz bu gunlerin tesellisini bulursunuz insallah. Doktorlari dinleyin bir yil toparlanmaya bakin isterseniz. Vucut da cok yipranmistir. Diger hamileliginizde de sorun cikmasin.

Doğuma bir hafta kala bi arkadaşımda bebeğini kaybetmişti,yine doktorun hatasıydı.Odası eşyaları herşeyi hazırdı ve o sayısını unuttuğum tedavilerden sonra hamile kalmıştı.Geçtiğimiz sene eşinide kaybetti.Yani demem o ki,beterin beteri var.. Henüz yeni evliymişsiniz inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın yarana merhem olur..

Basin sagolsun.Allah sabir versin.cok uzucu ama elden bisey gelmez.Allahin dedigi olur.Rabbim sabir versin.

Hamilelikte tansiyon cok önemlidir. Nasıl bu atlanır. Her ay hem kendi doktoruma gittim hem saglık ocagına. Her ikisinde de önce tansiyonum ölçüldü. İki gundur hakseverin konusundan çıkamıyorum cok üzüldüm. Bu kk da ikinci üzücü haber. Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun.

Tansiyon kesinlikle ölçülmeli. Ne olursa olsun.. çok üzüldüm adınıza...

Allah sabrinizi versin cok zor ben 5 6 haftalio dusugumde dunyam basima yikilmisti sizi dusenemiuorm bile cok uzuldum basiniz sagolsun

Başın sağolsun canım, Rabbim sabır versin. Bebeğin, oğluşun melek oldu ve seni cennette bekliyor olacak inşallah. Allahım acılarını en kısa sürede hafifletsin.

Canim benim allah yardimcin olsun sabir versin. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasin. Cenneteki yavrun için çok üzüldügünü biliyorum. Acını tahmin bile edemiyorumm . Allah bu doktorları ıslah etsin çıkarci düzanbazlar. Çok üzüldüm ağlayan gözlerinden öpüyorum . Sabırlar diliyorum..

cok uzuldum Allah sabir versin,offff...ne denir ki

Yüksek tansiyon nedeniyle 31 haftalık erken doğum yaptım ben de..
Yalnız,Allah bin kere razı olsun doktorum direkt teşhis koydu ve gerekeni yaptı. Benim de hayati tehlikem vardı üstelik.
Hastane,doktor çok önemli işte, bir bakıma onlara da muhtacız.

Şans,nasip,kader...Allah sabır versin,tekrar nasip etsin de bu kez sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu..melek olan bebeğiniz de cennette şefaatçiniz olsun inşallah. .

Basiniz sag olsun cok üzüldüm allah kimseye evlat acisi yasatmasin...

ALLAH size en kısa zamanda yeni den anne olmayı nasip etsin inşallah.sağ salim kucaginiza alın.olacak la ölecege çare yok malesef.kadere teslim olmayı kabul edince acılar azda olsa hafifliyor.Allahın izniyle yeniden anne olacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…