Benim yüreğim gitti:(

Allahım ne acı Allah sabırlar versin

kavuşmanıza o kadar az kalmışken bunun yaşanması

Allah tez vakitte o meleğin kardeşini yollasın size acınız dinmese de belki biraz olsa da hafifler.

Saolun annen normal doğum yapmis işde bi kaç ay sonra sana hamile kalmis benim tam 1 yil bekliycek sezaryenle olu dogurdum doktorlar izin vermiyorlar dikişlerin 1 haftada geçti maşallah iyilestim biraz aciyor ama geçer ins
yok canım annem o doğumdan tam 3 sene sonra bana hamile kalmış ve ölü çocuğu doğurmak o kadar zor olmuşki çünkü çocuk ölü ve hiç hareket etmiyor, kaymıyor, çıkmaya çalışmıyor. ayrıca onun bir de psikolojik boyutu var. düşünsene ölü olduğunu bile bile o çocuğu doğuruyorsun hem de normal olarak. doğum çok çok çok zor olmuş bence seninkinin sezeryanla olması iyi olmuş. Yoksa sen de annme gibi atlatılması çok zor bir psikolojik tramva yaşayabilirsin. Ayrıca sen doktorların izin vermeme nedeninin sezeryan olduğuna emin misin? sezeryanda karnı 3 farklı yerden açabiliyorlar. illa aradan 1 yıl geçmesi gerekiyor diye bir şart yok. Benim birçok tanıdığım 1 yıl ara vermeden 2. yi sezeryanla yaptı.

Çok zor olmuş annenkini
Sezaryenle istemediydim doktor izin vermedi sezaryenle karnim dikişlerin 1 haftada iyilestim hafif agrilarim oldu sadece. Hafifletmeye calisiyorum hamileligime alismistim. İnşallah olur. Biraz olsa cabuk toparlandim. Henüz 26 yasimdayim 1 senelik evliyim yolum simdi basliyor benim için.

Basınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten Nasıl bakilmaz tansiyona anlayamıyorum. Lütfen hakkınızı arayın. Uyarıniz için ayrıca teşekkür ederim. Rabbim sabır versin

canımmmmm cok zor biliyorum bir arkadasımında bebeği dogduktan bir gün sonra melek oldu yazdıgı bir yorum vardı çok zor ama belki bir teselli olur sana

Cennette bir oglum var.......seni kaybedeli 62 gün oldu.Evlat acisinin tarifi yok.Kor ateslerde yaniyor yüreğin. Kefenden kundak yapmak,süt kokulunu topraga vermek hic kolay degil.Üsürmü, islanirmi diye her yağmur yağdığında hickirarak aglamak hic kolay degil.Acikirmi,süt istermi.aglarmi annemi isterim dermi diye düşünmek...Birdaha bebegim olurda onu da kaybedermiyim diye korkmak..Hastaneden eli bos dönmek, Her sutüm geldiginde oglum agliyor diye düşünmek hic kolay degil. Tek tesellimiz Rabbimin bu aciya verdigi büyük mukafat.Allah kullarina zulmetmez bize de etmedi.dogdun ve sadece 1 gün yasadin bu hayati sonra Seni cennet melegi.beni de senin annen olarak secti.Ben sana cennet veremezdim.Peygamberimizde böyle bir imtihan yasadi.Karsiligi büyük olacak elbette.Bu acinin mükafatını cennette verecek orada kavusturacak bizi.Rabbim sana cennete gir dediğinde annemi babami almadan girmem diyecekmissin iste ben senin gibi hayirli bir evlat annesiyim.Babanda bende seni cok seviyoruz iyi ki bizim yavrumuz oldun melek yavrum,süt kokulum,Muhammet Eymenim..Allahim bütün evlatlari annelerine bagislasin...Bir cocuk ölünce Allahü teala,bildigi halde,meleklerine sorar : "Kulumun cocugunu aldiniz,Kalbinin meyvesini kopardiniz"peki kulum ne dedi?-Ya Rabbi hamd edip teslimiyet gosterdi.O Kuluma,Cennette bir ev yapip adini da Hamd evi koyun.(Tirmizi)

bunu bi yerde okumuştum ağlamişim . çok zor Tam 5 ay geçti melegimi kaybedeli.. acisi mi hiç geçmedi geçemez geçmesin.... herks teseli etse ben teseliye varamam..bir melek annesi olduğum için çok mutluyum. oğlum cennette bizi bekliyor. konuyu tekrar okudum gözden geçirdim içim çok sizdi inanki ağlayamiyorum artık.

Ah Kıyamam ben sana seni çok iyi anlıyorum inan ben de bir düşük yaptım malesef doktor hataları yüzünden insanlar ne uzuntulere katlanmak zorunda kalıyor Allah sabri versin kuzum umarım sağlıklı evlatlar edijirsin onun yerine tutmadan avutur belkide üzüntünu uyuşturMuş olursun

amin saol seninde başin sağolsun. ağlayamiyorum.aklıma geliyor bazen.. keşke oğlum olsaydi söle... felan hayal ediyorum hala... ikinci bebegimiz olucak tabi Allah nasip ederse inşallah.. o bizim teselimiz olucak.. henüz bebiş düşünemüyorum korkuyorum .

Bende korkmustum aradan bir yıl geçti bizim şimdi bende yeniden düşünüyorum ama inan kuzum geçiyo ama can avını çok iyi biliyorum eski günlerim gelince hala canım acir ama alisiyosun bir süre sonra yokluğuna sevmiyorsun deil zamanla lisiyosun işte

cnm kaç haftalıkken kaybettiniz
bu aci çok zor geçmiyor bende 2-3 ay sora başliycam bebek çalışmalara... eşim deli gibi bebek istiyor oda korkuyor kaybedeceginden.. bide kilo sorunum var veremedim kilo bile kötü. ama kendimi çok sıkıyorum sıktığım için veremiyorum.

kıyamam allahım sabır versin

rabbim başka acı göstemesin başınız sağolsun üzülmeyi nee olur bir melek var artık gözyüzünde koşulsuz sartsız sizi koruyan

rabbim başka acı göstemesin başınız sağolsun üzülmeyi nee olur bir melek var artık gözyüzünde koşulsuz sartsız sizi koruyan
amin artık üzülmek istemiyorum ağlamak istemiyorum bilmiyorum işte.. bu sene umutluyum.. bebişimiz olacagini hissediyorum. rabbime biraktim herşeyi..

gözlerim doldu ya dayanamıyorum böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…