Benim yüreğim gitti:(

Herkese ayri ayri tesekkur ederim
Meleğini kaybedeli 8 gün oldu acisi hala içimde.
Arkadaşlar her gün ölçün tansiyonu mutlaka ne olur olmaz..
Eve alet alin ölçün. Basin mi donuyor hemen gidin vakit kaybetmeden. Benim yasadigim aciyi kimse yasatmasin çok agir birşey bu.
Evleneli 1 sene olacak evlendigim gün meleğim gelecekti olmadi
Sezaryenle olduğum için 1 sene bekliycem çok uzun bu;(

Ayni benimde öyle durumun vardi bebeğim için aof dondircaktim yada birşeyler yapcaktim. Herşey planlanmaya calistim olmadi. Beşik aldim herşeyi aldik karnimi severdim.. Bi kere bebeğinin öldüğü gün döndü kafasini hissettim ama anlayamadim hareket ediyor dedim işde gitti evladim geri istiyorum ama gelmiyor.. Çok özledim ben meleğini daha doğmadan bile... O benim bi parcamdi herseyimdir.. Hala acisini cekiyorum 1 hafta oldu dikislerim biraz geçti ama acim geçmedi...

Saolun annen normal doğum yapmis işde bi kaç ay sonra sana hamile kalmis benim tam 1 yil bekliycek sezaryenle olu dogurdum doktorlar izin vermiyorlar dikişlerin 1 haftada geçti maşallah iyilestim biraz aciyor ama geçer ins

Kurtarmstin allah sizi korumuş bebeginizde.. Ben kurtamadim bebeğimi 7aylik yaşar aslinda. Benimki yasayamadi

Allah yardımcınız olsun. Üzüldüm. Benim bir arkadaşım 32. haftada kaybetti bebeğini. Sezeryanla aldılar. Üç ay sonra tekrar hamile kaldı ve şu an bebeği 2 aylık. İmkansız değil ama doktorlar tavsiye etmiyor tabi. Kendinize zaman tanıyın.

Seni çok iyi anlıyorum.
Ben de bebeğimi kaybettim daha önce, saatlerce kıvrandım ağrıyla ama inkar ettim.
Örtüyü kaldırıp da o kanları görünce canhıraş çığlığımdan kendim korkmuştum.
Çok kötü günlerdi, acısını Allah kimseye yaşatmasın.

Rabbim sabir versin size.
Tekrar bir evlat nasip etsin ins.
Hayat aci malesef. Ne desek bos kaliyor bazen. Acinizi azaltsin Rabbim.

Allah sabır versin size çok üzüldüm gerçekten. 2 sene önce komşum doğumda tansiyon nedeniyle vefat etti bebeği yaşıyor birde kızı vardı ama anneyi kaybettiler bende herkese tansiyon konusunu söylüyorum bu yüzden. Her turlu çok zor güçlü olun metanetli olun. Başınız sağolsun

Öncelikle başınız sağolsun.
1 yıl bekleyeceğim diye de üzülme, Allah bilir orasını. Bakarsın erkenden gönderir meleğini, sağlıklı bi'şekilde kucağına almanı da nasip eder.

Sen şimdi süreyi düşünmeden toparlanmaya çalış. Doğru zamanda gelir zaten meleğin.

Vadesi bu kadarmış yavrunun, cennete tertemiz bir bebek gönderdin. Allah'ım sizlere sabır versin, başınız sağolsun..

benim de benzer bir olayim oldu. ilk hamileligimdi ve suan icin son. kalbi atmiyordu aldilar. ertesi gun gidelim bolur versinler gomelim diye kendimi yerden yere atmistim. ama insan zamanla kendine geliyor dusunsenize demek ki dogmak kaderinde yoktu. cok kaderci biri degilimdir ama bir insan dunyaya gelecekse gocuk altinda kalan anneden bike saglikla geliyor yada trafik kazasi geciren anneden saglam bebek doguyor. ölmus anneden bike saglam bebek dogabiliyor kimi zaman. demek ki bizim icin biyle olmasi gerekiyormus. belki de 3 yasinda cok daha beter bisey yasayacakti. belki allah korusun kanser olucakti belki camdan dusucekti gecen ay demir kapiya simisti arkadasimin cocugunun parmagi 1.5 yasinda kiz cocugu ve parmagi koptu. ki bu arkadaslarim da cocugunun uzerine titrer. yani nolur uzulmeyin bu olacakmis . simdi o melek oldu hic cani yanmadi minik bir melek oldu. ve kardesleri olucak siz bana guvenin rahat olun derin nefes alin esinize simsiki sarilin...

Allah sabir versin kolay olurmu hic canindan bir parca. Mahserde sefaatci olsun size Insallah. Bencede sikayetci olmalisin

o senin cennet melegin oldu elinden tutacak senin umarım güzel güzel bebişlerin olur daha dikkatli daha iyi kontrollü olarak doğurursun onları Allah verdi Allah aldı ne denir ki sabır sınavınız ...

Başınız sağolsun... Yüreğimi parçaladınız... Rabbim o meleğinizin yüzü suyu hürmetine sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah size.

3 ay sonra mi kaldi doktorlar hemen tavsiye etmiyor bana 1 seneyi bekleyin dediler.

başın sağolsun evlat acısı hiçbirşeye benzemiyor

İnanki bende kivradim çok kotu agriyordu karnim kanda gelmedi ama doktora götürdü o anda bitti.

Evlat acisini unutmaya calisiyorum ama unutamam allaha isyan etmedim meleğim cennette bizi bekliyor diyorum esimle bebeğimiz kaybettikten sora çok siki tuttuk.. Esim hergun bana bebek gibi bakiyor. Çok şükür. Hastane cikisi annemler kendi evine göndermeye calisti gitmedimm gitmem...
Annem bana evlenmeden dedi ki vardiği yere siki tut dedi vardigim yere siki tutuyorum sözleri hala aklimda. Taraf tutmadim...okadar

Çok üzüldüm başınız saģolsun Minik melek sizin üzülmenizi hiç istemezdi eminim.Benim halam da ben küçükken tam üç kere bebek kaybetti,ama bir iki yıl sonra bir kizi oldu...
Eşiniz nasıl tepki veriyor?

Esim destekçi yanimda. Çok zor aci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…