Ayni benimde öyle durumun vardi bebeğim için aof dondircaktim yada birşeyler yapcaktim. Herşey planlanmaya calistim olmadi. Beşik aldim herşeyi aldik karnimi severdim.. Bi kere bebeğinin öldüğü gün döndü kafasini hissettim ama anlayamadim hareket ediyor dedim işde gitti evladim geri istiyorum ama gelmiyor.. Çok özledim ben meleğini daha doğmadan bile... O benim bi parcamdi herseyimdir.. Hala acisini cekiyorum 1 hafta oldu dikislerim biraz geçti ama acim geçmedi...Allah sabır versin..
Çok ama çok iyi anlıyorum sizi. Geçen sene 26 temmuzda ben de 20 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim. Zaman dursun istiyor insan. Hayalleri yarım kalıyor insanın, alırken içinin pırpır ettiği içinde bebeğini düşünürken asıl mutluluk buymuş dediğin herşey canını yakıyor. Ben hayatımı o bebeğe göre planlamıştım. Okulumu, tezimi, işimi, ideallerimi.. herşeyimin merkezinde oğlum vardı. Ama nasip olmamıştı. Herşeye bıraktığım yerden devam etmek o kadar canımı acıtmıştı ki.. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor. Benim niye kaybettiğim de belli değil, kıyamamıştım otopsiye yollayamamıştım oğlumu.. Ama bırakmayın kendinizi. Şu an dizimde uyuyan bi oğlum var benim. 21 ağustosta kucağıma aldığım yeni bi umudum var karşımda. Siz ne kadar metanetli olursanız o kadar çabuk toparlarsınız. Hayata ne kadar çabuk dönerseniz yeni umutlar yeni başlangıçlar için o kadar çok şansınız olur. Göremedim yüzünü demişsiniz ya, ama belki böylesi daha iyidir biliyormusunuz. Ben görmüştüm mosmor ama melek gibiydi yüzü. Ama şu an karşımda uyuyan oğluma o kadar benziyordu ki.. İster istemez o da yaşasaydı acaba uyurken böyle mi olurdu yada uyanırken böyle mi bakardı diye ağlarken buluyorum kendimi.. Rabbim dayanma gücü versin, en kısa zamanda da hayırlısıyla yerine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Kimseyi, düşmanlarımızı bile evlatla, evlat acısıyla imtihan etmesin rabbim. Çok zor biliyorum canın çok yanıyor ama unutma kendini psikolojik olarak ne kadar çabuk toparlarsan yeni mucizene o kadar yakın olursun.
Saolun annen normal doğum yapmis işde bi kaç ay sonra sana hamile kalmis benim tam 1 yil bekliycek sezaryenle olu dogurdum doktorlar izin vermiyorlarBaşın Sağolsun. Ben annemin 2. Çocuğuyum. Ilk çocuğunu ölü olarak normal doğumla doğurmuş. Simsiyah Saçları varmış. Hala anlatır. Bebeğin ölü doğmasının sebebi ise annem aynı senin gibi hamileliğinde tansiyon hastası olmuş ve bebek fazla tuzdan annemin karnında zehirlenerek ölmüş ve zavallı anneme o bebeği normal doğumla doğurmuşlar sonrasında da alıp hiç bilmediği bir yere gömmüşler. Senin durumunu okuyunca annem geldi aklıma sadece paylaşmak istedim. Tekrar başın Sağolsun
Kurtarmstin allah sizi korumuş bebeginizde.. Ben kurtamadim bebeğimiYüksek tansiyon nedeniyle 31 haftalık erken doğum yaptım ben de..
Yalnız,Allah bin kere razı olsun doktorum direkt teşhis koydu ve gerekeni yaptı. Benim de hayati tehlikem vardı üstelik.
Hastane,doktor çok önemli işte, bir bakıma onlara da muhtacız.
Şans,nasip,kader...Allah sabır versin,tekrar nasip etsin de bu kez sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu..melek olan bebeğiniz de cennette şefaatçiniz olsun inşallah. .
Seni çok iyi anlıyorum.Saolun allah yasatmasin bu aciyi kimseye. Yüreğim yaniuor meleğini özlüyorum göstermediler bana yüzünü 7 ay tasiyabildim karnimda.. Alismistim benimsemiş im ben oğlumu..
Hasan emir koycaktim.. 1 sene olcak 11 ekimde evleneli.. Bebisle 1 yila gircektik. Simdiyse Kutlayamam.cok aci cekiyorum meleğini geri istiyorum gelmiyor
benim de benzer bir olayim oldu. ilk hamileligimdi ve suan icin son. kalbi atmiyordu aldilar. ertesi gun gidelim bolur versinler gomelim diye kendimi yerden yere atmistim. ama insan zamanla kendine geliyor dusunsenize demek ki dogmak kaderinde yoktu. cok kaderci biri degilimdir ama bir insan dunyaya gelecekse gocuk altinda kalan anneden bike saglikla geliyor yada trafik kazasi geciren anneden saglam bebek doguyor. ölmus anneden bike saglam bebek dogabiliyor kimi zaman. demek ki bizim icin biyle olmasi gerekiyormus. belki de 3 yasinda cok daha beter bisey yasayacakti. belki allah korusun kanser olucakti belki camdan dusucekti gecen ay demir kapiya simisti arkadasimin cocugunun parmagi 1.5 yasinda kiz cocugu ve parmagi koptu. ki bu arkadaslarim da cocugunun uzerine titrer. yani nolur uzulmeyin bu olacakmis . simdi o melek oldu hic cani yanmadi minik bir melek oldu. ve kardesleri olucak siz bana guvenin rahat olun derin nefes alin esinize simsiki sarilin...Merhaba
30 ağustos günü biricik melegimi kaybettim 31 haftaliktir dört gözle bekliyordum dünyaya gelmesini.. Beşik almistik herşeyi hazirdi.. Mutluyduk..
Nasil mi? Cts günü başladı herşey...
Karnim şiddetli agriyordu kotuydum.. Pazar gecesi her saatte wcye kalkiyordum durmuyordu agrilarim..
Pazar öğlen doktora gittik idrar testi yaptirdik dedi ki kum düştü böbrek rahatsizlik var deyip geri gönderdiler eve..
Eve geldik ve bitmiyordu agrilarim
Esim bi daha götürdü acile. Oradan dogumhaneye gönderdi ve o an kotu başlıyordu benim için.
Hemşire kalp atislari duyamiyorum dedi doktoru aradilar geldi doktorumuz da..
Utrason makineyi getirdiler baktim dediki eşime
Kalbi durmuş ve ölmüş
O an ben çok kotu oldum agliyordum
Bebeğimi istiyorum dedim kurtar nolur dedim yok..
Sonra bebeğimi sezaryenle aldilar.. O bi melek oldu..
1 hafta geçti hala karnimi seviyorum.. Oglusum diyorum yok gitti evladim.
Sonradan öğrendim ki yuksek tansiyondan göbek bagi kopmuş karnimdan.. Ondan gitti oglusum...
Hic bakmadilar doktorlar bana tansiyonumu.. Hep kilo kilo.. O kadar kizginim ki doktorlara.. Simdi 1 hafta gecti 10 kilo kaybettim. Hala acisini çekiyorum
Allah hic kimseye evlat acisi yasatmasin.. Çok kotuHamilelerde sesleniyorum mutlaka tansiyonu ölçün. Her konuda baktirin...
Teşekkür ederim.
3 ay sonra mi kaldi doktorlar hemen tavsiye etmiyor bana 1 seneyi bekleyin dediler.Allah yardımcınız olsun. Üzüldüm. Benim bir arkadaşım 32. haftada kaybetti bebeğini. Sezeryanla aldılar. Üç ay sonra tekrar hamile kaldı ve şu an bebeği 2 aylık. İmkansız değil ama doktorlar tavsiye etmiyor tabi. Kendinize zaman tanıyın.
başın sağolsun evlat acısı hiçbirşeye benzemiyorMerhaba
30 ağustos günü biricik melegimi kaybettim 31 haftaliktir dört gözle bekliyordum dünyaya gelmesini.. Beşik almistik herşeyi hazirdi.. Mutluyduk..
Karnim şiddetli agriyordu kotuydum.. Pazar gecesi her saatte wcye kalkiyordum durmuyordu agrilarim..
Pazar öğlen doktora gittik idrar testi yaptirdik dedi ki kum düştü böbrek rahatsizlik var deyip geri gönderdiler eve..
Esim bi daha götürdü acile. Oradan dogumhaneye gönderdi ve o an kotu başlıyordu benim için.
Kalbi durmuş ve ölmüş
Sonradan öğrendim ki yuksek tansiyondan göbek bagi kopmuş karnimdan.. Ondan gitti oglusum...
Hic bakmadilar doktorlar bana tansiyonumu.. Hep kilo kilo.. O kadar kizginim ki doktorlara.. Simdi 1 hafta gecti 10 kilo kaybettim. Hala acisini çekiyorum
Allah hic kimseye evlat acisi yasatmasin.. Çok kotuHamilelerde sesleniyorum mutlaka tansiyonu ölçün. Her konuda baktirin...
Teşekkür ederim.
İnanki bende kivradim çok kotu agriyordu karnim kanda gelmedi ama doktora götürdü o anda bitti.Seni çok iyi anlıyorum.
Ben de bebeğimi kaybettim daha önce, saatlerce kıvrandım ağrıyla ama inkar ettim.
Örtüyü kaldırıp da o kanları görünce canhıraş çığlığımdan kendim korkmuştum.
Çok kötü günlerdi, acısını Allah kimseye yaşatmasın.
Merhaba
Kalbi durmuş ve ölmüş
Teşekkür ederim.
Esim destekçi yanimda. Çok zor aci..Çok üzüldümbaşınız saģolsun Minik melek sizin üzülmenizi hiç istemezdi eminim.Benim halam da ben küçükken tam üç kere bebek kaybetti,ama bir iki yıl sonra bir kizi oldu...
Eşiniz nasıl tepki veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?