Benim yüreğim gitti:(

Başınız sağ olsun. Rabbim yerini doldursun . İlkinde özel bir kliniğe, ikincisinde ünlü bir hastaneye gittim kontrollerine ama tansiyona falan hiç bakılmadi. Kiloma bile bakılmadi. Tesadüfen doğurmuşum. Benim gibi çok kişi vardır eminim

Basın sağolsun canım,Allah sabırlar versin.Rabbim inşallah yine hayırlı evlatlar nasip etsin.

Allah sabır versin kardeşim.. Ne desek dindirmez biliyorum

ba$in saolsun
nasil olçulmez senin tansiyonun,hamilelikde en rutin kontrol bu,hatta burnun aksa dr ilk tansiyon olçer normalde
ALlahim yeni sini ansip edip acini hafifletsin insallah ..

Başın Sağolsun. Ben annemin 2. Çocuğuyum. Ilk çocuğunu ölü olarak normal doğumla doğurmuş. Simsiyah Saçları varmış. Hala anlatır. Bebeğin ölü doğmasının sebebi ise annem aynı senin gibi hamileliğinde tansiyon hastası olmuş ve bebek fazla tuzdan annemin karnında zehirlenerek ölmüş ve zavallı anneme o bebeği normal doğumla doğurmuşlar sonrasında da alıp hiç bilmediği bir yere gömmüşler. Senin durumunu okuyunca annem geldi aklıma sadece paylaşmak istedim. Tekrar başın Sağolsun

Allah size sabir versin, insallah en hayirli zamanda evinizi bebek sesleriyle neselendirsin.

Allah sabır versin..
Çok ama çok iyi anlıyorum sizi. Geçen sene 26 temmuzda ben de 20 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim. Zaman dursun istiyor insan. Hayalleri yarım kalıyor insanın, alırken içinin pırpır ettiği içinde bebeğini düşünürken asıl mutluluk buymuş dediğin herşey canını yakıyor. Ben hayatımı o bebeğe göre planlamıştım. Okulumu, tezimi, işimi, ideallerimi.. herşeyimin merkezinde oğlum vardı. Ama nasip olmamıştı. Herşeye bıraktığım yerden devam etmek o kadar canımı acıtmıştı ki.. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor. Benim niye kaybettiğim de belli değil, kıyamamıştım otopsiye yollayamamıştım oğlumu.. Ama bırakmayın kendinizi. Şu an dizimde uyuyan bi oğlum var benim. 21 ağustosta kucağıma aldığım yeni bi umudum var karşımda. Siz ne kadar metanetli olursanız o kadar çabuk toparlarsınız. Hayata ne kadar çabuk dönerseniz yeni umutlar yeni başlangıçlar için o kadar çok şansınız olur. Göremedim yüzünü demişsiniz ya, ama belki böylesi daha iyidir biliyormusunuz. Ben görmüştüm mosmor ama melek gibiydi yüzü. Ama şu an karşımda uyuyan oğluma o kadar benziyordu ki.. İster istemez o da yaşasaydı acaba uyurken böyle mi olurdu yada uyanırken böyle mi bakardı diye ağlarken buluyorum kendimi.. Rabbim dayanma gücü versin, en kısa zamanda da hayırlısıyla yerine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Kimseyi, düşmanlarımızı bile evlatla, evlat acısıyla imtihan etmesin rabbim. Çok zor biliyorum canın çok yanıyor ama unutma kendini psikolojik olarak ne kadar çabuk toparlarsan yeni mucizene o kadar yakın olursun.

ne desem bilemedim

çok zor
benimde 16 haftalık kaybım var , soyledıklerınızde cok haklısınız
doktorlar ıstemese bıle bence her hamıle tansıyon ve ıdrar tahlılını sık sık yaptırması gerekıyor
ote yandan yuksek tansıyon sızınde hayatınızı rıske edebılırdı, seren serengılınde bu tarz bı sorunu vardı hatırladıgım kadarıyla
Rabbım ıcınızı ferahlatsın canım

Her evladın yeri ayrı ama Allah sabır versin ve yeniden çocuğunuzu size nasip etsin. Sağlıkla sıhhaetle kucağınıza alın..

allah sabir versin cnm..kelimelern tukendgi an bu iste..kendni toparla bu bir yil icnde ..belirli bi haftadan snra tansiyon olcumu col onemli ..ins en kisa zamanda istedgn gbi yeniden evlat sahibi olursn ...

(( kıyamammmmmm... allahım sabır versin size.. güç versin..

bebeğin melek oldu daha dünyaya gelemeden cennete gitti günahsız olarak. öbür dünyada kavuşursunuz inşallah canım metanetli ol dua et.. meleğine kardeş gelir ilerde acısı daha dayanılır olur
başın sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…