- 14 Ağustos 2018
- 563
- 273
- 18
- 29
herkese iyi geceler. misafirlikteyim 1 haftadır fakat tatsız bir olay yaşadım 3 gün önce. şöyle açıklıyayım. eşimin dayısının evi düğün sebebi ile gelmiştik fakat bırakmadılar bir kaç gün daha misafirlik uzadı neyse gelelim konuma. evin büyük kızı boşanmış hemen 1 sokak arkada oturuyor ailesinden ayrı 2 çocuğuyla beraber. ben ilk defa gördüm ablayı zaten çok sıcak kanlı geldi bana. ama evin ahalisi olmak üzere kaynanam vs ablanın pek güvenilir biri olmadığını ve çok dedikoducu olduğunu söylediler. tabi beni asla ilgilendirmez. sonra sabah kahvaltı yaptık ben iş yaparken abla geldi çocuklarıyla hiç birseye elini sürmedi sadece oturup konuşuyordu bende o sırada banyoyu yıkıyorum sonra evin en küçük kızı var adı selanur olsun. dedi ki abla sen niye oturuyosn bak meryem abla iş yapıyor o misafir sende yardım et demiş ben yoktum o zaman orda. duymadim yani. sonra oda aynen şöyle demiş. yaptıklarıma sayın... sonra kalktı gitti bende olayi bilmediğim için hiç anlamadm ne olduğunu ablacm bir daha gel olur mu sohpet edelim dedim bana gayet ılımlı şekilde konuştu. ama gerçekten ne olduğunu anlamadm. sonra 3 gün oldu aradılar ama abla cevap vermiyor bugünde kız kardesine mesaj çekmiş sitemli. siz ailece ne yapmaya çalışıyorsunuz diye flaan. bende haliyle huzursuz oldum. ama ailesi de çok sıkı fıkı değiller yani öyle sezdim. ne bileyim yine de huzursuz oldum 3 gündür cevap vermiyor bugün tabakları vardı kardeşi götürdü. almamış eve aramış ki tabakları çöpe atın diye anlamadm ben mi birşey yaptım yoksa kendi sorunları mi. ama kardeşinin o laftan sonra araları bozuldu