• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim yüzümden bozulan ev huzuru

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
29
herkese iyi geceler. misafirlikteyim 1 haftadır fakat tatsız bir olay yaşadım 3 gün önce. şöyle açıklıyayım. eşimin dayısının evi düğün sebebi ile gelmiştik fakat bırakmadılar bir kaç gün daha misafirlik uzadı neyse gelelim konuma. evin büyük kızı boşanmış hemen 1 sokak arkada oturuyor ailesinden ayrı 2 çocuğuyla beraber. ben ilk defa gördüm ablayı zaten çok sıcak kanlı geldi bana. ama evin ahalisi olmak üzere kaynanam vs ablanın pek güvenilir biri olmadığını ve çok dedikoducu olduğunu söylediler. tabi beni asla ilgilendirmez. sonra sabah kahvaltı yaptık ben iş yaparken abla geldi çocuklarıyla hiç birseye elini sürmedi sadece oturup konuşuyordu bende o sırada banyoyu yıkıyorum sonra evin en küçük kızı var adı selanur olsun. dedi ki abla sen niye oturuyosn bak meryem abla iş yapıyor o misafir sende yardım et demiş ben yoktum o zaman orda. duymadim yani. sonra oda aynen şöyle demiş. yaptıklarıma sayın... sonra kalktı gitti bende olayi bilmediğim için hiç anlamadm ne olduğunu ablacm bir daha gel olur mu sohpet edelim dedim bana gayet ılımlı şekilde konuştu. ama gerçekten ne olduğunu anlamadm. sonra 3 gün oldu aradılar ama abla cevap vermiyor bugünde kız kardesine mesaj çekmiş sitemli. siz ailece ne yapmaya çalışıyorsunuz diye flaan. bende haliyle huzursuz oldum. ama ailesi de çok sıkı fıkı değiller yani öyle sezdim. ne bileyim yine de huzursuz oldum 3 gündür cevap vermiyor bugün tabakları vardı kardeşi götürdü. almamış eve aramış ki tabakları çöpe atın diye anlamadm ben mi birşey yaptım yoksa kendi sorunları mi. ama kardeşinin o laftan sonra araları bozuldu :110::63:

Hepsini geçtim de istedikleri kadar ısrar etsinler belki nezaket olsun diye kalın demişlerdir, ne diye başkasının evinde bu kadar uzun kalırsınız ki onu anlamıyorum. Düğün için mecbur gitmişsiniz iyi güzel düğün bitmiş çekin gidin evinize herkes rahat etsin.

Hepsini geçtim de istedikleri kadar ısrar etsinler belki nezaket olsun diye kalın demişlerdir, ne diye başkasının evinde bu kadar uzun kalırsınız ki onu anlamıyorum. Düğün için mecbur gitmişsiniz iyi güzel düğün bitmiş çekin gidin evinize herkes rahat etsin.
buraya yeni geldik biz düğün başka evdeydi fakat eşimin dayısı çok ısrar etti 3 4 gündür falan burdayiz bide sadece kalan biz degiliz kaynanamin ailesinden olan herkes

Kardeşi yardım ediyor muydu ki , iş buyurdu ablasına ?

Isterse cennet olsun bir yerde bir günden fazLa kalamam o da mecbur kalsam.
yarın hemen bilet aldırıyorum zaten eşime. emin olun bende asla kalma taraftarı değilim kaynanamın ısrarı üzerine eşim de birşey diyemedi herkes burda diye benim de kalmami istedi

Ben kadının yerinde olsam bi haftadır burada canım ne misafirliği ben daha cok misafirim yeni geldim size der kahkaha atardım herhalde yazık işlenmiş boş yere. Sizlik bi sey yok tabi ama kendi kızını size kötüleyen insanlara pek güven olmaz bilginiz olsun.

Kendi aralarindaki laf sokma işinde sizi kullanmislar. Bence hiç araya gireyim falan demeyin, size patlar. Bir de size birini kötüledikleri zaman iyi veya kötü yorum yapmayin zaten yapmamışsıniz. Yoksa yine size patlar kötü olan siz olursunuz. O değil de küçük kardeş çok biliyorsa kendi yardım etseydi ya. Ediyorsa da kendi işine baksaydi durduk yere sorun çıkaracağına.

O nasıl bir ev ki?? siz, eşiniz, k.v ve k.vnin ailesinden herkes. O değilde kalma konusunda dayı ısrar etti diyorsunuz, erkekler böyle şeylere bayılır ve bu konularda gereksiz bir boş g..tlülükleri vardır. Acaba eşi, ailesi bu durumdan hoşnut mu? Misafirliğin kısası makbul. Birinci gün tamam hadi ikinciye de eyvallah ama sonrası? Bunun yemesi içmesi, yatması kalkması, temizliği. Misafir severim ama o kadar kalabalığı da insanı darlar. Dayı düşüncesiz ama 3. Günden sonra kalanlar daha düşüncesiz.
Sonuç: ne siz ne kız kardeş ne abla suçlu. Herkes suçlu.

Son düzenleme:
O nasıl bir ev ki?? siz, eşiniz, k.v ve k.vnin ailesinden herkes. O değilde kalma konusunda dayı ısrar etti diyorsunuz, erkekler böyle şeylere bayılır ve bu konularda gereksiz bir boş g..tlülükleri vardır. Acaba eşi, ailesi bu durumdan hoşnut mu? Misafirliğin kısası makbul. Birinci gün tamam hadi ikinciye de eyvallah ama sonrası? Bunun yemesi içmesi, yatması kalkması, temizliği. Misafir severim ama o kadar kalabalığı da insanı darlar. Dayı düşüncesiz ama 3. Günden sonra kalanlar daha düşüncesiz.
Sonuç: ne siz ne kız kardeş ne abla suçlu. Herkes suçlu.
Erkekler ne boktan anliyolarki bide kalin diye israr ederler. Kahvalti yemek temizlik yatak derdi sanki onlarin üstünde. Benim amcam da her gittigimzde yalvarir kalin diye ama yengemin surat kalmayin der gibi. Ne gerek var ya herkes kendi evinde yatsin. O ne öyle mülteciler kampi gibi. Yazik evin kadinina.

Back
X