benim yüzümden bozulan ev huzuru

Misafir kaldiğım yerde hayatta banyo yıkamam:KK12: bazı erkekler kendi işi yapacakmiş gibi misafir cagiriyorlar israr ediyorlar.. sizlik birsey yok niye alindiniz anlamadım ... bir keresinde kuzenime gittik ..eşiyle kendi calisiyor ..abimde iki dakika oturalim diye girdi israr edilince... kalkmadi sonra ..karisi o yorgunlukla yemek yapti ... ay nasil uzulmustum ..bazi erkekler dusunmuyor ..sonra abimde pisman oldu duşünunce :110:

Almanların meşhur Atasözü derki 3 günden Fazlası Misafir artık Ev sahibine pis kokmaya başlar ..... Aplada hafif kıskançlık sezdim ama sizinle alâkası yok bunun zaten onların kendi aralarındaki birikilmiş kın nefretin sonuçlarıdır

Bir haftadir eve çöken bir dunya insan
Kendi kizindan dedikoducu diye bahseden dengesiz ev sahibi
Artik herkes evine bence bu nedir yahu banyo yikayacak evreye gecilmis ayiptir
O evi düşünemedim Dark,yorgan serip yatanlar,tangır tungur tencere kaşık sesleri:rolleyes:
Ev sahibinin dengeyi şaşması anormal gelmedi,bir de önce iyilermiş,iyi bari,ya kötü olsalardı:)

Sedanur da olsa insan isim sallarken bu ismi sallar mi? Ayse olsun fatma olsun elif olsun der...
bence de

Ayşe Fatma daha mantıklı olurdu tabi ki ama Selanur yerine Sedanuru tercih ederim.
Konu sahibi bizi aydınlatsa iyi olacak

Bence artık evinize dönün banyo yıkamak nedir yahu misafir olduğun evde .
Konuya gelecek olursak sizlik bir durum olduğunu düşünmüyorum, üzülmeyin .

Sizlik bir şey yok. Kendi aralarında bir çekişme var demek ki. Bu arada ablaya iş buyuran küçük ne yapıyordu?

Kadının evi ayrı o kirletmiyor ki o temizlesin. Bence iyi yapmış tavır yapmakla. Tepesine çıkmaya çalışıyorlar belli ki.
Misafir yanında denecek şey mi çok ayıp..

O değil de neden selanur? :KK45:

Ahira donmustur o ev ,oturulmaz gari
Tovbest
Asabi bozulmus insanlarin
Tatilde teyzeme gittim,1 gece kalıp döndüm,o bile fazla fazla yetti.Bize de çok misafir gelirdi küçükken,bize sıra gelmezdi bir türlü,annem pişir taşır koştur:110:
Ben de sevdiklerimi ağırlamayı severim ama gerilirim hazırlıklarda ne yalan söyleyeyim,o yılların etkisi sanırım.

Sizlik bir şey yok. Kendi aralarında bir çekişme var demek ki. Bu arada ablaya iş buyuran küçük ne yapıyordu?

Kadının evi ayrı o kirletmiyor ki o temizlesin. Bence iyi yapmış tavır yapmakla. Tepesine çıkmaya çalışıyorlar belli ki.
Misafir yanında denecek şey mi çok ayıp..

O değil de neden selanur? :KK45:
Selasını doğunca vermişler kızın:D

Tatilde teyzeme gittim,1 gece kalıp döndüm,o bile fazla fazla yetti.Bize de çok misafir gelirdi küçükken,bize sıra gelmezdi bir türlü,annem pişir taşır koştur:110:
Ben de sevdiklerimi ağırlamayı severim ama gerilirim hazırlıklarda ne yalan söyleyeyim,o yılların etkisi sanırım.
Bu ekonomi konularinda 300 lira aylik mutfak masrafi olanlar aha iste onlar ;) gidip milletin evine postu serip haftalarca kalanlar

misafir gidilen yerde ben banyo yıkamazdım açıkçası.bulaşık toz supururum ama tuvalet banyo ev halkının yıkaması gerkir.senın yuzunden olan bır durum yok.bı ınsanda kızını nıye ayırır dedıkoducu dıye onuda anlamadım.teyzzeler bı kere yiğenleri için ölüyor.bılemedım.

Durumu hiç üzerinize almayın. Onların aile içinde sıkıntıları var .Şansınıza yanınız da patlamiş

Back
X