- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooy Meryem ciddimisinburaya yeni geldik biz düğün başka evdeydi fakat eşimin dayısı çok ısrar etti 3 4 gündür falan burdayiz bide sadece kalan biz degiliz kaynanamin ailesinden olan herkes
Selanur"un çevresi seni tanıdı bence,kılık değiştir:)ismi gerçekten selanur :)
O evi düşünemedim Dark,yorgan serip yatanlar,tangır tungur tencere kaşık sesleriBir haftadir eve çöken bir dunya insan
Kendi kizindan dedikoducu diye bahseden dengesiz ev sahibi
Artik herkes evine bence bu nedir yahu banyo yikayacak evreye gecilmis ayiptir
Sedanur da olsa insan isim sallarken bu ismi sallar mi? Ayse olsun fatma olsun elif olsun der...
bence de
Ahira donmustur o ev ,oturulmaz gariO evi düşünemedim Dark,yorgan serip yatanlar,tangır tungur tencere kaşık sesleri
Ev sahibinin dengeyi şaşması anormal gelmedi,bir de önce iyilermiş,iyi bari,ya kötü olsalardı:)
Tatilde teyzeme gittim,1 gece kalıp döndüm,o bile fazla fazla yetti.Bize de çok misafir gelirdi küçükken,bize sıra gelmezdi bir türlü,annem pişir taşır koşturAhira donmustur o ev ,oturulmaz gari
Tovbest
Asabi bozulmus insanlarin
Selasını doğunca vermişler kızınSizlik bir şey yok. Kendi aralarında bir çekişme var demek ki. Bu arada ablaya iş buyuran küçük ne yapıyordu?
Kadının evi ayrı o kirletmiyor ki o temizlesin. Bence iyi yapmış tavır yapmakla. Tepesine çıkmaya çalışıyorlar belli ki.
Misafir yanında denecek şey mi çok ayıp..
O değil de neden selanur?![]()
Bu ekonomi konularinda 300 lira aylik mutfak masrafi olanlar aha iste onlarTatilde teyzeme gittim,1 gece kalıp döndüm,o bile fazla fazla yetti.Bize de çok misafir gelirdi küçükken,bize sıra gelmezdi bir türlü,annem pişir taşır koştur
Ben de sevdiklerimi ağırlamayı severim ama gerilirim hazırlıklarda ne yalan söyleyeyim,o yılların etkisi sanırım.
Selasını doğunca vermişler kızın![]()
ismi gercekten selanur valla billaSedanur da olsa insan isim sallarken bu ismi sallar mi? Ayse olsun fatma olsun elif olsun der...
bence de