Benim yüzümden kardeşimin karısı çıldırmış

Ftmoztrk0910

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2021
66
67
3
40
Kızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?

Kızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Merhaba canım.. bence hatalı kardeşin çünkü sonuçta seninle konusuo gelin duysa ne olur ayıp etmiş bence.. kadın yanlış anlamıştır acaba benimi çekiştiriolar diye bence yapmasın öyle

kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Senlik bir şey yok ki, ne yapacaksin?
Boşver kendi aralarında çözsünler.
Kim hakli konusuna gelirsek tabii ki gelin haklı. Onunla ilgili konuşulduğunu sanmistir ki pat diye kapatmis.
Ayrıca devamlı hoparlörle konuşan insanlarla ben de hiç konuşmak istemem ya, benim özel konusmama Allah bilir kim şahit olacak. Yani kardeşinin alışkanlığı hiç hoş değil. Bence ona kabosuz kulaklık hediye et..
Ha bu arada neden evdeki kavgayı tutmuş sana yetiştirmiş?? Gerçekten kardeşin çekilecek çile değil. Rahatlamış mi karısını kardeşine çekistirince?

kardeşin yanlış yapmış eşi büyük ihtimalle onu hakkında konuştuğunuzu yada gizli bişey konuştuğunuzu düşünüp bozulmuştur. tabi kardeşinizle her konuştuğunuzu eşlerin bilmesine gerek yok bence ama. görüşmenin üstüne gidince eşinin bozulması da normal

Belki onunla ilgili konuştuğunuzu düşünmüştür biraz haklı. Ama tam tersi siz özel bir sıkıntınızı anlatıyor da olabilirsiniz öyle de düşünebilir. Ne düşünürse düşünsün konunun sizle alakası yok.

Sizinle alakasi yok. Kardesinizin sucu. Hep acik tutan adam birden kapatiyorsa sizin onun hakkinda konustugunuzu düsündü büyük ihtimalle..halbuki her ailenin özeli var. Belki onun herseyi duymasini da istemiyor. Dedigim gibi: Sizlik bir durum yok. Aralarinda halletsinler

Ben garip bulmadım kardeşinizin yaptığını. Kiminle konuşursa konuşsun hoparlörlerden yayın yapmak zorunda değil. İlla özel bir şey konuşmanıza da gerek yok. Ben elim müsait değil de hoparlöre vereceksem mutlaka sorarım konuştuğum kişiye hoparlöre alıyorum diye. Gelinin kavga çıkarması saçma, sizin suçlanmanız ekstra saçma. Sizlik bir şey yok.

Bunu bile koştur koştur size yetiştirdiğine göre siz konuşuyorsunuz arkasından gelinin . Yoksa haberiniz olmazdı. Hopörleri sürekli kapatsa bende çıldırırım ben gelince. Ayrıca bence kardeşinizle konuşun ailesinin tüm özel durumlarını sizle paylaşmasın.

Kardeşinizin düşüncesizliği bence.
Ne o öyle bangır bangır telefonda konuşmak hiç sevmem.
Bide bunun sokakta görüntülü konuşanları var evlerden ırak.

Niye belki kardeşinin özel bir durumu var onu konuşacak, esiminizin her konuşmaya şahit olmak zorunda değiliz bence.

Konuda hoparlör kapatarak konuşmak kabalık orası ayrı.

her defasında yapmasından bahsediyorum , bir yerden sonra sizinde dikkatinizi çekmez mi ,

tlf çalsa alıp içeri gitse , bence çeker

Back
X