- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
Sizle ilgili bir şey yok kardeşiniz saçmalamış. Eşini huylandırmış eşi belki başkasıyla konuşuyor ya da arkamdan laf ediyorlar zannetti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de olay başka odaya gitmek değilmiş ki adam pat hoparlörü kapatmış karısı da yanlış düşünmekte haklıSizin gelin kendine dert aramış herhalde,
Yahu sizi dış hoparlöre alıyorsa, konuştuklarından korkmuyor ki alıyor, gelinin arkasından iş çevirseniz zaten hoparlöre almaz, telefon kulakta konuşur. Sonuçta hoparlör açık olunca herkes konuşulanı duyabiliyordur, kardeşinizin başka odaya geçmesi demek uzaya gitmek olmuyor ya. En basiti odanın önünden geçse bile duyar. Ne basit işler valla.
İyi de olay başka odaya gitmek değilmiş ki adam pat hoparlörü kapatmış karısı da yanlış düşünmekte haklı
Siz kendinizi suçlu hissetmeyin, sizi ilgilendiren bir durum yok. Kardeşiniz hoperlörü açıp kapıyorsa sizin buna mudahale edecek durumunuz yok ki. Kardeşinizin kendi yaptığı sey, kendi sorunu. Onlar aralarında çözecekler problemlerini. Gelininizin bundan dolayı size tavır alması da saçma sapan bir şey olur.Kızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Belki yaptığınız konuşmalar çok normal ama kardeşinin her eşi geldiğinde hoparlörü kapatmasi dogru degil. Ben olsam ben de bozulurum. Gizli saklı bişey yoksa ben içeri her girdiğimde neden hoparlör kapatılır ki?Kızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Elbette hatalı olan kişi kardeşiniz. Üstelik bu yaptığı ile sizi de zan altında bırakıyor. Gelin Hanımın yerinde kim olsa aynı tepkiyi verirdi. Kardeşinizin yaptığı hoş değil. Telefonu kulağına dayamak istemiyorsa çoğumuz gibi kulaklık kullansın. Ve bunu her konuşmada kullansın tabii ki, odaya biri girince değil.Kızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Kızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru
Tabi ki doğru değil. Niye hoparlörü kapatıyor ki demek ki bir şey benle ilgili konuşuyorsunuz diye düşünmüş olabilir . Kardeşinizde maşallah ağzında bakla ıslanmayan biri hemen size yetiştirmişKızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?