• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yüzümden kardeşimin karısı çıldırmış

kardeşiniz hatalı kusura bakmayın. yani kocam ben gelince böyle bir şey yapacak hayırdır derim. dedikodusunu yapıyormuş gibi görünmüşsünüz. telefonu kafasında parçalarım.

sizlik bir şey yok kardeşiniz halledecek siz bir şey demeyin yüz göz olmayın ailenin iç işlerine. bana da kavgalarınızı anlatmayın sen artık kendine ayrı bir aile kurdun her tartışmanızı bana taşıma benden kaynaklı olsa bile diyin.

erkeklerimize aile olaylarını başkalarına anlatmamayı kafasına vura vura öğreteceğiz kardeşi olsa bile.

Sizin suçunuz yok ama kardeşinizin eşi haklı. Onun hakkında konuştuğunuzu düşünmüştür.
Kardeşiniz de kimsenin duymasını istemiyorsa hoparlör kullanmasın o zaman 😑

Kadın haklı. Sonuna kadar hemde. Kardeşiniz hatalı. Ben olsam sadece tartışmazdım

Eşim genellikle ailesiyle benim olmadığım zamanlarda ya da balkonda konuşur bunu sıkıntı yapmam ama özellikle ben geldiğimde içeri alınıyorsa ses zaten arkadan konuşma ihtimaline karşı bir tedbirdir ve konuşulduğunu gösterir bende büyük olay çıkarırım.

Kızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Keşke her görümce sizin kadar düşünceli olsa benimkiler aramız bozulsun diye açık açık neler yapıyorlar hiç de vicdan da yapmıyorlar sizlik bişey yok bence burda kardeşiniz suçlu

Ya kardeşimde akıl sorunu var galiba.başkasına yapmıyormuş ne zaman benimle konuşsa gelin yanına geldiğinde pat hoparlörden çıkıyormuş.gelin haklı ben de ona hak veriyorum.bunarada gelin anneme anlatmış olayı annem bana anlattı.
Kardeşiniz sizin ters bişey söyleyeceğinizi düşünüyor önlem alıyor muhtemelen.

Ya kardeşimde akıl sorunu var galiba.başkasına yapmıyormuş ne zaman benimle konuşsa gelin yanına geldiğinde pat hoparlörden çıkıyormuş.gelin haklı ben de ona hak veriyorum.bunarada gelin anneme anlatmış olayı annem bana anlattı.
Sizin öncesinde bir tartışmanız, anlaşmakta zorlanmışlığınız falan mı oldu? Niye özellikle size yapıyor? Kardeşiniz yetiştirseydi karışmayın derdim ama annenizden gelmiş haber bu durumda birşey söylenmeli mi bilemedim.

Eşim de ben de telefon çalınca alıp oda değiştiririz. Bunda dikkat çekecek ne var ki?
Biz oda değil direk balkonda konuşuruz ailelerimizle yani ne konuşulduğunu duymayız Kudra hiç aklıma gelmedi beni mi çekiştiriyorlar diye.
Ama özellikle ben geldiğimde içeri ses alınıyorsa ya da konuşmanın devamında odayı değiştiriyorsa bende benim hakkımda konuşulduğunu düşünürüm. Yoksa zaten bence biri televizyon izliyorsa onu rahatsız etmemek için başka yerde konuşulması doğru olan

Biz oda değil direk balkonda konuşuruz ailelerimizle yani ne konuşulduğunu duymayız Kudra hiç aklıma gelmedi beni mi çekiştiriyorlar diye.
Ama özellikle ben geldiğimde içeri ses alınıyorsa ya da konuşmanın devamında odayı değiştiriyorsa bende benim hakkımda konuşulduğunu düşünürüm. Yoksa zaten bence biri televizyon izliyorsa onu rahatsız etmemek için başka yerde konuşulması doğru olan
Hiç umursamıyorum sanırım ben böyle şeyleri. Görümcem benim hakkımda konuşsa ne olur konuşmasa ne olur. Sülalem raad 😂😂😂

Sizin öncesinde bir tartışmanız, anlaşmakta zorlanmışlığınız falan mı oldu? Niye özellikle size yapıyor? Kardeşiniz yetiştirseydi karışmayın derdim ama annenizden gelmiş haber bu durumda birşey söylenmeli mi bilemedim.
Evet bir keresinde sitemli konuşmuştum kızmıştım ona kardeşimle telde konuşurken.o da duymuş.bu da benle konuşurken hoparlörde trl ama ne. Zaman kadın gelse yanına pat kapatıyormul teli kadın da çıldırıyoe haklı olarak.

Siz karışmayın aralarında halletsinler.

Hoparlörü devamlı açması tuhaf aslında, normalde işyerinde hoparlörü açtığımızda yanımızda kim varsa söylüyoruz ki karşı taraf konuşurken dikkat etsin.

Madem ki bir şekilde açtı, hoparlörü açmak yerine size haber verseymiş daha mantıklı olurmuş.

Evet bir keresinde sitemli konuşmuştum kızmıştım ona kardeşimle telde konuşurken.o da duymuş.bu da benle konuşurken hoparlörde trl ama ne. Zaman kadın gelse yanına pat kapatıyormul teli kadın da çıldırıyoe haklı olarak.

Haklı tabi.
Başına belayı dört diyarda arayıp bulmuş, tebrik ediyoruz kendisini. 😅

Bu gelin için çok can sıkıcı bir durum. Benim de zamanında aynısını kaynanam yapıyordu. Oğluyla konuşuyo konuşuyo ben odaya gelince susuyordu. Hayır konuştuğu da bişey olsa içim yanmaz. Ama çok sinir oluyordum hatta eşimle kavga etmiştim . Bunu bilerek beni kötü hissettirmek için yapıyordu o ama sinir bozucu bir durum

Kızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Hmm supheli hareketler bunlar, oyle algilanir ,kardesinin hatasi

Back
X