• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yüzümden kardeşimin karısı çıldırmış

Evet bir keresinde sitemli konuşmuştum kızmıştım ona kardeşimle telde konuşurken.o da duymuş.bu da benle konuşurken hoparlörde trl ama ne. Zaman kadın gelse yanına pat kapatıyormul teli kadın da çıldırıyoe haklı olarak.
Konu sahibi kusura bakma ama ben hiç samimiyetinize inanmadım. Bnce siz bunu birkere değil çoğu kez yaptınız.gelini çıldırmak için kardesinizi arıyorsunuz ? Siz sürekli kardeşinizle ne konuşuyorsunuz acaba. Yüzyüze geldiğinizde konussaniz olmazmi ?

Buraya da gelmiş günah çıkarıyorsunuz yorumlar ne olacak diye.

Annenizde hemen size yetiştirmiş gelin çıldırmış diye. anne kiz bol dedikodu yapiyosunuz belli.kardeste size güvenmediği için hoperlorden almak zorunda kalıyor

Kardeşiniz bu tartişmayi bile size yetiştirmiş. 🙄🙄 En tahammul edemeyecegim ve evlilik yurutemeyecegim adam tiplerinden biridir
devamli aile uyeleriyle konusup, sunu tartistik bunu tartistik anlatan ...
Eminim kardesiniz ilk defa anlatmiştir tabi. 😁

Neyse sizlik bir durum yok, kendileri cozecekler.
Kardesi değil gelin kaynanaya söylemiş kaynanada kalkmış kızına yetiştirmiş

Ya yüzüme karşı dümdüz seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor.o.pu dicem ben sana bana 40 yaşında koca mı bul dedim k.ltak nasıl gececek bu sinirim?kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor da.

Bravo 👏şimdi tanidim sizi ? Sizde kendinizi suçlu hissedecek göz yok.arkadasiniz sırf size birini önerdi diye bu lafları etmistiniz.

Gelin hakkında neler dediniz acaba kardeşinize .başka diyicek söz yok

Durum sizlik değil ama kardeşinizin yaptığı ablamla senden gizli konuşuyoruz düşüncesi oluşturuyor.

Konu sahibi kusura bakma ama ben hiç samimiyetinize inanmadım. Bnce siz bunu birkere değil çoğu kez yaptınız.gelini çıldırmak için kardesinizi arıyorsunuz ? Siz sürekli kardeşinizle ne konuşuyorsunuz acaba. Yüzyüze geldiğinizde konussaniz olmazmi ?

Annenizde hemen size yetiştirmiş gelin çıldırmış diye. anne kiz bol dedikodu yapiyosunuz belli.kardeste size güvenmediği için hoperlorden almak zorunda kalıyor
Yurrrruuuu beee aslan aslan ....

Kızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Kardeşinizin yaptığı hata
Gelinin aklında sürekli sizinle ilgili kötü izlenimler oluşmasına sebep olmuş

Aynen öyle olmuş bencede. Yüzyüze konuşursa gelini nasıl çıldırtacak(!) sürekli kinayeli laflar varsa adam korkudan içeri alıyor telefonu . Geline sabır diliyorum gerçi o da yavaştan patlamaya başlamış yakında bu kadar konuşamaz kardeşiyle telefonda:rolleyes:

Belki onunla ilgili konuştuğunuzu düşünmüştür biraz haklı. Ama tam tersi siz özel bir sıkıntınızı anlatıyor da olabilirsiniz öyle de düşünebilir. Ne düşünürse düşünsün konunun sizle alakası yok.
Bence düşünmemis bayaa konuşmuşlar, yoksa adam neden kapatsın hopörlörü.. belli ki devamlı da oluyor bu durum ki gelin kızmış.. yoksa bir kere olsa neden kızsın.. belli ki konuştuklarini karısı duymasın istiyor ki kapatıyor

Back
X