- Konu Sahibi Madamgonca
keşke hiç karışmasaydınız ... hep böyledir iyi olur Allahtan kötü olur senden bilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırlıyorsunuz değil mi ? O sene bizde bu arkadas Açıkta kalınca hocaya sormuştuk hoca hukuk kazanacak puan alan öğrenci öğretmenliğe yerleşti itiraz ederiz gerekirse Demişti .O seneyi çok iyi hatırlıyorum. Kardeşim bir evvelki sene tıp gelen puanla fizik tedaviye bile girememişti. Puanlar gerçekten çok uçmuştu. Düşük puan alanlar açıkta kaldı tabi. Bu ülkede sistem değişikliği, soru çalınması, sınav yok deyip son anda yapılması gibi şeylere denk gelen milyonlar var. Herkes arkadaşınız gibi yapsa ülke tımarhane olurdu hepten. Bunları size söylemesi, arkadaşlığınızın sona ermesi çok güzel olmuş. Vardır her şerde bir hayır. Kul hakkı desin dursun siz kendinizi bildikten sonra ne olacak.
İnş tez zamanda iyi bir işi olur işsizlik zordur bilirim belki de ondan böyle yaptı ama yine de beni böyle üzmeye Hakkı yoktuHadi bir senesini aldın geriye kalan 11 seneyi kimler almış, hala bir baltaya sap olamamış kendisi, hırsını sizden çıkarıyor
Onun tercihini de yapmamıştım bir de sadece fikir verdim dershane dershane onunla gezip eşlik etmiştim .
Ne saf bir insanmışım neden düzgün arkadaşlar seçemedim kendime sanki
Haklısın çıkardım listemden bundan sonra yazsa da cevap atmam :)Ayyy çok fena cidden...
boşver gitsin. Hayatındaki bir yükten kurtuldun. Deve kini varmış kadında resmen kaç yıldır üşenmemiş içinde tutmuş.
Böyle birinin zaten arkadaşın olmaması senin için daha hayırlı :)
İğrençsin gibi sözler yazdı bende çıkardım ama engellemedimBelli ki yıllardır içinde sana karşı öfke beslemiş. Bence çıkar hayatından olsun bitsin. Bu gibi insanlarla dost olunmaz zaten.
Aynısını ben yazacaktımHadi bir senesini aldın geriye kalan 11 seneyi kimler almış, hala bir baltaya sap olamamış kendisi, hırsını sizden çıkarıyor
Fazla yardım etmişsiniz. O sınavları kemdisi takip etmeliydi.Evet Sınavlarda vs ben haber vermiştim hep ona PTT sınavı oldu gecen onu söyledim banka sınavı oldu onu söyledim ama ciddiye Aldı mı bilmiyorum
Ben öğretmenim ve hiçbir bölümü kötülemiyorum. Diyelimki arkadaşın ilk yıl sizin yüzünüzden kaybetmiş. O kadar çalışkanmışta ikinci sene işletmeyi ancak kazanmış:)Merhaba hanımlar ,
Liseden beri çok samimi Olduğum bir kız kankam vardı . Beraber kalır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi kardeş biliyordum onu . Adı Ayşe olsun ünv Sınavına girdik beraber ben o sene yerleştim Ayşe kazanamadı ertesi sene tekrar girdi tercihlerini beraber yaptık dershaneye giderken tercih için ona hep eşlik ettim tüm tercihlerini doldurdu ama o sene sistem Değişti yazdığı yerler gelmedi. Yerleşemedi . 3. Sene sınava girdiğinde de Aydın'da işletme Kazandı . Derken okudu bitti vs vs üstünden seneler gecti . 12-13 sene önceki olay bu . Sonra KPSS ye girdi atanamadı , polisliğe başvurdu kazanamadı , şu an çalışmıyor .
Geçende görüşme mevzusu olmuştu . Birden bire ben seninle görüşmeyeceğim yaptıklarını unutmadım sen benim 1 senemi çaldın . Tercih yaparken senin hatan Yüzünden kazanamadım yoksa kazanırdım . Sen engel oldun sen kötü birisin vs vs diye beni suçlamaya başladı . Ben ilk başta ne senesi dedim tercihi senle yapmıştık Kenfim yapsam kazanırdım demeye başladı seneler oldu seni affedemiyorum dedi . Suçlu ben miyim arkadaşlar ? Yoksa o mu tuhaf ?
Ben olsam engellerdim. Yine canınızı sıkabilir mesajlarıyla.İğrençsin gibi sözler yazdı bende çıkardım ama engellemedim
Konu sahibi iktisat okuyup işe girmiş.Ben öğretmenim ve hiçbir bölümü kötülemiyorum. Diyelimki arkadaşın ilk yıl sizin yüzünüzden kaybetmiş. O kadar çalışkanmışta ikinci sene işletmeyi ancak kazanmış:)
Evet ilişkili bölümler. Bazı insanlar başarısızlıklarını kabul etmezler ve başkalarına yüklerlerKonu sahibi iktisat okuyup işe girmiş.
İktisat ve işletme birbiriyle ilişkili bölümler diye biliyorum, yanlış biliyor olabilirim tabii.
Arkadaşını kötülemek yerine örnek alsaydı da bir baltaya sap olsaydı.
Konu sahibi onun için sınavları takip etmiş. Daha ne yapsın, değil mi? Onun yerine sınava da girseymiş (!).
Yine olsa yine Yaparım insanlara yardımcı Olmayı severim ama salak yerine koyulunca üzülüyorumFazla yardım etmişsiniz. O sınavları kemdisi takip etmeliydi.
"Besle kargayı, oysun gözünü" sözüne çok uygun bu durum.
Bir an canınız sıkılır ama sonradan "ohh kurtuldum" dersiniz. Belki de şimdiden diyorsunuzdur.:) Çünkü bir tek beslenme çantasını hazırlayıp okula göndermediğiniz kalmış. İyilikten maraz doğmuş.
3. Senesinde Kazandı işletmeyiBen öğretmenim ve hiçbir bölümü kötülemiyorum. Diyelimki arkadaşın ilk yıl sizin yüzünüzden kaybetmiş. O kadar çalışkanmışta ikinci sene işletmeyi ancak kazanmış:)
Sanmam daha atmaz bence çünkü en son bana senin gibi arkadas Olmasın saha iyi dediBen olsam engellerdim. Yine canınızı sıkabilir mesajlarıyla.
Kendim temelli biryere atanayım diye kurum Sınavları'na girerken arkadaslarıma söylerim zaten ona da söylemiştim takip et diyeKonu sahibi iktisat okuyup işe girmiş.
İktisat ve işletme birbiriyle ilişkili bölümler diye biliyorum, yanlış biliyor olabilirim tabii.
Arkadaşını kötülemek yerine örnek alsaydı da bir baltaya sap olsaydı.
Konu sahibi onun için sınavları takip etmiş. Daha ne yapsın, değil mi? Onun yerine sınava da girseymiş (!).
İyilik de yapılmaz oldu. İnsanı iyilik yaptığına bin pişman edenler çoğaldı.Yine olsa yine Yaparım insanlara yardımcı Olmayı severim ama salak yerine koyulunca üzülüyorum