- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
Aynen öyle sinir etti beniİyilik de yapılmaz oldu. İnsanı iyilik yaptığına bin pişman edenler çoğaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle sinir etti beniİyilik de yapılmaz oldu. İnsanı iyilik yaptığına bin pişman edenler çoğaldı.
Hayatı istediği şekilde yolunda gitmeyenler genelde satasacak ,fatura çıkaracak yer arar olay bu bence . Uzak durman iyidirMerhaba hanımlar ,
Liseden beri çok samimi Olduğum bir kız kankam vardı . Beraber kalır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi kardeş biliyordum onu . Adı Ayşe olsun ünv Sınavına girdik beraber ben o sene yerleştim Ayşe kazanamadı ertesi sene tekrar girdi tercihlerini beraber yaptık dershaneye giderken tercih için ona hep eşlik ettim tüm tercihlerini doldurdu ama o sene sistem Değişti yazdığı yerler gelmedi. Yerleşemedi . 3. Sene sınava girdiğinde de Aydın'da işletme Kazandı . Derken okudu bitti vs vs üstünden seneler gecti . 12-13 sene önceki olay bu . Sonra KPSS ye girdi atanamadı , polisliğe başvurdu kazanamadı , şu an çalışmıyor .
Geçende görüşme mevzusu olmuştu . Birden bire ben seninle görüşmeyeceğim yaptıklarını unutmadım sen benim 1 senemi çaldın . Tercih yaparken senin hatan Yüzünden kazanamadım yoksa kazanırdım . Sen engel oldun sen kötü birisin vs vs diye beni suçlamaya başladı . Ben ilk başta ne senesi dedim tercihi senle yapmıştık Kenfim yapsam kazanırdım demeye başladı seneler oldu seni affedemiyorum dedi . Suçlu ben miyim arkadaşlar ? Yoksa o mu tuhaf ?
Deli mi ne kendi başka yerleri yazdı da siz mi gidip değiştirdiniz sankiO puana biryer gelirdi gelmemesi senin suçun diyor
Neler neler dedi şok oldum çok sinirliyim şu an
Abowww deli mi ne bende tercih konusunda birine yardım ettim, son tercihini ısrar ettim illa yaz bak orası gelicek diye ve o geldi sayemde okul okudu puanları az olanların sıkıntısı çok olur sizin kız ihaleyi size kesmişYok be ne tercih yaptıracağım . Tercih zamanı ona eşlik ettim dershane dershane gezdik aadece şırayı şırayı da yaz dedim düşük yerleri bile yazdı ama gelmedi .
Şimdi de diyor ki gelmemesi senin suçundu o puana biryer mutlaka gelirdi sen benim 1 senemi yedin
Merhaba hanımlar ,
Liseden beri çok samimi Olduğum bir kız kankam vardı . Beraber kalır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi kardeş biliyordum onu . Adı Ayşe olsun ünv Sınavına girdik beraber ben o sene yerleştim Ayşe kazanamadı ertesi sene tekrar girdi tercihlerini beraber yaptık dershaneye giderken tercih için ona hep eşlik ettim tüm tercihlerini doldurdu ama o sene sistem Değişti yazdığı yerler gelmedi. Yerleşemedi . 3. Sene sınava girdiğinde de Aydın'da işletme Kazandı . Derken okudu bitti vs vs üstünden seneler gecti . 12-13 sene önceki olay bu . Sonra KPSS ye girdi atanamadı , polisliğe başvurdu kazanamadı , şu an çalışmıyor .
Geçende görüşme mevzusu olmuştu . Birden bire ben seninle görüşmeyeceğim yaptıklarını unutmadım sen benim 1 senemi çaldın . Tercih yaparken senin hatan Yüzünden kazanamadım yoksa kazanırdım . Sen engel oldun sen kötü birisin vs vs diye beni suçlamaya başladı . Ben ilk başta ne senesi dedim tercihi senle yapmıştık Kenfim yapsam kazanırdım demeye başladı seneler oldu seni affedemiyorum dedi . Suçlu ben miyim arkadaşlar ? Yoksa o mu tuhaf ?
Merhaba hanımlar ,
Mesajlarını aynen aktarabilirim geçmiş Mesajları da duruyorBu benim "Karşı tarafı da dinlemeliyiz bir diye düşündüğüm konulardan. Siz taraflı anlatmışsınız gibi bilemedim.
Sana güvendim . Keşke sana güvenmeseydim diyor . Alıp elime kendim de yapmadım onunla beraberdik ayrıca hocaya gidip gösterdik birkaç kezDeli mi ne kendi başka yerleri yazdı da siz mi gidip değiştirdiniz sanki
Kendi görmedi mi yazarken tercihleri madem geleceginden emin olamiyordu ben kesin gelsin diye farklı yerler yazayim deseydi
İnsanlar neler kuruyorlar kafalarının içinde şok oluyorum
Aman iyi olmuş böyle birinden kurtulduğunuz için şanslısiniz
Benimde en yakın arkadasım öyle yaptı . Ben onun düğün kına Nişan vs herşeyine gittim hiç gelmedi hiçbirine herseye de bahane buldu ben gelmesem surat asarYa bazen en yakın dostum dediğin kardeş yerine koyduğun insanlar aslında içten içe seni en çok kıskananlar oluyor. Bak mesela benim de en yakın arkadaşım düğünüme gelmeyeceğini söyledi. Ki hastalık vs olsa amenna. Yedi kat el düğünümü sahiplendi ama o yok. Binbir tane bahane etti biletini ben alırım sana yeterki yanımda ol dedim nafile. Yine kendimi düşünen bencil ben oldum bide. Sen sen ol. En yakınım dediğin arkadaşına bile ne sırrını aç ne de gerçekten dost bil. İnsanın kendinden başka dostu yok. Herkes çıkarcı olmuş .İşine gelince yanında işine gelmeyine sallamıyorlar.
Benim puanım iyiydi sen yanlış Yaptığın için giremedim diyor . Dershaneye gidip sorduk kendi kendime yapmadım o da yanımdaydı ben anlamıyorum o Yüzden pek katılmadım dediAbowww deli mi ne bende tercih konusunda birine yardım ettim, son tercihini ısrar ettim illa yaz bak orası gelicek diye ve o geldi sayemde okul okudu puanları az olanların sıkıntısı çok olur sizin kız ihaleyi size kesmiş