- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
Bu konuyu açıp açmamakta o kadar kararsızım ki... Ama birilerine anlatmam gerek. Olay daha dün yaşandı tam anlamıyla hayatımın şokunu yaşadım diyebilirim. Pazar sabahı kahvaltı için hamur yoğurmuştum, hamuru yaparken nişan ve söz yüzüğümü çıkartmayı unutmuşum. Sonra temizleyip rafa koydum her zaman ki gibi. Sonra yemekti toplamaydı ev temizliği derken unuttum geri takmayı. Annem hep tembihlerdi unutma diye halbuki. Pazartesi sabahı işe gitmek için evden çıktım servise binince aklıma geldi. Akşam takarım artık dedim. Ve akşam eve geldiğimde ikisi de yerinde yoktu. Annem e dedim sen mi kaldırdın diye bir anda korku yaşadı. Babamın alıp bozdurduğunu düşünüyor yani bütün herşey onu gösteriyor. Annem orda çırpınırken babam oturmuş tv ye bakıyordu. Annem gece boyu ağladı çünkü bu bardağı taşıran son noktaydı. Gerçekten inanamıyorum nasıl olur böyle bir şey ağzından tek kelime bir şey çıkmadı. Annemi öyle üzgün görünce kendimi paraladım ama yapacak bir şey yoktu. Annem üzülme yaparız diyor da ben ona üzülmüyorum ki..
1) Babamın bunu nasıl yaptığına
2) Annemin bu kadar üzülmesine
3) Kardeşlerimin bunları yaşamasına üzülüyorum...
ne vardı sanki onları orda unutacak
1) Babamın bunu nasıl yaptığına
2) Annemin bu kadar üzülmesine
3) Kardeşlerimin bunları yaşamasına üzülüyorum...

ne vardı sanki onları orda unutacak