merhabalar arkadaşlar ben burada çok akıllı mantıklı yorumlar okuyorum çoğunlukla...ve bundan cesaret alarak yazmak istedim.biz eşimle 11 yıllık evliyiz geçici olarak kaynımın evinde kira vermeden oturuyoruz şu anda .ama bundan önce hep kiradaydık.ben aza kanaat eden bir insanım.ama geçimimizi ancak yaptığımız için şimdiye kadar herhangi bir yatırımımız olmadı.bu evde kaç yıl otururuz bilmiyorum. ama eşim bu evi abime babam aldı bizimde hakkımız var diyor.ve ilerde satarız elimizde paramız olur nasılsa atık kira vermiyoruz diyerek bir araba alalım diyor.ama iyi bir araba alalım satınca zarar etmeyelim diyor.bende arabanın yatırım olmıycağını daha çok masraf olacağını ayrıca alışınca satmanın zor olacağını düşünüyorum.ve diyorumki oturabileciğimiz gibi olmasada kredi çekip ev alalım kiraya veririz bir kısmınıkirası karşılar bir kısmınıda biz denkleriz aylık ödemeleri bu şekilde yaparız diyorum .fakat eşim hiç peşinat olmadığı için yanaşmıyor.düğünümde takılan altınlarımın hepsini kayınvaldemler aldı ve bir soğuk su içtik üstüne şimdi iste diyorum isteyemem otur işte açmısın açıktamısın diyor bu korkaklığı bu pasifliği beni öldürcek.ona kalırsa ben bu konuyu takıntı haline getirmişim gelecekten hiç kaygı duymuyor .hiç bir şeye ikna olmuyor.