normal yoldan hic olmayinca her yil 1kere denedik toplamda 3deneme canim ben evlendigimden beri istiyorum cocuk cok seviyorum cocuklariAllah hayırlısıyla sizin de kucağınızı doldursun inşallah.
Ama 3 sene bu kadar çok deneme için erken sanki.
Biraz daha kendinize zaman ayırıp hem kendinizi hem aklınızı boşaltsanız olmaz mı?
Yüzde 5 te olsa bi ihtimal var sonuçta, psikolojinizi düzeltin belki onunla ilişkilidir.
evet canim doktorlar kesin konusucnca bizde zaman kaybetmeyelim diyoruz hele bir tane olsunda insallah mantığıyla cunku çocuksuz evlilik eksik benden sonra evlenen herkesin oldu cok ozeniyorum cok istiyorumCanım üzülme ne olur.benim kuzenimin eşinin 2milyondu tüp bebekle ikizleri oldu . Daha iyi bir tüp bebek merkezinde deneyin normal yoldan olabilir Allah isterse ama olmayadabilir.buyuzden çok beklemeyin hatta çok embriyo olusursa dondurup kardeş de yaparsınız inşallah.
sagol canim Allah razi olsunolur inş. demeye geldim..
Allah gönlünüze göre versin inşallah.normal yoldan hic olmayinca her yil 1kere denedik toplamda 3deneme canim ben evlendigimden beri istiyorum cocuk cok seviyorum cocuklari
evet neye inanirsan beyin kendini ona gore ayarliyormis vücudu oyle yonlendiriyormus doktorlar bu iste umut cok onemli diyorlar insallah 2018ugurlu gelir bizeAllah gönlünüze göre versin inşallah.
Ama bu kanıtlanmış birşey siz ne kadar iyi olursanız ihtimalinizde o kadar artar.
Allah evladinizi bagislasin siz dahada zoru basarmissiniz suan icime bir umut dogdu insallah bizimde olur hayirlisiylasize daha önce yazdım mı hatırlayamadım
ama sıfır sperm teşhisi ile tüp bebekle bebeğimiz oldu
çok fazla psikolojinizi yıpratmayın zira gerginlik o başarısız sonuçların bir çoğunun sebebi
alanında uzman bir merkeze gidin güvenin ve hiçbir şekilde başka bir şey araştırmadan vs vs denilenleri uygulayın
bir süre de eğer çalışmıyor iseniz iş bulun para biriktirin hem bir amacınız olur hem kafanız dağılır
çalışıyorsanız da kendinize bir hobi edinin
az kafanız rahatlasın
eşiniz de çok gergindir aynı tavsiyeler onun için de geçerli
sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Allah evladinizi bagislasin siz dahada zoru basarmissiniz suan icime bir umut dogdu insallah bizimde olur hayirlisiyla
Benimde eşimin sperm sayısı az ve morfoloji bozukluğu varmerhaba kizlar 3yillik evliyim esimin sperm sayisi 4-5milyon kadar normal yoldan gebelik olmuyor 2negatif 1kurtaj 1de kimyasal gebelikle sonlanan tup bebek denemelerim oldu maddi manevi cok yiprandik icimdeki yaranin tarifi imkansizevlat hasreti cok zormus hic basima geleceğini tahmin etmezdim ama hayatta hersey oluyor doktorlar %5 ihtimalle normal yoldan olmasi diyorlar yani imkansiza yakin diyorlar sizin basiniza yada cevrenizden birilerinin basina boyle bir mucize geldimi sperm sayisi bu kadar azken normal yoldan cocugu olan oldumu umut olun bana ve benim gibilere..
Bence de üç sene erken ama normal yoldan gebelik olmadığı için çok problem edilmiş sanırım. Dediginiz gibi bazı şeyler tamamen psikoljikAllah hayırlısıyla sizin de kucağınızı doldursun inşallah.
Ama 3 sene bu kadar çok deneme için erken sanki.
Biraz daha kendinize zaman ayırıp hem kendinizi hem aklınızı boşaltsanız olmaz mı?
Yüzde 5 te olsa bi ihtimal var sonuçta, psikolojinizi düzeltin belki onunla ilişkilidir.
gercekten adiniza cok sevindim bende inaniyorum olacagina ama cevre faktoru beni cok sıkıyor piskolojimizi bozan milletin soruları olduve biz ilk denemede aldık kucağımıza
ekim de sıfır sperm teşhisini aldık
ekim sonu gibi tedaviye başladık ağustos ta bebek kucakta idi
lakin hiç araştırmadım soruşturmadım kendimi bu işe odaklamadım
bir merkeze güvendim gittim geldim denileni yaptım
hatta iş olarak çok yoğun ve stresli idim
gecem gündüzüm birbirine girmişti kafam dağılmıştı böylelikle
bizim merkezde genelde hiç olmayıp microtese olanların fotosu vs vardı
doktorum kadın sağlıklı ise bir sperm bulsak yeter derdi ki öyle oldu
toplam 6-7 sperm ancak vardı
3 transfer yaptılar biri iyi kalite diğerleri ikinci sınıf vs vs
hiç ya tutmazsa diye de düşünmedim
yine yoğun çalışma vs vs
eşim daha fazla tedirgindi
sonuç olumlu oldu
Benim de zordu ama oldu ilk denemede..cok sukur.. ama bi tanıdığım kadın var mide kanseriydi midesi alındı böbregi alındı ağır tedaviler gördü üstelik ilk evliliginden 1 çocuğu vardı ve tuplerini bağlamıştı. Doktorlar sadece tüp bebekle olur dediler. Ama normal yolla hamile kaldi. Kesinlikle nasip kısmet kalbinizi ferah tutun dua edin...merhaba kizlar 3yillik evliyim esimin sperm sayisi 4-5milyon kadar normal yoldan gebelik olmuyor 2negatif 1kurtaj 1de kimyasal gebelikle sonlanan tup bebek denemelerim oldu maddi manevi cok yiprandik icimdeki yaranin tarifi imkansizevlat hasreti cok zormus hic basima geleceğini tahmin etmezdim ama hayatta hersey oluyor doktorlar %5 ihtimalle normal yoldan olmasi diyorlar yani imkansiza yakin diyorlar sizin basiniza yada cevrenizden birilerinin basina boyle bir mucize geldimi sperm sayisi bu kadar azken normal yoldan cocugu olan oldumu umut olun bana ve benim gibilere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?