Benimde bebegim olurmu

Zynp4401

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.220
558
123
31
merhaba kizlar 3yillik evliyim esimin sperm sayisi 4-5milyon kadar normal yoldan gebelik olmuyor 2negatif 1kurtaj 1de kimyasal gebelikle sonlanan tup bebek denemelerim oldu maddi manevi cok yiprandik icimdeki yaranin tarifi imkansiz evlat hasreti cok zormus hic basima geleceğini tahmin etmezdim ama hayatta hersey oluyor doktorlar %5 ihtimalle normal yoldan olmasi diyorlar yani imkansiza yakin diyorlar sizin basiniza yada cevrenizden birilerinin basina boyle bir mucize geldimi sperm sayisi bu kadar azken normal yoldan cocugu olan oldumu umut olun bana ve benim gibilere..

Allah hayırlısıyla sizin de kucağınızı doldursun inşallah.
Ama 3 sene bu kadar çok deneme için erken sanki.
Biraz daha kendinize zaman ayırıp hem kendinizi hem aklınızı boşaltsanız olmaz mı?

Yüzde 5 te olsa bi ihtimal var sonuçta, psikolojinizi düzeltin belki onunla ilişkilidir.

Canım üzülme ne olur.benim kuzenimin eşinin 2milyondu tüp bebekle ikizleri oldu . Daha iyi bir tüp bebek merkezinde deneyin normal yoldan olabilir Allah isterse ama olmayadabilir.buyuzden çok beklemeyin hatta çok embriyo olusursa dondurup kardeş de yaparsınız inşallah.

normal yoldan hic olmayinca her yil 1kere denedik toplamda 3deneme canim ben evlendigimden beri istiyorum cocuk cok seviyorum cocuklari

Allah en kısa zamanda nasip etsin sana inşallah.üzülme sakın Rabbim neye ol derde olmaz.Bi saati bi zamanı vardır sakın isyan etme canım benim.İnşallah Allah gönlüne göre versin

evet canim doktorlar kesin konusucnca bizde zaman kaybetmeyelim diyoruz hele bir tane olsunda insallah mantığıyla cunku çocuksuz evlilik eksik benden sonra evlenen herkesin oldu cok ozeniyorum cok istiyorum

Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Ama bu kanıtlanmış birşey siz ne kadar iyi olursanız ihtimalinizde o kadar artar.
evet neye inanirsan beyin kendini ona gore ayarliyormis vücudu oyle yonlendiriyormus doktorlar bu iste umut cok onemli diyorlar insallah 2018ugurlu gelir bize

size daha önce yazdım mı hatırlayamadım

ama sıfır sperm teşhisi ile tüp bebekle bebeğimiz oldu

çok fazla psikolojinizi yıpratmayın zira gerginlik o başarısız sonuçların bir çoğunun sebebi

alanında uzman bir merkeze gidin güvenin ve hiçbir şekilde başka bir şey araştırmadan vs vs denilenleri uygulayın

bir süre de eğer çalışmıyor iseniz iş bulun para biriktirin hem bir amacınız olur hem kafanız dağılır

çalışıyorsanız da kendinize bir hobi edinin

az kafanız rahatlasın

eşiniz de çok gergindir aynı tavsiyeler onun için de geçerli

sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Allah evladinizi bagislasin siz dahada zoru basarmissiniz suan icime bir umut dogdu insallah bizimde olur hayirlisiyla

Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah evladın olur

Allah evladinizi bagislasin siz dahada zoru basarmissiniz suan icime bir umut dogdu insallah bizimde olur hayirlisiyla

ve biz ilk denemede aldık kucağımıza

ekim de sıfır sperm teşhisini aldık

ekim sonu gibi tedaviye başladık ağustos ta bebek kucakta idi

lakin hiç araştırmadım soruşturmadım kendimi bu işe odaklamadım

bir merkeze güvendim gittim geldim denileni yaptım

hatta iş olarak çok yoğun ve stresli idim

gecem gündüzüm birbirine girmişti kafam dağılmıştı böylelikle

bizim merkezde genelde hiç olmayıp microtese olanların fotosu vs vardı

doktorum kadın sağlıklı ise bir sperm bulsak yeter derdi ki öyle oldu

toplam 6-7 sperm ancak vardı

3 transfer yaptılar biri iyi kalite diğerleri ikinci sınıf vs vs

hiç ya tutmazsa diye de düşünmedim

yine yoğun çalışma vs vs

eşim daha fazla tedirgindi

sonuç olumlu oldu

Benimde eşimin sperm sayısı az ve morfoloji bozukluğu var
Sayısı bi
iki milyon oluyor
Bi 40 milyon oluyor
Değişiyor sürekli
6 senelik evliyiz
2 aşilamamamiz
1 tüp bebek denememiz var
Hiç hamile kalamadim
Ocak ayında ikinci
Tüp bebek tedavisine başlıcaz kısmetse

Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın
Istiyen herkeze nasip etsin inşallah

Bence de üç sene erken ama normal yoldan gebelik olmadığı için çok problem edilmiş sanırım. Dediginiz gibi bazı şeyler tamamen psikoljik

gercekten adiniza cok sevindim bende inaniyorum olacagina ama cevre faktoru beni cok sıkıyor piskolojimizi bozan milletin soruları oldu

Benim de zordu ama oldu ilk denemede..cok sukur.. ama bi tanıdığım kadın var mide kanseriydi midesi alındı böbregi alındı ağır tedaviler gördü üstelik ilk evliliginden 1 çocuğu vardı ve tuplerini bağlamıştı. Doktorlar sadece tüp bebekle olur dediler. Ama normal yolla hamile kaldi. Kesinlikle nasip kısmet kalbinizi ferah tutun dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…