Evet canım normal yoldan .normal yoldanmi hamile kalmistin Allah yardimcin olsun canim pihtilasma degerlerine baktir
amin canim sagol rabbim seninde gönlünde ne varsa nasip etsin insallahOlur Allahin izniyle ama stres yapmayin stres cok etkiler rabbim en kisa zamanda nasip etsin hayirlisiyla insallah
Amiin Allah razi olsunamin canim sagol rabbim seninde gönlünde ne varsa nasip etsin insallah
Merhaba canım, öncelikle seni çok iyi anlıyorum ama bu şekilde kendini bırakmamalısın.merhaba kizlar 3yillik evliyim esimin sperm sayisi 4-5milyon kadar normal yoldan gebelik olmuyor 2negatif 1kurtaj 1de kimyasal gebelikle sonlanan tup bebek denemelerim oldu maddi manevi cok yiprandik icimdeki yaranin tarifi imkansizevlat hasreti cok zormus hic basima geleceğini tahmin etmezdim ama hayatta hersey oluyor doktorlar %5 ihtimalle normal yoldan olmasi diyorlar yani imkansiza yakin diyorlar sizin basiniza yada cevrenizden birilerinin basina boyle bir mucize geldimi sperm sayisi bu kadar azken normal yoldan cocugu olan oldumu umut olun bana ve benim gibilere..
teyzemin 12 sene olmadı 2 kere tüp denediler olmadı ama sonradan 2 tane ard arda yavrusu oldu hemde normal yoldan. bence rahim ağzı filmi çekiyorlar temizleniyor ya onunla alakası var diye düşünüyorummerhaba kizlar 3yillik evliyim esimin sperm sayisi 4-5milyon kadar normal yoldan gebelik olmuyor 2negatif 1kurtaj 1de kimyasal gebelikle sonlanan tup bebek denemelerim oldu maddi manevi cok yiprandik icimdeki yaranin tarifi imkansizevlat hasreti cok zormus hic basima geleceğini tahmin etmezdim ama hayatta hersey oluyor doktorlar %5 ihtimalle normal yoldan olmasi diyorlar yani imkansiza yakin diyorlar sizin basiniza yada cevrenizden birilerinin basina boyle bir mucize geldimi sperm sayisi bu kadar azken normal yoldan cocugu olan oldumu umut olun bana ve benim gibilere..
Allahim yardımcımız olsun canim insallah spermleriniz canli kaliteli olur insallahMerhaba canım, öncelikle seni çok iyi anlıyorum ama bu şekilde kendini bırakmamalısın.
Biz 1.5 yıllık evliyiz ve eşimin ilk testinde canlı hücre çıkmamıştı, bir sonraki testte canlı hücre çıktı ama eşimin testisinde kitle tespit edildi elimizde 3 tüp sperm var başkada bir şey yok şu an için. Eğer canlı hücre çıkmazsa başka şansımızda yok 3 tüpten başka.
Başına gelmeyen anlamıyor, anlamaya çalışıyor ama insan çok hassas oluyor bu dönemde.. Bol bol dua et Allah a sığın ondan başka sığınacak isteyecek kimsemiz de yok zaten.
Kürler deneyebilirsin bu sürede, tekrar denemek istersen daha iyi merkezler bakarsın özelden de yazabilirsin.
Allah kucaklarımızı doldursun.
Hakkımızda hayırlısını versin.
Allah bagislasin canim enistenizin sperm sayisi kacti biliyormusunuz normal yoldan olmusya sayi kacti acabateyzemin 12 sene olmadı 2 kere tüp denediler olmadı ama sonradan 2 tane ard arda yavrusu oldu hemde normal yoldan. bence rahim ağzı filmi çekiyorlar temizleniyor ya onunla alakası var diye düşünüyorum
3yillik evliyim
2negatif 1kurtaj 1de kimyasal gebelikle sonlanan tup bebek denemeleri
Tup bebek denemelerını aynı yerde yaptırmayın bence.sagol canim Allah razi olsun
Yilda 1 denedim cok yuklenmedim canim toplam 3 deneme normal yoldan ihtimal olmadigi icin cocuk istedigmz icin durmak istemiyoruz yasim gencbence biraz akışına bırak yani çok yüklenmişsin. kimse de bi dur soluklan demiyor mu? kaç yaşındasın ki?
Komşumuz polikistık over 10 yıl sonra tup bebek tedavısıyle cocuk sahıbı oldu iyi bir hastane bulun .bendede polikistik over var eşimdede sprem azlığı. rabbim isteyen herkese nasip etsin. bizimkisi daha zor gözüküyor.
2sinden sonra 3.ye baska yere geçtim canim simdiki yerimden memnunum önceki zaman kaybiymis diyorumTup bebek denemelerını aynı yerde yaptırmayın bence.
Pes etmeyın yukardakı yazdıgı mı okuyun 10 yıl sonra bıle olabılıyor caba lazım .2sinden sonra 3.ye baska yere geçtim canim simdiki yerimden memnunum önceki zaman kaybiymis diyorum
Şimdi dıyorlar ki bu bebek bızım mı ınanamıyorlar nasıl bır mutluluk .Komşumuz polikistık over 10 yıl sonra tup bebek tedavısıyle cocuk sahıbı oldu iyi bir hastane bulun .
Allah guc verdiği surece pes etmem herseyden vazgeciliyor ertelenebiliyorda evlat oyle degil olsun diye belki bu defa olur diye elimizden geleni yapiyoruzPes etmeyın yukardakı yazdıgı mı okuyun 10 yıl sonra bıle olabılıyor caba lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?