Benimde bebegim olurmu

Olumsuz sonuçlansa da hamile kalabiliyormuşsun bu bile çok iyi bir şey aslında..

Aslında sağlıklı bir insanın hamile kalma oranı da çok düşük ama bir çok kişi kalabiliyor. Çünkü mucize. Sen neden kalamayasın? Önceden kötü bitse de kalabildiğin ortada..
Bizim hiç bir problemimiz yokken ilk gebeliğim gelişmeden sonlanmıştı. Vardır bir hayır dedim..

3 yıllık evlilik hiç de geç değil. Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin inşallah...

Olur Allahin izniyle ama stres yapmayin stres cok etkiler rabbim en kisa zamanda nasip etsin hayirlisiyla insallah

Merhaba canım, öncelikle seni çok iyi anlıyorum ama bu şekilde kendini bırakmamalısın.
Biz 1.5 yıllık evliyiz ve eşimin ilk testinde canlı hücre çıkmamıştı, bir sonraki testte canlı hücre çıktı ama eşimin testisinde kitle tespit edildi elimizde 3 tüp sperm var başkada bir şey yok şu an için. Eğer canlı hücre çıkmazsa başka şansımızda yok 3 tüpten başka.
Başına gelmeyen anlamıyor, anlamaya çalışıyor ama insan çok hassas oluyor bu dönemde.. Bol bol dua et Allah a sığın ondan başka sığınacak isteyecek kimsemiz de yok zaten.
Kürler deneyebilirsin bu sürede, tekrar denemek istersen daha iyi merkezler bakarsın özelden de yazabilirsin.
Allah kucaklarımızı doldursun.
Hakkımızda hayırlısını versin.

teyzemin 12 sene olmadı 2 kere tüp denediler olmadı ama sonradan 2 tane ard arda yavrusu oldu hemde normal yoldan. bence rahim ağzı filmi çekiyorlar temizleniyor ya onunla alakası var diye düşünüyorum

Allahim yardımcımız olsun canim insallah spermleriniz canli kaliteli olur insallah

teyzemin 12 sene olmadı 2 kere tüp denediler olmadı ama sonradan 2 tane ard arda yavrusu oldu hemde normal yoldan. bence rahim ağzı filmi çekiyorlar temizleniyor ya onunla alakası var diye düşünüyorum
Allah bagislasin canim enistenizin sperm sayisi kacti biliyormusunuz normal yoldan olmusya sayi kacti acaba

bendede polikistik over var eşimdede sprem azlığı. rabbim isteyen herkese nasip etsin. bizimkisi daha zor gözüküyor.

bence biraz akışına bırak yani çok yüklenmişsin. kimse de bi dur soluklan demiyor mu? kaç yaşındasın ki?
Yilda 1 denedim cok yuklenmedim canim toplam 3 deneme normal yoldan ihtimal olmadigi icin cocuk istedigmz icin durmak istemiyoruz yasim genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…