Benimde bebegim olurmu

aminn canim Allah bizede nasip eder insallah bekarken insan anlamiyorda evlenince bu annelik duygusu nasil isliyor icine

İse mi girsek ne yapsak bize de rahat batıyor herhalde oturduğumuz yerde kafa sürekli bu konu üstüne yoğunlaşıyor. En güzelini yapmışsınız. Allah analı babalı büyütsün siz mutlu sona ulaşmışsiniz

evet canim doktorlar kesin konusucnca bizde zaman kaybetmeyelim diyoruz hele bir tane olsunda insallah mantığıyla cunku çocuksuz evlilik eksik benden sonra evlenen herkesin oldu cok ozeniyorum cok istiyorum

Çocuksuz evliliğin neresi eksik.
Mesela ben çocuk istemiyorum.
Eksik miyim?

Sperm sayımız iyi ama hareketimiz az bizim de
aynı 3 seneyı bıtırdık olmadı
hayırlııs olsun dıyorum ne dıyeyım
vardır Allah ın bir bildiği

Çocuksuz evliliğin neresi eksik.
Mesela ben çocuk istemiyorum.
Eksik miyim?
bazı zihniyet böyle malesef
benim de cocugum yok
olmuyor
siz ne zaman aile olacaksınız diyen arkadaslarım var

bize aile cüzdanı vermediler sanki evlenirken

bazı zihniyet böyle malesef
benim de cocugum yok
olmuyor
siz ne zaman aile olacaksınız diyen arkadaslarım var

bize aile cüzdanı vermediler sanki evlenirken
siz olsun istemezmiydiniz ayni seyi banada soyluyorlar yani farkli degiliz benim icimde cok buyuk evlat hasreti var oyuzden oyle dusunuyorum kendim icin yani insallah rabbim sizede nasip eder en kisa zamanda

Sperm sayımız iyi ama hareketimiz az bizim de
aynı 3 seneyı bıtırdık olmadı
hayırlııs olsun dıyorum ne dıyeyım
vardır Allah ın bir bildiği
hareket icin havuc suyu icir canim insallah ise yarar 1ay hergun 1bardak icsin

gercekten adiniza cok sevindim bende inaniyorum olacagina ama cevre faktoru beni cok sıkıyor piskolojimizi bozan milletin soruları oldu
Canim tedaviden kimseye bashsetme ben 3 tedavimdede kimseye söylemedim akraba komşu arkadaş larda dahil
hatta annem
Kayinvaldemler bile bilmiyordu
Sadece 1 ablam biliyordu

Okadar

Bu süreçte kimseyle bu konuları konuşmak istemedim
herkes kendini profosör sanıyor bilmedikleri konularda akıl vermeye kalıyorlar baş ağrısından başka bi işe yapmıyorlar

Hele bide bazı boş Boğazlar diyo ya

Aman üzülmeyin olur olur
Oluncada dersinki keşke biraz daha geç olsaydida rahatıma baksaydim
Böyle diyenlerelin ağzına kürekle vurasim geliyor

Allah ol derse olmayacak şey yok canım inşallah seninde kucağın boş kalmaz bir şekilde bebeğine kavuşursun 3 yıl icindede baya bir uğraş vermissin emeklerin boşa gitmez allahın izniyle

aynen canim bu defa kimseye soylemicem insallah olur hayirlisyla hele biri vardiki aa tup bebekmi yaptiriyorsunuz ikiz olur tek seferde kurtulursun diyordu surekli sanki okadar kolaydi Allah nasip edeckte olacak

Evet

Bunu yazmamışım

Kimse bilmesin

Daha az gerilirsiniz konu sahibi

o sizin dusunceniz siz cocuk istemiyorsaniz size eksik gelmez ben cokk istedigim icin bana gore eksik geliyor kendi adima konustum burda
çocuk istiyorum
bu yaz iki olumsuz aşılamam oldu
şimdi de tüp bebek sürecindeyim
ama eksik değilim , değiliz
çocuk aileyi tamamlayan bir etken değildir

bu sekılde düşünürsenız allah vermez ise hıcbır zaman
çok mutsuz olursunuz bu evliliğinize de yansır

siz olsun istemezmiydiniz ayni seyi banada soyluyorlar yani farkli degiliz benim icimde cok buyuk evlat hasreti var oyuzden oyle dusunuyorum kendim icin yani insallah rabbim sizede nasip eder en kisa zamanda
isterim tabiki
ama olmuyor ise ne yapacağız
Veren Allah
bunun ötesi yok
imkanlarımızı kullanııyoruz biz de
ama olmayınca olmuyor
ya hiç vermezse hayatı kendimize zindan mi edeceğiz

isteyene veriyor
insanlar korundugu halde hamıle kalıyor
bizim denemedğimi yontem kalmadı ama olmuyor
demekki sebebi var ya da zamanı

Malesef bende aynı durumdayım

Aşılama yapmadı doktor bu değerlerle imkansız diye yuzde 2ihtimal verdi.

Bizde yavaştan tüp bebek yolunu tutacağız

sperm sayiniz kac canim
Yanlış hatırlamıyorsam 1.5milyon ve yüzde 20 canlı sperm var. Yüzde seksen immotil denen.

Ama ben 2defa hamile kaldım.
İlkini 14haftaya girmek üzereyken kalp atışı durmadı sonucu kaybettim . İkincisini de 8haftalikke

normal yoldanmi hamile kalmistin Allah yardimcin olsun canim pihtilasma degerlerine baktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…