merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım eşim 28 yaşında bende eşimde bende çocuk istiyoruz 6 aydır deniyoruz ama her ay hüsrandoktora gittim bir problem yok dedi ve daha doğrusu zaten 1 yıl denemeden bir sorun var veya yok diyemem dedi ve bana adetim düzensiz olduğu için bana doğum kontrol hapı verdi ve ben bunu hiç kullanmadım hamile kalabilmek için sürekli neler yapabilirim diye araştırıyorum ve geçen yün yakı ile hamile kaldıklarını yazmışlar çok dikkatimi çekti ve tamamını okudum adet olduktan sonra beline yapıştırdıkları yakıyı 2 gün hiç çıkartmadan bekletiyolarmış o şekilde hamile kalanlar olmuş bana bu konuda yardım edebilecek yada bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varsa nasıl kullandıklarını yazabilirler mi acep
benimde eşim 2 ben 21 yaşındayım :)
bizde düşünüyoruz çocuk 3 aydır deniyoruz ama henüz yok. doktorum bana istersen eşinle gel sperm testi yapalm ona dedi ama ben bikaç ay daha deniyim olmazsa getiririm dedim.sizin de bayağı olmş.bence götür eşini canım. İnşallah sanada banada daha doğrusu tüm isteyenlere Allahım bi çocuk bağışlar :)
eşini herkesden iyi sen tanırssın. söylediği söz ağır bi söz ama sen kocanı bildiğin için ona göre yorum yapabilirsin. ama lütfen kendini eksik hissetme sonuçta sen ne yaparsan yap allah izin vermedikçe olmayacak. kendini boşuna yıpratma stres yapma. bunları demesi kolay biliyorum ama bende yapıyorum bu aralar. stres illaki yapıyo insan ama sonuçta demekki daha zamanı var diyorum bekliyorum. beklemekten ve dua etmekten başka yapacak bişi yok yani cnm o yüzden kendini üzüpte hırpalama.
RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER dua ediyorum çok dua ediyorum bazen kuzenimle dertleşiyoruz oda üzülme ya dah 6 aydır deniyonuz ha deyince olmuyo diyo bende orda onun yanında aaa tabiykide diyorum ama içim içimi yiyo ALLAH'ım biliyo ya kuldan saklama gereyi duyuyorum kusurlu gibi görüyorum kendimi offf eşimde pek sıkbogaz etmiyo üzülme olur diyo ama detaylı bir şekilde daha hç konuşmadık ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
ihmal etme canim, git doktora incelettir. bendeki kisti kimse görmemis, aylarca sadece onun gitmesi icin ugrastim. Rabbim insallah sorunsuz bi bebis verir sana, ama genede ihmal etmemek gerekiyor bence ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?