benimde eşim 2 ben 21 yaşındayım :)
bizde düşünüyoruz çocuk 3 aydır deniyoruz ama henüz yok. Doktorum bana istersen eşinle gel sperm testi yapalm ona dedi ama ben bikaç ay daha deniyim olmazsa getiririm dedim.sizin de bayağı olmş.bence götür eşini canım. Inşallah sanada banada daha doğrusu tüm isteyenlere allahım bi çocuk bağışlar :)
Bu gün hastalandım yarın kan vermeye gidicem senin yazdıklarınıda okudum canım bence eşin kendine kızıyodur bi sinirle ağzından çıkmıştır eminimki canın çok yanmış ben şu bu o kim ne söylerse söylesin boşver takma kafana derse desin senin canın yandı o yüzden şuan ben bile senin duygularını bilemem ama erkekler hiçbir zman ben hatalıyım yada benim üzümden demez niye tartıştnz bilmyrmda bi sinirle ağzından çıkmıştır hem evlenirken iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye söz verdik öyle pes etmek yok bebişin göbişine en yakın zamanda gelir inşllah canım ya kendim kuranı kerim okuyamıyorum arapça bilmiyorum eğer biliyosan meryem suresini oku canım
okuyorum canim, okuyup okuyup dua ediyorum, ama olmuyor maalesef. Sinirlede olsa, ben zaten icime kapandim, istahim kesildi incecik kaldim, kendide cok iyi biliyor. Insan bu durumda teselli etmesi gerekirken bu sözleri sarf edermi, sinirli olsa bile insan durup düsünmezmi yaa.. Off
aynen canım ümitsizliğe kapılmayalım :)
sen nerde oturyosun canım :)
gelip özür filan dilemedimi
tekirdağın çorlu ilçsindeyim ben :) sen?
gelip özür filan dilemedimi
yokgitti yatti, iki Dakka da sürmedi uykuya daldi... yarinda doktorla son kez terminim var, ya haplar fayda etti diyecek yada hastaneye gönderecek iki gündür heyecan korku telas icerisindeyim, yerimde duramiyorum, kendinede dedim cokta iyi biliyordu, tamda böyle zaten korktugum üzüldügüm bi günde söylemesi ne Kadar aci.. sinirle söylesede, daha bir iki Saat önce lafini yapip agladigim bi konuyu unutmus olamazki.........
annem kaynanam ve eltim hepside 1 sokak yukarımızda oturuyo biraz şanslı biraz şanssızım yaniAnnem yakın olmasa nasıl başa çıkardım bilmiyorum.senin uzak mı ailen.ne kadar odu evleneli?
ben haziranda evlendim ailem izimirin köyünde oturuyo 2 saat uzak kayınvalidemyakında oturyo kahretsin :) annem yakın olsaydıda o uzak olsaydı
tabiykide unutmuş olamaz asla biz ağayabiliyoruz yada derdimizi paylaşabiliyoruz onlar kimsye anlatamıyolar ya oda etki edebilir ama ne olursa olsun bari bi özür gerekli ama Allah ne zaman evlat sahibi olacağımıza karar verir biz değil kimi bekler bekler durur kimi birdebir turnayı gözünden vurur yarın kaçta gitçen canım doktara
hehe herkesin dileği aynı galibaben aslında kayanamı seviyorum ama adı kayanaya batıyo adama olsun canım eşinle iyi olda boşver gerisini.
adı kaynana benimki iliklerine kadar kaynana bi arkadaşım adı kaynana diye hanımanne diyodu ama sonuçç yine hüsssraann kaynana kaynadır
bura saati ile 11.30 da canim, tr saati 12.30 oluyor.. ordan duruma göre hemen hastaneye gidip randevumu alip biran önce muayeneye baslayacagim, ama insallah rabbim ona gerek biraktirmaz.. ya ben Rabbimin Dogru zamanda hayirisi ise vereceginden süphem yok buna inaniyorum, ama Doktor yumurtaliklarimda büyümüyor su bu dedikten sonra iyice dert ettim.. yoksa hep Allah büyüktür diyordumgene diyorum ama en azindan bende bi sorun olmamasi icin elimden geleni yapacagim.. sen kacta gideceksin? rabbim yardimcimiz olsun insallah
ona ne isim takarsam takayım şu içime söz geçiremiyorum yine belli ediyo çünkü kayanalığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?