bu arada ben de haziranda evlendim 29unda. ama nikahım 14şubatta oldu :)
14:30 da gitçem canım bu kandil gecesi rabbim bizi boş çevirmez inşallah allahın izniyle yarın senin için bol bol dua edicem canım kimseye muhtaç etmeden amelyta gerek kalmadn bebiş gelir inşllh
haa kara hasan haaa siyah hasanbazen diyorum salağa yatan çakal bu kaynanalar
hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz bu arda :) merk ettim hangi ay doğumlusun
hadi ya valla oğluna bakıyom evi çekip çeviriyom karılık yapıyom yook anam yokk dil varya o dili bilmem neresini yalıyobende snein icin dua edicem canim, cok tesekkür ederim.. Burda yazinca birazda olsa rahatladi, tesekkür ederim....
kaynanayida gelinde siz benimkini görün...
19 temmuz 1992 benimde :)kasım sen? doğum yılın kaç
9kasım 1992 benimadım Derya bu arada.seninde ceyda sanırım.tanıştığma sevndim
benim kaynanayi size bir anlatsam varya offff... 3 kaynim bir görümcem var, aralarinda maddi durum olarak en iyi biziz, üstelik birde bizim evliligimiz pürüzsüz sorunsuz gidiyor seytan kulagina kursun, biz araba aliyoruz bize kiziyorlar konusmuyor küsüyorlar abilerinden Üstün oluyoruz diye, esime sürekli siz cok para kazaniyorsunuz digerlerine para ver onlarda araba alsin fln utanmasa masraflarini bize ödetecek.. en basit bir örnegim bu
ayrica evime geldimi her yeri kurcalamak istiyor pesi sira gezmek zorunda kaliyorum(
benim kaynanayi size bir anlatsam varya offff... 3 kaynim bir görümcem var, aralarinda maddi durum olarak en iyi biziz, üstelik birde bizim evliligimiz pürüzsüz sorunsuz gidiyor seytan kulagina kursun, biz araba aliyoruz bize kiziyorlar konusmuyor küsüyorlar abilerinden Üstün oluyoruz diye, esime sürekli siz cok para kazaniyorsunuz digerlerine para ver onlarda araba alsin fln utanmasa masraflarini bize ödetecek.. en basit bir örnegim bu
ayrica evime geldimi her yeri kurcalamak istiyor pesi sira gezmek zorunda kaliyorum(
valla ne desek boş. kelin merhemi olsa kendi başına sürer derler. o misali çaresiziz bizde :2::2:
kizlar sigara kullaniyormusunuz???? veya doktorunuzun tüketmenizi yasakladigi birseyler varmi? mesela cikolatayi bana yasakladi
cümelmize sabir versin rabbim öyleyse ne diyeyim :)
Ben sigara kullanıyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim ay bırakıcam.doktor günde 1 tane içebilirsin demişti bana ama içmem tabiki
cümelmize sabir versin rabbim öyleyse ne diyeyim :)
Ben sigara kullanıyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim ay bırakıcam.doktor günde 1 tane içebilirsin demişti bana ama içmem tabiki
aynen canim, bende kullaniyorum ve azalttim cok sükür tek bebisim olsun diye.. birakmak icin ugrasiyorum, bende yemin ettim kendi kendime hamile kaldigimi ögrendigim an agzima birdaha sürmeyecegim, tek bebisim olsunda yakizlar cikolata yumurtaliklarda kist olusumu icin bire birmis aman tüketmemeye calisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?